Nádherné náramky i náušnice dorazily perfektně zabalené a opravdu rychle .
Rychlé dodání.Kvalita a krása
zboží bylo řádně doručeno a v naprostém pořádku. Plně odpovídalo obrázkům. Brož je ve skutečnosti ještě hezčí.
Všechno rychle a v pořádku
Naprostá spokojenost. Objednávka obratem vyřízená a kabelka je krásná.
Rychlé dodání
Rychlost dodání, krásné šperky .
Objednávka byla rychle vyřízena a doručena
Šperky moc krásné, doručení bez problémů, jen dárkové krabičky v kterých byly šperky uloženy (měl být v krabičce darován), jsou pomačkané a nepoužitelné. Bohužel chyba balení a hlavně dopravce. Jde vidět, že se k balíčkům nechovají slušně!!!
Celková spokojenost jak se zbožím, tak doručením.
Jsem spokojená líbí se mi retizek a rychle dodání
- Zboží mi došlo již 2. Den.
- Zboží je pěkné.
- Zboží, které jsem objednala dorazilo obratem a v pořádku.
Naušnice inzerované jako chirurgická ocel, se kterou nemám NIKDY problém, mi způsobily těžkou alergickou reakci, takže 100 procentně to není chirurgická ocel, ale bižuterie. Bohužel až po této zkušenosti jsem si přečetla recenze na toto konkrétní zboží a stejnou zkušenost má více zákazníků. Takže za mě, tento obchod nikdy víc a zvažuji právní kroky.
Reakce obchodu Biju.cz
Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí, na našich stránkách máme přesný popis k vracení zboží nebo k reklamaci.
Byli bychom rádi ,kdyby jste celou situaci vyřešila prostřednictvím reklamace šperku dle pokynů , které máme uvedeny zde:https://www.biju.cz/reklamace-a-vraceni/
V našem zájmu není klamat zákazníky , byli bychom rádi kdyby jste nám zboží na reklamaci zaslala a celou tuto nepříjemnou situaci vyřešili.
Věříme , že reklamaci vyřídíme k Vaší spokojenosti
s přáním hezkého dne
Tým Biju.cz -
- Široký výběr sortimentu, přijatelné ceny
- Žádná
Velká ochota a vstřícnost při mnou zaviněné komplikaci Velké díky.
Nakupují tady poněkolikáté a vždy spokojena.
Zboží krásné jako na obrázku. Doporučuji. -
o.k.
- dobrý den, zásilka byla dobře zabalena, a rychlé doručení, kladný přístup k zákazníkovi všem děkuji a přeji krásný den Dolejšová.
- nemusím nikde chodit a vše vyřidím z domova.
Vše naprosto v pořádku.