Velká spokojenost.
    Objednával jsem náhradní díly na elektrické autíčko.
    Pán mi se vším poradil . jednu chybějící součástku zdarma doposlal.
    Mohu vřele doporučit.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za kladnou recenzi a za doporučení našeho e-shopu. Těší nás, že jsme Vám mohli pomoci a že jste byl spokojený s přístupem našeho technika. Máme široký výběr náhradních dílů k dětským elektrickým vozítkům skladem, v případě potřeby se na nás neváhejte znovu kdykoliv obrátit! :)

S pozdravem,

vše v pořádku

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že nákup splnil Vaše očekávání a jste spokojená. Jste u nás kdykoliv vítána. :)

• rychlost dodání
    • pečlivě a bezpečně zabaleno

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí dodání a že zabalení objednaného zboží splnilo Vaše očekávání. Spolu s našimi přepravci se vždy snažíme zajistit, aby všechny zásilky byly doručeny včas a v takovém stavu, v jakém byly odeslány.

Můžete se na nás kdykoliv znovu obrátit. :)

Karolína, Bezvazboží.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Perfektná a príjemná komunikácia. Profesionálny prístup ku zákazníkovi a ochotou pomôcť.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za milou recenzi. Naším cílem je vždy zajistit co nejlepší zkušenost pro každého zákazníka a je fajn vidět, že se naše snahy vyplatí! :)

Pokud byste cokoliv dalšího potřebovali, jsme tu pro Vás.

Karolína, Bezvazboží.cz

Krásní plyšáci,jako živí za přijatelné ceny.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že Vám plyšáci z naší andos kolekce udělali radost. Kdybyste chtěla svou plyšovou partu obohatit, můžete se na nás kdykoliv obrátit. :)

• rychlost spolehlivost

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za kladnou recenzi. Jsme moc rádi, že jste spokojený s rychlostí a spolehlivostí našich služeb. Spolupracujeme s kurýry, kteří se vždy snaží doručit objednávky co nejdříve. Objednávky přijaté do 10,00 hod. odesíláme ještě tentýž den.

Pokud byste cokoliv dalšího potřeboval, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. :)

Karolína, Bezvazboží.cz

V obchodě jsem nakupovala poprvé,plyšáci jsou nádherní,jsou určeni,jako dárek a určitě udělají radost.Zboží přišlo pěkně zabalené,vyhovuje mě i možnost dobírky .Obchod jsem doporučila i známým.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Zpětná vazba je pro nás důležitá a nás těší, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Plyšáci z naší andos kolekce dělají radost lidem napříč generacemi – ať už jako dárek pro děti, nebo jako milý společník pro dospělé. Velmi si vážíme, že jste nás doporučila svým známým! :)

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky nebo přání, neváhejte se na nás obrátit.

s pozdravem

Vše jak má být

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Jsme rádi, že vše probíhalo podle Vašich představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřeby, jsme tu pro Vás. :)

Karolína, Bezvazboží.cz

• Rychlé dodání, vše v pořádku.
    • Není.

Doporučuji. Rychlé dodání a zajímavá cena, záruka i ND.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za kladnou recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým dodáním, cenou i zárukou. Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další spolupráci. Pokud budete potřebovat cokoliv dalšího, rádi Vám pomůžeme!
    Ať autíčko dětem skvěle slouží a přináší jim spoustu radosti! :)

• Jsem moc spokojená
    • Nic

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Těší nás, že jste spokojená. Budeme se i nadále snažit, aby naše služby přispívaly k Vaší spokojenosti a spokojenosti dalších zákazníků. Rádi Vás u nás opět kdykoliv přivítáme! :)

S pozdravem,

rychle vyřízená objednávka

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s rychlostí vyřízení objednávky spokojená. Objednávky přijaté do 10,00 hod. odesíláme zpravidla ještě tentýž den. Pokud je to možné a kurýr ještě nepřijel, rádi je zašleme i po této hodině.
    Budeme rádi za Vaší případnou další objednávku. :)

• Rychlost doručení,komunikace
    • Žádná

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za recenzi. Těší nás, že jste spokojený s našimi službami. Pokud byste cokoliv dalšího potřeboval, jsme tu pro Vás. :)

Karolína, Bezvazboží.cz

S obchodem jsme velmi spokojení, už jsme u vás nakupovali, vše přišlo
    v pořádku s velmi krátkou dobou a plyšové hračky jsou opravdu velmi
    krásně udělané, moc děkujeme.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Jsme potěšení, že jste si oblíbili naší plyšovou ZOO andos a že se k nám stále vracíte. Je to pro nás velká odměna. Rádi Vás u nás kdykoliv přivítáme! :)

Karolína, Bezvazboží.cz

Velice vstřícné jednání. Zboží objednáno za asistence milého personálu eshopu. Ještě jednou děkuji. :)

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s naším týmem a že objednávání proběhlo hladce. Pokud budete potřebovat další pomoc nebo rady, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám budeme opět nápomocni. :)

rychle dodanie

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás, že oceňujete rychlost dodání. Ve spolupráci s kurýry se snažíme doručit objednávky na Slovensko co nejrychleji – obvykle do 3 pracovních dnů. Můžete se na nás kdykoliv znovu obrátit. :)

• Rychlé dodání

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme Vám za plusový bodík. Objednávky přijaté do 10:00 hod. odesíláme zpravidla ještě tentýž den. Někdy se nám podaří připravit k expedici pro kurýra DPD také objednávky přijaté po 10. hodině, takže mohou být na cestě ještě rychleji. :)

• Rychlé dodání.
    • Žádné.

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Objednávky přijaté do 10:00 hodin odesíláme ještě tentýž den. Kdybyste do budoucna potřeboval pořídit další náhradní díl či potřeboval s čímkoliv pomoci, jsme tu pro Vás. :)

Karolína, Bezvazboží.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• moc pěkné

Reakce obchodu BezvaZboží.cz

děkujeme za hodnocení. Jsme potěšeni, že se Vám plyšáci z naší Plyšové ZOO andos líbí. Doufáme, že Vám budou dělat radost dlouhou dobu. :)

Pokud budete mít jakékoliv další přání, neváhejte se na nás obrátit.