- Zboží nikdy nedorazilo
Zboží nikdy nedorazilo, nelze doporučit
Reakce obchodu Bezvavlasy
velice nás mrzí Vaše zkušenost, Vaše objednávka bude prověřena a náš zákaznický servis Vás bude dále kontaktovat pro řešení vzniklé situace.
Tímto se omlouváme za způsobené nepříjemnosti, v případě potřeby se na nás neváhejte obrátit.
bezvavlasy.cz -
Objednáno, zaplaceno… zboží údajně neměli, přestože bylo naskladněno, peníze ještě nemám. Děkuji za zbytečné čekání..
Dobrý den, paní Lenko,
velice nás mrzí, že Vámi objednané produkty nebyly již skladem dostupné, bohužel v tomto ročním období je velké množství objednávek a může se tak stát, že některý z produktů bude na skladě již vyprodán.
Vrácení platby bylo prověřeno na účetním oddělení, platba byla navrácena již včera, dnes by jste měla mít peníze na Vašem účtu. V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat na zákaznickém servise.
Omlouváme se velice za vzniklé nepříjemnosti.
bezvavlasy.cz -
- od doby přestěhování chodí balíky poškozené
Reakce obchodu Bezvavlasy
děkujeme za zpětnou vazbu.
Velice nás mrzí Vaše zkušenost, v případě poškozeného zboží či zásilky nás vždy obratem kontaktuje na zákaznickém oddělení, aby mohla situace obratem dořešena k Vaší spokojenosti.
Naše zákaznické oddělení Vás bude v průběhu dne kontaktovat.
Omlouváme se tímto za způsobené komplikace.
- Poškozené balení
Objednala jsem si dvě položky, ale jedna z nich byla poškozená. Maska na vlasy byla roztržená.
Dobrý den, paní Mariio,
velice nás mrzí Vaše zkušenost.
Naše zákaznické oddělení Vás bude kontaktovat pro dořešení vzniklé situace.
Věříme, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se tímto za způsobené nepříjemnosti.
- V poslední době žadná
- Hodně produktů není dlouhodobě skladem,doba doručení se prodloužila a na tom mě hodně zaleží
Objednávám už 13 let,vždy bylo všechno v pořádku,jeden z nejlepších kadeřnických eshopu.Dodání do druhého dne, nejlepší ceny.Posledni 2-3 roky to ale stoji za h....
Spoustu zboží co jsem odebírala tak není dlouhodobě skladem a prodloužila se doba dodání. Dnes mě měl přijít balík ale poslali email že se zásilka opozdí. Ve zboží je barva kterou zítra nutně potřebuji,tak děkuji za problémy a komplikace.V predešlé objednávce zase nebyl produkt co jsem potřebovala a tak je to poslední dobou pořad něco,taky už zde objednávám minimálně.Reakce obchodu Bezvavlasy
Dobrý den, paní Martino,
děkujeme za zpětnou vazbu.
Velice nás mrzí Vaše zkušenost, zpětná vazba našich zákazníků je pro nás nesmírně důležitá, Vaší objednávku jsme prověřili na skladě.
Dle obdržených informací byla objednávka vytvořena dne 31.10. v 8:14 hodin, zásilka byla doručena 1.11. v 8:50 hodin. Může se však stát, že z důvodu velkého množství objednávek dojde ke zpožděné expedici. Pokud však došlo opakovaně ke zpoždění Vaší objednávky velice se Vám tímto omlouváme za vzniklé komplikace.
- Šampon nebyl originálně uzavřený
Reakce obchodu Bezvavlasy
velice nás mrzí Vaše zkušenost, v případě poškozené zásilky či produktů je vždy potřeba zaslat fotografie dle instrukcí na našich stránkách v sekci Reklamace.
Naše zákaznické oddělení Vás bude kontaktovat pro řešení vzniklé situace.
Omlouváme se velice za způsobené nepříjemnosti, věříme, že situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
bezvavlasy.cz -
Neochota ke zmene produktu v objednavce. Po pisemnem odsouhlaseni storna objednavky byl produkt stejne odeslan. Prozakaznicky pristup vypada vskutku jinak, takze za me priste volba jineho eshopu, kde si budou zakaznika vice vazit.
Dobrý den, paní Evo,
velice nás mrzí vzniklá situace, bohužel systémově není editace objednávek možná.
Objednávku je možné stornovat pokud se již nezpracovává na skladě.
Jelikož jsou pro nás zákazníci prioritou i na tuto situaci jsme připraveni a nabízíme kód pro bezplatné vrácení zboží, který naleznete na našich stránkách v sekci reklamace nebo přímo na formuláři na odstoupení od smlouvy.
bezvavlasy.cz -
- Sice byli ochotní,ale zboží přišlo totálně rozbité.
Reakce obchodu Bezvavlasy
velice nás mrzí Vaše zkušenost, náš zákaznický servis Vás bude na základě recenze kontaktovat pro řešení vzniklé nepříjemnosti.
Omlouváme se velice za způsobené komplikace.
bezvavlasy.cz -
- Opětovně byl poslán jiný šampon i když jsem upozorňoval že náhradu odmítáme.
- Nabízí něco co nejsou schopni dodat a odbydou vás že je šampon stejný.
- Objednavka byla dorucena rychle.
- Jeden z produktu byl i pres neporusene baleni vytekly, druhy po expiraci.
Dobrý den, paní Petro,
Velice nás mrzí Vaše zkušenost.
Tímto se velice omlouváme za způsobené nepříjemnosti, věříme, že situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti. Naše zákaznická podpora Vás bude kontaktovat.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Zboží jsem chtěla vrátí protože mi nevyhovoval ale musela jsem ho vyzkoušet paní byla neochotna a doteď mi nepřišel kód abych to mohla vrátit zpět prý to nejde a musí se to řešit jako reklamace 30 dni a pak uvidim nedoporučuji tento e schop
Reakce obchodu Bezvavlasy
velice nás mrzí Vaše zkušenost.
Pro dořešení situace Vás bude dále kontaktovat zákaznická podpora, věříme, že situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se velice za způsobené komplikace.
- Extrémně dlouhá doba dodání
- Neplní to, co řeknou
Už po několikáté!!!! mi zboží přišlo opravdu s dlouhým zpožděním, takže jsem stejně musel nakoupit jinde. Byl mi za měsíční zpoždění přislíben voucher na slevu, který ovšem taky nedorazil. Hrozné zhoršení, opravdu nedoporučuji.
Reakce obchodu Bezvavlasy
omlouváme se Vám za zpožděnou expedici objednávky.
Vaše objednávka byla prověřena, dle obdržených informací by již měla být u Vás doma.
Velice se omlouváme za vzniklé komplikace, momentálně čelíme velkému množství objednávek, děláme maximum, aby objednávky byly opět expedovány v co nejkratší možné době.
Slevový voucher Vám byl nyní zaslán na Vaší e-mailovou adresu, omlouváme za prodlení.
Přejeme hezký zbytek dne.
Bezvavlasy.cz