• Vše je takové 100%, že vše co objednáte tak to dostanete

S obchodem jsem spokojená,bohužel dodání -sklamání.Kartón byl roztrhlý,promáčklý,naštěstí z druhé strany zrcadla.Pán postavil krabici ke stěně a bleskurychle zmizel.Nechtěl ani podepsat převzetí,PROSTĚ VE VTEŘINĚ ZMIZEL,JEŠTĚ NIKDY JSEM SE S TAKOVÝM JEDNÁNÍM NESETKALA,PROTO DOPORUČUJI ZÁKAZNÍKŮM-NEPLATIT PŘEDEM,ALE AŽ PŘI DODÁNÍ ZBOŽÍ,TO BY MUSEL POČKAT NA ZAPLACENÍ A NEMOHL BY OKAMŽITĚ ZMIZET.Nevím,co bych dělala,kdyby bylo zrcadlo rozbité-prostě nešlo ho zadržet.

• Neňí co přidávat.
    • Výborná komuňikace. Ryclé doručěňí. Moc spokojen. Krásný večer.

Pamäť bola aktualizovaná

děkujeme za vaše krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s komunikací a rychlým doručením. Vaše spokojenost je pro nás velkou motivací. Přejeme vám také krásný den!

tým BesTent.cz

• Rychlé dodání zboží
    • Nic mě nenapadá

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlým dodáním zboží. Těšíme se na vaši další objednávku.

tým BesTent.cz

vše ok

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše probíhlo v pořádku. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Rychlost

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí našich služeb. Těšíme se na Vaši další objednávku.

SPOKOJENOST

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s našimi službami. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

• Rychlost dodání

Tak jak by to mělo být. Rychlost dodání ,vše bez problémů.
    Ještě uvidíme jak budou odolné dešti.

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání a že vše probíhalo bez problémů. Ohledně odolnosti dešti budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu po delším používání.

tým Bestent.cz

• rychlost dodání, komunikace, zabalení balíku

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání, komunikací i kvalitním zabalením balíku. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.

• přehledná nabídka,
    • dobrý popis produktu

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenil přehlednou nabídku a kvalitní popis produktů. Těšíme se na Vaši další objednávku.

tým Bestent.cz

Přišla mi udírna téměř na třísky .kouřovod vypadal jako by na něj někdo na něj šlapal .nohy byly přidělaný hodně odvflaklé .takže jsem vyklaji .strávil jsem na tom přes hodinu práce abyh to dál nějak dohromady a z recenzí ostatních ještě musím k tomu udělat komín .takže moje doporučení zní .koupit jsi kouřovod v Bauhausu a podlahové palubky a udělat jsi ji sám

• Spolehlivý obchod

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že nás považujete za spolehlivý obchod. Vaše důvěra je pro nás velmi důležitá.

• Nemám připomínky
    • Oooo

Spokojená...

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojená a nemáte žádné připomínky. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Parádní pomocník...

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že náš produkt splnil Vaše očekávání a stal se parádním pomocníkem. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Rychlé dodání zboží

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým dodáním zboží. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že dodání zboží probíhlo rychle a k Vaší spokojenosti. Těšíme se na další spolupráci.

tým Bestent.cz

Rychlé vyřízení objednávky za dobrou cenu.

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlým vyřízením objednávky a příznivou cenou. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Kvalitní
    • Pevna

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou a pevností našich produktů. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Dobré ceny
    • Ochota
    • Komunikácia
    • Poplatok za dobierku

Reakce obchodu Bestent.cz

děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenil naše ceny, ochotu a komunikaci. Omlouváme se, pokud Vás poplatek za dobírku zaskočil. Doufáme, že i přesto budete spokojený s našimi službami.

tým Bestent.cz

Po vložení zboží do košíku a vytvoření závazně objednávky , přišel potvrzovací email s doručením za dva dny. Po 5. dnech voláno do obchodu, že zboží nedorazilo. Odpověd byla, že zboží bude naskladněno až za dva měsíce.