Přihlásit se a přidat recenzi

• Nepravdivé informace.
    • Délka doručení neznámá

Na stránkách eshopu uvádí na skladě, ale není uvedeno, na kterém a ve kterém státě. Klasický podraz na zákazníky. Čekám již 6.den. Po telefonu mi řekli, že by mělo zboží dorazit příští týden.

Čekám kdy mi zboží dorazi jsem urgovala a zatim nic, prý není na skladě

Opět a zase posílám zboží zpět. Podprsenka sice se správným číslováním, ale střihově vůbec neseděla. Ubrus byl hrubý a z látky, na kterou když něco ukápne, už to nikdo nevypere./ Zkušenost s touto látkou./ Navíc si nejsem jistá, že zlatá kolečka zůstanou i po několikerém oprání stejná. Neriskuji. Vše vracím a jsem zklamaná. V katalogu vypadá vždycky vše tak úžasně. Také mi není příliš jasné, proč se už faktura nevkládá do balíku a při vrácení zboží si musím vratku nafotit a vytisknout. Práce pro kupujícího navíc.

Bez problémů

• Vždy v pořádku
    • Doručují bez plastových sáčků

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladnou recenzi a těším se na další objednávku.

Přeji pěkný den.

Jana z Blancheporte

Vcelku dobrý, toto zboží, které bylo objednané později, bylo doručeno, předchozí zboží doručeno nebylo

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladnou recenzi. Moc se omlouvám za tuto nepříjemnou situaci. Věřte, že pro včasné odeslání Vaší objednávky děláme maximum. O odeslání balíčku Vás budeme informovat e-mailem.

Jana z Blancheporte

S Blancheporte mám dobré zkušenosti, bohužel v tomto případě bylo doručeno zboží, které bylo později objednávané a toto, na které obzvlášť čekám, nikoli.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladný komentář. Omlouvám se za nepříjemnosti způsobené prodlouženou dodací lhůtou Vaší objednávky. Očekáváme nové naskladnění zboží od dodavatele a poté Vám zásilku v co možném nejkratším termínu odešleme. O odeslání Vás budeme informovat e-mailem.

Jana z Blancheporte

• výborná móda, výborné jednání se zákazníkem, zájem o klienta

Vše hodnotím na 1

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za příjemné hodnocení. Jsem moc ráda, že jste s naším obchodem spokojená.

Jana z Blancheporte

Přehledné, bezztrátové a rychlé jednání, ochota a přímost. Byla radost spoupracovat. Děkuji.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za milé hodnocení a těším se na další spolupráci. Vaše spokojenost mě moc těší.

Přeji krásný den.

Jana z Blancheporte

• Vždy dodrží termín dodani, poradi
    • Neexistuje

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za příjemné hodnocení a věřím, že si z naší pestré nabídky opět něco hezkého vyberete.

• Všechno proběhlo rychle

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladné hodnocení a těším se na další spolupráci.

Přeji hezký den.

Jana z Blancheporte

• Bez starostí až do domu, slušná kvalita

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladný komentář a těším se na další objednávku.

• Zatím ty nejlepší.

V objednávce jsem udělala chybu, upozornili na ní.Mohla jsem to dokončit.Moc děkuji.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladné hodnocení a věřím, že k nám opět zavítáte.

Jana z Blancheporte

Byla bych zcela spokoojena, ale postrádám fakturu buď v papírové formě nebo zaslanou mailem.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za připomínku. Fakturu a dodací list z ekologických důvodů již nezasíláme v tištěné podobě, ale e-mailem jako přílohu, kde jsme Vás informovali o odeslání zásilky.

• Super

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za kladnou recenzi a těším se na další spolupráci.

Jana z Blancheporte

Když jsem si šaty objednávala,byly na skladě s dodáním do 3 dnů.Zpráva,že objednávku přijali nepřišla,jen,že dorazila platba.Druhý den,že se objednávka vyřizuje.Po týdnu jsem po tel. na zákaz.lince zjistila, že šaty nemají a budou na skladě až kolem 26.12.2024 tzn.asi za měsíc a půl.Vůbec mi o tom nedali vědět a paní se dost divila, že je už nechci.Jediné plus bylo,že peníze vrátili do 2 dnů.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za hodnocení. Moc se omlouvám za způsobené nepříjemnosti. Pevně věřím, že se tato situace nebude opakovat a Vy nám i nadále zachováte svoji přízeň.

Zboží nedorazilo!

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za recenzi. Omlouvám se za tuto nepříjemnou situaci. Vaši objednávku zboží jsme dne 19.11, odeslali. Věřím, že svůj balíček budete mít u sebe co nejdříve.

• Nesrozumitelnost

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Vaše nespokojenost mě mrzí. S upřesněním Vašeho požadavku nás můžete kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Na všechny Vaše dotazy vždy rádi odpovíme.

Jana z Blancheporte

Jelikož mi zboží nebylo ještě dodáno, hodnotím negativně. Nováková

Dobrý den, paní Nováková,

děkuj za připomínku. Omlouvám se za způsobené nepříjemnosti. Vaši objednávku zboží nyní balíme a expedujeme. Věřím, že svůj balíček budete mít u sebe co nejdříve.

Jana z Blancheporte

Nemohu hodnotit, zboží ještě nepřišlo, za vy s tímto hodnotícím mailem jste rychlí.

Reakce obchodu Blancheporte

děkuji za komentář. Omlouvám se za způsobené nepříjemnosti. Vaši objednávku nyní balíme a expedujeme. Věřím, že svůj balíček budete mít u sebe co nejdříve.