- Klobouk byl zmačkaný. Jasně bylo vidět kde byla peříčka přilepená velkým kusem plastu tavnou pistolí. Byla jsem poněkud zklamaná. Pokud jsem si u Vás objednala šperky - dobré. Ale klobouk už ne
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Budeme Vás emailem kontaktovat s podrobnostmi o reklamaci. Pěkný den, Bižuterie-top
- Přišlo úplně něco jiného
Objednala sem náramek na nohu přišel řetízek na krk a jiný přívěsek!
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Dobrý den, již jsem Vás kontaktovala s omluvou, bohužel došlo k přehození štítků. Obratem jsme Vám odeslali správné zboží. Omlouváme se za komplikace, Bižuterie-top
Komunikace velice dobrá.
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Dobrý den, ráda bych se zeptala, co bylo v nepořádku s Vaší objednávkou? Přidala jste nám pouze hodnocení produktu, který jste si zakoupila - že Vám náušnice nevyhovují. V takovém případě samozřejmě můžete náušnice vrátit a bude Vám vrácena platba. Nicméně toto mi nepřijde jako důvod k nedoporučení našeho obchodu :) Hezký den, Bižuterie-top
- Objednala jsem náhrdelník, který je poškozený. Protože je rozbité zapínání, bylo to uvázané/omotané, aby drželo. Nekvalitní kazové zboží.
Náhrdelník s rozbitým zapínáním, nekvalitní šunt.
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Děkujeme vám za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nevyhovující stav náhrdelníku, který jste obdržela. Je nám velmi líto, že Vám náš produkt nevyhověl a že zapínání bylo rozbité.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a rádi bychom se o tento problém postarali co nejdříve. Mohla byste nám prosím poskytnout více informací o tomto problému? Můžeme se pokusit najít řešení, které Vám vyhovuje, buď výměnou zboží, vrácením peněz nebo jiným vhodným opatřením.
Chceme, aby každý náš zákazník byl spokojený s našimi produkty a službami, a my uděláme maximum pro to, abychom vám poskytli kvalitní zážitek s našimi výrobky.
Bižuterie Top -
Dotazník spokojenosti dorazil, avšak zboží přestože dodání bylo avizováno do 31.1.2024 (tj. do 3 dnů) ještě nedorazilo (8 dnů po objednání).
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Dobrý den, dle sledovacího čísla Vám byl balíček doručen 1.2. Pokud jej nemáte, kontaktujte prosím nás, nebo přepravce.
Děkuji
Přeji hezký den -
- rychlé vrácení peněz
- zboží co je prý na skladě tam nakonec není
chyby se stávají, ale člověka to nepotěší, zvlášť když jde o dárek
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Děkujeme za hodnocení. Omlouváme se za pochybení z naší strany a doufáme, že na nás nezanevřete. Vaše Bižuterie-top
Opravdu expresní dodání,rychle jednání
Náramek vypadal na fotografii zajímavě,ale skutečnost mne zklamala.Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že jste nebyla stoprocentně spokojená. Samozřejmě nás v takovém případě kontaktujte hned po nákupu a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Vaše Bižuterie-top
- Rychlé dodání zásilky
Zboží (spona do vlasů) vypadá zcela jinak než na obrázku. Vůči vysoké ceně vypadala velmi lacině, musela jsem vrátit.
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že spona nesplnila očekávání. Nicméně jsme rádi, že jsme vše vyřešili k Vaší spokojenosti. Bižuterie-top
www.bizuterie-top.cz -
Dobře zabalené brzy dodáno při vybalení upadla mušlička.
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že produkt byl poškozen. V takovém případě nás kontaktujte hned po obdržení zboží, vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Bižuterie-top
- rychlé dodání
- dodáno jiné zboží než bylo v nabídce
již nebudu využívat, v katalogu nabídky perfektně udělané fotografie, avšak ve skutečnosti vypadá zboží zcela jinak, nekvalitně.
- Zboží vypadá jinak, než na obrazku
Objednávku bez mého souhlasu a odůvodnění zrušil obchod.Rada bych od vás dostala vysvětlení proč je objednávka zrušená.Kadlecová
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Omlouváme se za nedorozumění ohledně Vaší objednávky. Dne 3. 1. 2023 jsme Vám poslali email ohledně prasklé korunky. Protože jste nereagoval(a), byla Vaše objednávka dne 9. 1. 2023 stornována. Pokud budete potřebovat pomoc s výběrem nové korunky, prosím, neváhejte se nás kontaktovat.
www.bizuterie-top.cz -
Moc velké, ale moje chyba
- úzký
- čekala jsem něco lepšího
absolutně nespolehlivá firma
- Rýchle doručenie
Dorazil úplne iný tovar než som objednala! Objednala som si ozdobu do vlasov áno svadbu mala mať kvetinové ozdoby a dlhá mala byť 100cm došlo mi niečo s kamienkami, čo sa vôbec nepodobalo na to čo som objednala a má to len 50cm. Infolinku samozrejme nik nedvíha, veď prečo by.
Nedorucila sa mi objednavka
Reakce obchodu Bizuterie-top.cz
Dobrý den, Vaše objednávka s platbou předem na účet, nebyla uhrazena, tudíž nemohla být odeslána. Hezký den
- Pěkné věci
- Nezasílaji hned na druhý den jak prohlašují
- rychlost
- komunikace z obchodem paní velice arogantní
Objednané věci přišly hned a v pořádku. Avšak již delší dobu sleduji, zda budou brzy naskladněny (jak uvádíte), stříbrné náušnice PINK ANGEL... za 595,- Kč, kód 65563, a nic se již po několik měsíců neděje.