- Nedaleko bydliště, velký výběr
- Spolehlivost a rychlost
- Spolehlivost
- Bezproblémové a rychlé doručení
rychlá komunikace, bezproblémový dodavatel, dlouhá otvírací doba
- dobré ceny
- rychlé vyřízení objednávky
- široká nabídka
SUPER
- Perfektní obsluha, konečně personál, který ví co prodává a dokáže vám ke zboží i něco říct a není to pouze ”podavač”.
- K tomuto prodejci se rád vracím.
Reakce obchodu BESTDRINK.cz
děkujeme za Vaši skvělou recenzi a milá slova! Jsme opravdu potěšeni, že jste s námi a našimi službami spokojený. Věříme totiž, že každý náš zákazník si zaslouží nejen kvalitní produkty, ale i také prvotřídní služby a poradenství. Rádi Vás opět přivítáme v naší prodejně či na našem e-shopu.
Jan Odvárko -
Rychlé vyřízení mé objednávky a perfektní balení.
Dobrý výběr, rychlé doručení.
Opakovaně zde nakupuji, pokaždé vše v pořádku, moc fajn pán, co dělá rozvoz po Praze.
rychlé dodání vše OK
- Vždy rychlé dodání.
- Možnost vybrání zboží z domova.
- Rychlost dodání - jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla zboží. Precizně zabaleno.
Reakce obchodu BESTDRINK.cz
moc Vám děkujeme za velmi pozitivní recenzi! Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání. Rychlé a bezpečné doručení je pro nás prioritou, a proto se snažíme zajistit, aby každá objednávka byla doručena co nejdříve a v perfektním stavu.
- Rychlost a spolehlivost
- poloha obchodu
- velmi milá a profesionální obsluha
- velký výběr kvalitního zboží
- přijatelné ceny
- dodání obratem
- perfektně a bezpečně zabaleno
- skvělý servis a podpora
- výborná komunikace
lety ověřený a spolehlivý obchod :)
Reakce obchodu BESTDRINK.cz
velmi vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s námi byla opět spokojena. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejvyšší prioritou a motivací k tomu, abychom neustále zlepšovali naše služby. Vaše pozitivní hodnocení je pro nás tou nejlepší odměnou a zároveň inspirací.
Děkujeme Vám za důvěru a těšíme se na Vaše další nákupy. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo připomínky, neváhejte se na nás obrátit.
- rychlé vyřízení objednávky
- dobrá dostupnost
- Sortiment, parkování
- Bleskové dodání, prvotřídní kvalita.
Prostě to nemá chybu.