Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• No Delivery

O.k.

• My address got typed in wrong in PostNL and they are unable to change it back and now my Parcel is stuck since the wrong address doesn't exist. I tried contacting the Binwin customer service but I got neither an answer nor results so I am trying this.
    • LA881543633NL is my Track and Trace maybe someone can fix that stuff but until then I am unhappy
    • Btwy real address is Kornwinkel 5c not 52c you guys probably had a typo sadly PostNL can't fix that but apparently you can so good luck hopefully I get an answer or results this time

• Nekomunikacia so zakaznikom

• Rýchle doručenie
    • Unikátne produkty
    • Slabá trackovateľnosť balíka

Super Viskosität, 1A Wirkung. Perfekt für Kekse oder Gummibärchen.

• 30 %

• podpora
    • absolutně žádní informace z eshopu. (je skladem, není skladem, posláno, zaplaceno, nezaplaceno) - pokud si nezavoláte nic se nedovíte

V zákaznickém účtu vidíte jen "Vyřizuje se" a "Vyřízeno" . Nic jiného se nedozvíte :(
    První objednávka proběhla v pořádku. Teda až na množství ,které se mi vůbec nezdálo ale holt když kupujete Vape, který není nijak zabalen a jen vložen do krabičky a "půlka" obsahu chybí .. - nereklamoval jsem -moje chyba.

Druhá objednávka po 7dnech pořád nic. Pořád se "vyřizuje" když jsem osmý den volal na podporu tak jsem zjistil, že ještě ani nebylo posláno. Požádal jsem o storno. Naštěstí peníze zpátky do druhého dne.
    Už to zkoušet nebudu ....

• Peniaze som poslal a stále nič

I ordered before few days and I was suppose to get delivery before yesterday and I still don't have my stuff. I would like to give you -0 rating. And o one answer the call when I need Information.

• help

• cena
    • kvalita
    • rychlé vyřízení objednávky

• Dobré ceny, akce
    • Nereagují na vrácení tří produktů!!!
    • Olej přetéká z lahvičky samovolně ....

Vse naprosto v poradku a produkt moc prijemny, vynikajici, objednam si rada dalsi.

• rychlé vyřízení
    • kvalita