hodně velká spokojenost, velice rychlé dodání
- Rychlost dodání, balení
- I přes označení skladem, nemají tuto položku.
nakupuji poprvé
skvělá komunikace a pomoc s výběrem konkrétního produktu
bezplatná výměna chybně objednaného zboží -
Rychlá dodávka zboží.
rychle odeslani i dodani
- cenově výborné
trochu zastrčený sklad, těžko se hledá, příště si to asi nechám doručit
- Kvalita a rychlost
- Rychle vyrizeni, siroka nabidka
Objednávka přišla neúplná a nevyhovující zabalena
Reakce obchodu BKshop
velmi se omlouváme za problémy s Vaší objednávkou. Co se týče nevhodného balení, jsme si nedostatku ve Vašem případě vědomí a sjednáváme nápravu. Věříme, že v budoucnu nám ještě dáte šanci Vám dokázat, že to umíme mnohem lépe.
- široký sortiment
- výborné ceny
- rychlé doručení zboží
- o žádné nevím
V přehledném e-shopu se pohodlně nakupuje, ceny odpovídají kvalitě výrobků, skvělý servis a doručení zboží
- Kvalita, rychlost, doporučuji
Poslali mi smradlavy polsky produkty. Nenapadlo mne ze to budou jedny z tech nejlevnejsih na trhu protoze jinak bych si je sehnal jinde a levneji. Vracet nebudu protoze bych posilal blbosti sem a tam a na to nemam naladu. Musim je otestovat na vlastni strese s tim rizikem, ze je budu vymenovat zbytecne. Co si koupite vam samozrejme v eshopu nereknou. - neuverejneno. Natoz technicky list... nedopatratelne. Dost mi to pripomina aliexpress.
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za Váš názor a moc nás Vaše recenze mrzí. Vaše nespokojené hodnocení se týkalo všech aspektů a všechny tyto aspekty jste ohodnotil nejnižší možnou známkou, ALE rychlost dodání(expedice proběhla obratem), způsob dopravy(nemáme žádné informace, že by kurýr měl nějaké problémy), komunikace s námi(žádná vyjímaje objednávky neproběhla). Tudíž tomuto nerozumíme.
Co se týká Vaší nespokojenosti s výrobkem, máme vytvořen systém na vrácení zboží a refundaci finančních prostředků, který jste nevyužil, byť uvádíte, že zboží je nekvalitní. Pokud jste měl zájem o technický list k výrobkům, na vyžádání klientům dodáváme. Přestože jste s naším obchodem spokojen nebyl, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, se kterou budeme intenzivně pracovat.
Přejeme Vám hezký den.
Tým BKshop. -
- Rychlost bych vyměnil za pomalost a preciznost
Musim varovat pred amaterismem tohoto prodejce.
1) 1 z objednaných položek nedodána, dobírka o to byla sice ponížena, ale nikdo mi o tom nedal vědět, až zpětně po mém dotazu jsem se dozvěděl, že to bylo chybou na skladě
2) místo sanitárního silikonu dodán standartní, to jsem bohužel zjistil az po přesilikonování sprchového koutu.
Ve výsledku tedy zdánlivě výhodný nákup polskeho zboží, který se velmi prodražil...Reakce obchodu BKshop
Bohužel se musíme omluvit, tady to opravdu nedopadlo dobře.
Jediné co bychom rádi uvedli na pravou míru, že se nejedná o polské zboží, ale značka PENOSIL patří do skupiny velkého Evropského výrobce, který své zboží dodává do celé Evropy. Moc nás to mrzí Vaše nespokojenost a věříme že v budoucnu nám ještě dáte jednu šanci Vám dokázat, že druhý dojem zvládneme mnohem lépe.
Tým BKshop. -
- Velmi rychlé jednání i dodání
Všechno proběhlo na výbornou.
- Velmi rychle a bezproblemove dodani zbozi.
Prehledny e-shop. Dobra komunikace. Velmi rychle dodani zbozi pres PPL.
kvalita za dobrou cenu. objednávka vyřízena v krátké lhůtě. Doporučuji
Přišlo zboží jiných, menších rozměrů, než jaké jsem měl objednané a za které jsem zaplatil.
Reakce obchodu BKshop
děkujeme za Váš názor a ještě jednou se Vám omlouváme, ano bylo odesláno špatné zboží, které jsme na vlastní náklady si od Vás vyzvedli, peníze jsme Vám vrátili.
Bohužel se musíme ohradit k informaci ohledně dopravy, neboť tuto nám zajištují externí dopravci a my tím jen přebíráme jejich podmínky k doručení a protože nemáme s žádným dopravcem smluvně zajištěno, že dodáváme i v sobotu, nemohli jsme Vám toto nabídnout, ani nikde u nás na webu není taková možnost nabízena. Moc nás to mrzí Vaše nespokojenost a věříme že v budoucnu nám ještě dáte šanci Vám dokázat, že jsme kvalitní partner.
Tým BKshop.