Krásné přírodní motivy, velmi vstřícná komunikace a milá pozornost v balíčku navíc.
- Osobní přístup
- Kvalita
- Jedinečnost
Obchod vřele doporučuji, tak osobní přístup se v dnešní době už nevidí, když jsem v balíčku našla i ručně psané poděkování za nákup, strašně mě to potěšilo, pravý opak dnešní anonymní konzumní doby. Co se výrobku týče, jsem nadšená jak z úžasné kvality materiálu, který je dokonce s označením vegan, tak z kvality obrázku, není to jen pouhý potisk, zvláště na mikině jsou barvy přímo ve vláknech. Je to nádherný, osobitý dárek velmi vysoké kvality, který bude dělat radost dlouhá léta. Určitě to není zdaleka naposledy, kdy jsem v tomto obchodě nakoupila. Posílám veliký dík a přeji mnoho úspěchů Vašemu obchodu, je jedinečný jako velké radosti, které vytváříte
- Velmi dobré
Zajímavé produkty
- originální dárek co potěší za každé situace
Velice příjemná komunikace a domluva, veliká vstřícnost! Vše v naprostém pořádku. Určitě využijeme znovu!
Skvělá komunikace , krásné zboží , rychlý obchod .
- Poslali nejprve náhled k připomínkám, skvělý přístup! Rychlá komunikace!
Úžasný eshop, krásné zpracování výrobků, luxusně zabalený balíček i s překvapením, jsem maximálně spokojená a určitě to nebyla moje poslední objednávka :)
Rychlé jednání, krásná práce, příjemný materiál trička
- super zabalené , vše bylo pěkně uložené a krásný dodací list k tomu v obálce , jako nějáké přáníčko k svátku . to potěší v dnešní době .
Milá kolektíva, dodaná mikina je naozaj krásna a hlavne kvalitná!Ďakujeme aj za krásny vankušík!
- Zboží přišlo krásně zabalené s milým vzkazem a malou sladkostí.
- príjemná komunikácia
- rýchle vybavenie
- krásne zabalené
- veľmi milé darčeky naviac k objednávke
- veľmi kvalitné a pekné prevedenie potlače
Výborná komunikace,super nápady a krásné provedení.Jsem nadšená.Určitě to nebyl můj poslední nákup.
Jsem moc spokojená. Komunikace s obchodem je perfektní. Včera zboží dorazilo a byla jsem velice mile překvapena. Tak krásně zabalené zboží!! :) Je vidět, že majitelé svoji práci dělají s láskou..! ;) Určitě doporučuji obchod i jinym zákazníkům a věřím, že to nebyl můj poslední nákup na tomto e-shopu. :D
Můžu na 100% doporučit! Rozdala jsem už tři dárky od této firmy a vždy to byl velký úspěch! Celkový přístup, kvalita oblečení, zpracování designu a v neposlední řadě styl zabalení.. vše na jedničku s hvězdičkou :)
Skvělá komunikace a kvalitní zboží.
- Super komunikácia, ochota pomôcť a riešiť problémy
- skvélá komunikace
- vyhoví každému přání, pokud to jde
- krásný a kvalitní materiál trika, šatů
- potisk kvalitní, originální
No zrejme som naletela podvodníkom, vôbec nekomunikujú a mail z ich kontaktov je neplatný/.
Reakce obchodu BIG LITTLE JOY
Dobrý den, ty technologie si někdy dělají co chtějí a e-mail se asi cestou ze Slovenska zatoulal. :-( Pokud se vám e-mail vrátí jako nedoručení, určitě je dobré nám zavolat. Zvedne to Káťa a uvidíte, že je to ten nejmilejší člověk, který vyřeší úplně všechno a ještě se u toho zasmějete. ;-) Samozřejmě to není jen můj názor, ale i názor spousty lidí, kteří nám tady za komunikaci dávají skvělá hodnocení. ;-) Nemusíte se bát, nejsme podvodníci a věříme, že až si rozbalíte svoje radosti, přesvědčíme vás i o tom, že umíme dělat krásné věci, které lidem přináší neopakovatelnou radost. Mějte se hezky a máváme na Slovensko - za BIG LITTLE JOY Pepa
- Nikde jinde jsem tak krásný potisk nevidela.
Krása, tričko s kocourkem je proste nádherné! Jsem strašně spokojená.