Nádherné náušnice s českým granátem. Opravdu krásně zpracované. Děkuji.
- rychlost
- Krásné zboží, velký výběr, příznivé ceny, prsteny i ve všech velikostech
- šperky se vyrábí, takže delší dodací lhůta
Obchod zatím nemohu hodnotit, zboží doposud nedorazilo, ani případné avizo o jeho expedici. Na webových stránkách velký výběr zboží, je otázka, zda se objednávky dočkám.
Šperk je nádherný, moc se líbil. Vzhledem k ruční výrobě je třeba objednávat min. 2 týdny předem. K dalšímu nákupu se do obchodu určitě vrátíme :)
- Skvela a rychla domluva. Sperky jsou uzasne a ke kazdemu kusu je i certifikat.
- Nádherné šperky. Výhoda je v tom, že si v některých špercích můžete nakombinovat kámen jaký chcete, já zvolila granát a Vltavín a vypadá to úžasně.
Velký výběr šperků, jsem nadšená, dárek udělal velkou radost i přes to, že jsme netrefili velikost a budem prsten nechávat zmenšovat. Kombinace Vltavínu a granátu je jedinečná, doporučuji všem.
Dobry den prajem,dakujem za nadhernu supravu sperkov s vltavinmi,skvela praca ceskych sperkarov.Prajem vela uspechov a vela,vela zdravia.
S uctou
Magdalena Bučková -
- Zboží bylo doručeno
- Prsten měl požadovaný tvar
- Devátého jsem prsten objednal. Ten den jsem rovněž obdržel informaci, že prsten má větší velikost (nikoliv nejvyšší z nabízených, ani extrémně požadovanou mimo výrobcem specifikované velikosti), a tudíž je možné, že bude potřeba více materiálu, což bude mít návaznost na cenu. Samozřejmě směrem výš. Prsten jsem velmi potřeboval k narozeninám přítelkyně, a tudíž jsem i naslepo souhlasil s blíže neurčeným navýšením. O kterém, mimochodem, není na webu výrobce a prodejce ani slovo. Dlužno přiznat, že následně mi nebylo připočteno nic.
- Výrobce uvádí datum expedice - 3 až 10 pracovních dnů. Při objednávce počítejte tak jedenáct.
- Od potvrzení objednávky jsem nebyl o průběhu vyřízení nijak informován. Až na mou mailovou prosbu sedmnáctého, že bych prsten skutečně, ale skutečně moc potřeboval devatenáctého mít, mi bylo sděleno, že devatenáctého jej budou expedovat. Což dodrželi, ale s ohledem na to, že tak učinili po půl čtvrté odpoledne (v pátek), své milované jsem mohl předat jen a pouze sliby.
- Není možné věřit snímkům na stránkách výrobce. Zatímco jsem objednával prsten, kde dominantní broušené vltavíny "drží" drobné bílé "perličky", obdržel jsem prsten, kde je táhlý pás nedefinovatelné, respektive bílé barvy. Až po velké, ale skutečně neskutečně velké námaze hledání světla a různých úhlů, lze spatřit záblesk zelené na jednom, či dvou kamenech. Vidět celý pás vltavínů je ale nemožné.
Nežli cokoliv od této společnosti objednáte, nechte si poslat skutečnou fotografii zboží. Mailová korespondence bohudík funguje a funguje rychle. Nespoléhejte však ani na snímky na webu, ani na rychlost dodání.
- Moc hezká zlatnická práce.
- Trochu delší doba dodání.
S obchodem jsem velmi spokojen. Vyzdvihuji kvalitu šperků. Doporučuji!
Po 10 dnech zboží nedorazilo. Ze strany obchodu naprosto žádná komunikace. Zboží je předem zaplaceno a i když se nejedná o standartní typ zboží, který je na skladě a jeho dodání trvá déle, tak u jiných obchodů jsem se vždy setkal s tím, že mi jednou za 3 dny poslali aspoň email, že o mě ví a na dodávce zboží pracují. U tohoto obchodu mi přišlo pouze prvotní potvrzení objednávky a tím to vše skončilo. Tak uvidím, jestli zboží vůbec dorazí.
- Velký výběr zboží
- Zboží přišlo v dárkové krabičce
Po uplynutí dodací lhůty 10 dní , po urgenci , stále zboží nezasláno i přes ujištění ze strany obchodu, že zboží bude zasláno během tohoto týdne.
- Krásné šperky
- Dlouhé dodání, když je napsané skladem tak předpokládám, že to bude odesláno další den a ne až za týden. Pak slovo je skladem postrádá smysl
- Dlouhá dodací lhůta.
Jen ty nejlepsi
Jsem spokojená. Prsten splnil očekávání. Mám větší velikost, která není běžně k mání a tady nebyl problém. Prstýnek vyrobili na míru. Perfektní.
- Naprosto dokonalé šperky
Ač jsem si na šperk počkala cca 14 dní (dělají je na zakázku), tak čekání stálo za to. Dokonale provedený šperk, nádherně zasazené kameny. Skutečnost dokonce předčila i moje vlastní očekávání. Chcete-li kvalitní šperk, pak neváhejte TOHLE je firma pro vás.
- Dělají krásné věci, nám prstýnek, teď čekám na náušnice
- Trochu delší dodací lhůty, i když zboží skladem. Cca do 20 dní. Ale stojí za to, si počkat.
- Kvalita, ochota, rychlost