- platit lze jen hotovostí
- musíte mít drobné nemají zpátky na větší bankovky
jinak rychlý nákup
omluvy a ochota nenahradí zVašektracený čas při zajišťování potřebných drobných platidel -
- Osobní převzetí
dobrý
- Termin dodani
- Výhodná cena , výběr dopravy
DOPORUČUJI :)
- - zdlouhavá komunikace
- - dlouho trvá potvrzení objednávky
Zboží sice dostanete, ale do poslední chvíle nevíte kdy. Trvalo týden než dorazilo potvrzení, že si mohu zásilku vyzvednout.
- skvělá komunikace po telefonu
- o žádných nevím
Dobré místo na nákup :-)
- osobní odběr poblíž bydliště
- ... Byl blíž
- Nedají vám nic
Reakce obchodu BK Autodoplňky
Nerozumíme Vaší reakci, zboží jste si osobně vyzvedl 9.9.2015.
- dobrá cena
- relativně dlouhá dodací lhůta
- Zboží inzerují jako skladem. Přesto ani po 9 dnech po přijetí objednávky nemám žádné další informace o stavu objednávky / expedice zboží.
Stále čekám, jestli zboží dorazí. Takže nic zatím doporučovat určitě nemohu.
- Standardní mnou hledané zboží, které nabízí řada obchodů nabízí tento za zajímavou cenu
- Zaslat zboží balené jen do originální papírové tenkostěnné krabice výrobce přebalené do tenkého balícího papíru = poškození obalu, naštěstí nikoliv zboží.
Byla to dobrá příležitost
- Spoustu věcí na jednom mítě
- nevim
Nevšiml jsem si že zboží ,které jsem objednal a zaplatil nebylo na skladě. Obchod mně na to okamžitě upozornil.A po dohodě mi vrátily do týdne peníze na účet.Takže podle mně je to seriozní shop.
- Rychlost a kvalita nabízeného zboží.
- Netuším.
Rychlost a kvalita nabízeného zboží.
- inzerování zboží které není
Reakce obchodu BK Autodoplňky
zákazník objednal více ks než bylo uvedeno skladem (4 poklice a byly poslední 2ks)
- Možnost vyzvednutí zboží v Praze.
- Příjemné vystupování obsluhujícího personálu na výdejním místě.
- Rozumná cena i pro zboží trochu mimo obor.
- Nemá možnost bezplatného osobního vyzvednutí zboží v Pardubicích.
Až na tu jednu slabinu, která se dá pravděpodobně řešit, je BK autodoplňky internetový obchod podle mých představ. Doporučuji.
- V klidu domova si můžu vybrat přesně co potřebuji za nejvýhodnější cenu. Skvělá nabídka dostupných možností převzetí zboží. Obdivuhodná rychlost vyřízení a pefektí informovanost o zásilce.
- Nemám nejmenší připomínku k nákupu.
Jen opakuji obdivuhodná rychlost vyřízení , perfektní informovanost o zásilce. Velmi dobrý výběr doručení a vyzvednutí zásilky. 100% spokojenost. Určitě doporučuji !
- spolehlivý, rychlý, vstřícné a ochotné jednání
- nemám co vytknout
Doporučuji, vše bez problémů.
Vše bez problémů rychlé dodání