Objednal jsem depilační krém s dodáním do zásilkovny na dobírku, objednávka byla potvrzena a druhý den mi bylo sděleno v emailu, že musím musím zaplatit převodem jinak zboží neobdržím. Stalo se zboží na zásilkovnu nedošlo. o zboží mám ještě zájem s tím, že ho požaduji na zásilkovnu......děkuji Ing. Vetyška DM Drogerie Deggendorf Bavorsko
Reakce obchodu Biomydlinka
Rozhodně se ohrazujeme proti nařčení,že bychom naše zákazníky jakkoliv nutili zboží platit dopředu.
Pouze jsme pána upozornili na možnost zlevnění jeho objednávky.
Takto zněl námi odeslaný mail:
Vážený zákazníku,
Objednáváte si zboží do 100 Kč na dobírku.
Vaše objednávka může být levnější o 50 Kč s platbou předem na náš účet.
Pro zaslání platebních údajů stačí odpovědět na tento mail.
Pokud se rozhodnete pro dobírku,prosíme o znovupotvrzení objednávky.
Děkujeme za pochopení.
Odpověď bohužel nepřišla a tedy další den byl poslán další mail:
Vážený zákazníku,
Jelikož jsme nedostali zpětnou vazbu na náš mail ani Sms.předpokládáme,že o objednané zboží již nemáte zájem.
Objednávka bude následující den automaticky stornována.
Tolik tedy z naší mailové komunikace,která zůstala bez reakce.
Teprve poté byla objednávka zrušena,jak bylo předesláno v mailu.
Biomydlinka.cz -
Zbozi bylo doruceno,ale misto 50ml mi poslali 30ml za cenu 50ml!..již nikdy víc od nich nechci!..a nechci žádný kontakt!
Reakce obchodu Biomydlinka
Vážená paní Hotová. Je nám velice líto jaký máte na nás názor. Z kamerových záznamů při balení jsme vysledovali, že Vám bylo do zásilky dáno 50ml balení,(a ne 30ml). Vy přesto tvrdíte, že bylo 30ml. Naše reklamační oddělení se vám snažilo dovolat, ale bezúspěšně. Mailem i v SMS opakovaně nabízelo vyřízení reklamace na naše náklady, Tedy když zašlete 30ml, pošleme obratem 50ml a uhradíme poštovné k nám i od nás /přestože jsme přesvědčeni, že k chybě u nás nedošlo/. Bohužel jste na naší nabídku nereagovala. Pokud by jste se přesto rozhodla naší nabídku vyřízení reklamace využít, rádi tak učiníme, protože nám v první řadě jde o spokojeného zákazníka, za což mluví naši spokojení zákazníci, kterým patří naše velké poděkování za jejich důvěru.