Přihlásit se a přidat recenzi

Děkuji moc za nádherné mikiny pro svoje dcery. Opravdu krásná práce, všem můžu doporučit, kvalitní materiál, nádherné zpracování a velmi ochotná a vstřícná komunikace. Balíček dorazil krásně zabalený.

Veliká spokojenost s výrobkem.

Popravdě trička předčily naše očekávání. Jsou nádherná, nečekala jsem, že budou až tak hezká a precizně udělaná. Nechávala jsem jich vyrábět už spousty u různých firem, ale tohle je něco, co mě dostalo. A komunikaci mezi mnou a obchodem dávám 1 *** .Mockrát děkuji a můžu jen doporučit.

Nádherné kvalitní oblečení. Krásně zabalené.

Naprosto luxusne zabaleno..byl k tomu i malicky darecek. Moc prijemny materil a dostala jsem k satum i fotografie te zvolene fotky na saty, ktere byly dany na hezky papir.

• Hlásili že zboží prijde po novém roce, ale zvládli to ještě před vánoci! Super!
    • Skvělá komunikace a návrh včas dopředu emailem k odsouhlaseni

• Neskutečně boží desing
    • Velká ochota
    • Způsob zabalení objednávky mě dostal skoro jako dárek od maminky

Rozhodně doporučuji , výrobky jsou nádherné a je vidět že vše je dělané s láskou a velkou chuťí

• Výborná komunikace, vše se stihlo do Vánoc i přes to, že jsem s tím nepočítala. Zboží krásné a moc mile zabaleno.
    • Určitě budu pravidelný zákazník

• Skvělý zákaznický servis. Zboží je skvělé kvality!

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Nádherně zpracované

• Detailni spracovani vyrobku i baleni
    • Vyborna komunika

• Uz dlho som sa nestretla z takym milym a ochotnym pristupom.

Zatím nemám tušení, jak má objednávka dopadne a kdy bude dodána

Reakce obchodu BIG LITTLE JOY

Dobrý den, moc děkujeme za reakci a hodnocení našeho obchodu. Informaci o přibližném termínu doručení uvádíme v detailu produktu. Zároveň se u nás jedná o zakázkovou, ruční výrobu a každé naše tričko potřebuje svůj čas. Na prvním místě je kvalita a proto se může stát, že nedodržíme termín přesně na den. Vždy je ale možné nás kontaktovat a domluvit termín dodání individuálně. Budeme pro vás pracovat klidně v noci, hlavně, aby k vám vaše radost dorazila včas. Přeci jen nikdo nemá rád opožděné dárky. Věříme, že až si svoji radost doma rozbalíte, uvidíte, že se čekání vyplatilo. :-) Vaše radosti - BIG LITTLE JOY - Pepa

• Přehlednost
    • Komunikace na jedničku
    • Dělají to srdcem

Určitě doporučuji tento obchod i produkty. Dělají to s láskou a je to krásný produkt.

• Nikdy jsem se nesetkala s takovým zbožím. Nádherná práce i tisk.

Moc děkuji za překrásná trička, obrázky i dárečky. Děláte to moc dobře, skutečně rozdáváte radost. Už první tricko mě nadchlo, ale to druhé.... nemám slov. Moc děkuji i za dárek v podobě druhého trička, to bylo velké překvapení. Tim spíš, že je na něm náš milovaný pejsek, který odešel v srpnu za duhový most. Mám super dárky pod jedli. Krásné Vánoce!!!

• Tovar som nedostala

Dodacia lehota nezodpovedá deklarovanej pri objednávaní.

Reakce obchodu BIG LITTLE JOY

Dobrý den, tohle nám nesmíte dělat. :-( Trička s vašimi radostmi tiskne Martin a on strašně špatně nese, když vidí negativní hodnocení na náš obchůdek. Já mu pak musím vysvětlova, že my jsme žádnou chybu neudělali a určitě to je jen nedorozumění. A vidíte, určitě je. Bohužel vy jste objednávala svoje tričko v době, kdy již na webu svítil termín doručení v lednu. Je nám jasné, že to snadno přehlédnete a proto jsme vám ještě posílali e-mail s touto informací. Je jen škoda, že jste energii, kterou jste věnovala tomuto hodnocení, nevěnovala skutečně nám, třeba bychom vám udělali radost a vaše tričko ještě do Vánoc dodali. ;-) Takhle jsou zbytečně dva smutní lidé - vy a náš Martin. Vaše radosti - BIG LITTLE JOY - Pepa

• Skvělá spolupráce. Připraví náhled designu, zašlou k připomínkám, přizpůsobí požadavkům zákazníka.
    • Kvalitní tisk.
    • Látková taška vysoké gramáže. Kvalitní provedení.
    • Zákazník friendly balení k odeslání - s dalšími pozornostmi a osobním vzkazem.

• Výborná komunikace, společné dolaďování výsledných výtvorů, úžasné zpracování vlastních fotek na tričko...

Vše OK.

Rychlé dodání, skvělé zboží