Vážení, neinzerujte zboží, které má zamluvené zákazník. Výmluva, že systém neumožnuje ..... nás zákazníky doopravdy nezajímá. Dávám kladné hodnocení jen proto, že na pobočce v Mostě se mi velice dobře věnovali. Za mě vedoucí pobočky Most super.
Dobrý den pane Hanzale,
je mi líto vzniklé situace. Bohužel na blokaci kola upozorňoval již kolega před vaším objednání. Velmi se za nedorozumění v tomto posledním kusu omlouvám.
Jsem rád, že se vše na prodejně nakonec povedlo vyřešit k vaší spokojenosti.
Daniel Ballek
jednatel BIKEMAX -
- Žádné
Kolo bylo dobře zabaleno proti poškození i seřízeno . Stačilo jen namontovat šlapky přední kolo a řídítka a mohlo se vyrazit. Za mě super.
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za super hodnocení naší práce. Jsme moc rádi, že kolo došlo ve stavu přesně tak, jak slibujeme. Přejeme mnoho šťastných kilometrů :).
Tým BIKEMAX -
- Perfektní domluva, příjemná a kvalifikovaná obsluha.
Dobrý den pane Fabiši,
děkujeme za hodnocení a zakoupení vašich nových elektrokol právě u nás. Přejeme aby vám dělali velkou radost :).
Tým BIKEMAX -
- Extrémna rýchlosť dodania tovaru.
- Nič.
Dobrý den paní Martino,
moc děěkujeme za pochvalu. Snažíme se, aby byl blesk náš pomalejší brácha :).
Tým BIKEMAX -
Velmi příjemný a ochotný personál
Dobrý den pane Zdenku,
moc děkujeme za objednávku elektrokola právě u nás. Jsme rádi, že jste se u nás cítil dobře. :)
perfektní profesionální přístup
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za objednání svého nového elektrokola právě u nás. Přejeme mnoho šťastných kilometrů bez mráčku :).
Tým BIKEMAX -
Dobrá komunikace, rychlé dodání. V letošním roce to je zde už třetí nákup.
Reakce obchodu BIKEMAX
velmi si vážíme, že se s nákupy vracíte k nám. Děkujeme také za perfektní hodnocení. Budeme se těšit na další nákup :).
Tým BIKEMAX -
- Zboží před týdnem zaplacené dodnes nedorazilo!!!
Reakce obchodu BIKEMAX
omlouváme se za zpoždění v dodávce. Bohužel v množství zásilek, které posíláme se občas nějaký zatoulá, což byl bohužel tento případ. PPL zadržela zásilku tři dny na depu (pravdivost tvrzení lze ověřit ve sledování zásilky, které jsem vám zaslal emailem), čímž došlo k této situaci.
Jsem ale rád, že jste mi osobně potvrdil dnešní dodávku zásilky v pořádku a že to tedy nakonec dobře dopadlo.
Moc děkujeme za objednávku a budeme se těšit v budoucnu :).
Daniel Ballek
jednatel BIKEMAX -
- Freundliche Übergabe, inklusive Probefahrt. Alles bestens. Kiox wurde freundlicherweise noch auf Deutsch umgestellt.
Die Übergabe war sehr angenehm. Mir wurden noch verschiedene Tipps gegeben, die ich gut umsetzen konnte.
Bin sehr zufrieden.Reakce obchodu BIKEMAX
Hallo,
danke schön :)))
Tým BIKEMAX -
kolo připravené, vysvětlena obsluha, příjemný a vstřícný prodejce!!!!
Dobrý den paní Olčo,
moc děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi že jste s nákupem vašeho nového elektrokola byla spokojená :).
- profesionálové
Reakce obchodu BIKEMAX
moc děkujeme za super hodnocení. Budeme se těšit na příští objednávku :).
Tým BIKEMAX -
- Rychlé dodání, vše v pořádku
Dobrý den paní Jano,
moc děkujeme za hodnocení a velmi příjemnou zpětnou vazbu. Přejeme na vašem novém elektrokole spoustu příjemných kilometrů. :)
Tým BIKEMAX -
Letos jsem zde koupil 2 elektrokola. Byla slušná cena, velmi rychlé dodání, kolo vzorně zabaleno a seřízeno. Díky jednateli panu Ballekovi byla s obchodem i bezvadná komunikace. Nemám si na co stěžovat a opět zde rád nakoupím ..a to jsem také dělal. Obchod můžu ostatním kupujícím jen doporučit.
Reakce obchodu BIKEMAX
moc děkujeme za velkou pochvalu. Jsme rádi, že se k nám vracíte a budíme ve vás takovou důvěru. Přejeme na elektrokolech mnoho šťastných kilometrů :).
Tým BIKEMAX -
Jen plusy. Bylo o nás velmi dobře postaráno
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste si svá nová elektrokola zakoupili právě u nás. Přejeme, aby vám dělala jen radost.
- Vše ok
Super eshop ,vybornà komunikace, vše splněno.
Dobrý den pane Libasi,
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Přejeme, aby vaše nové elektrokolo dělalo jen radost :).
Tým BIKEMAX -
- spolehlivý obchod, příjemné jednání
Dobrý den paní Hanko,
moc děkujeme za super hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená. :).
Tým BIKEMAX -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Ochotný a milý personál
- Profesionální přístup
- Vše předvedou a vysvětlí
- Široký sortiment skladem
Dobrý den pane Kobre,
děkujeme za hodnocení objednávky svého nového kola i prodejny BIKEMAX Most. Jsme rádi, že jste byl s kolegy spokojen. Budeme se těšit na vaši další návštěvu :).
Vše ok, doporučuji
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na příští objednávku :).
- Dobrá komunikace
- Rychlost přípravy a odeslání
- Dobré ceny
- Profíci
Reakce obchodu BIKEMAX
děkujeme za ohodnocení naší práce. Jsme rádi, že jste byla spokojená. Přejeme na novém elektrokole mnoho příjemných chvil :).
Tým BIKEMAX