- Zboží skladem
- Funkční doplňky ke zboží
- Rychlé, férové
- Přestože zboží bylo uvedeno skladem,tak bylo nedostupné
Velmi dobrá komunikace se zákazníkem, instruktáž k montáži, rychlé dodání výrobku.
Stala se malá chybka ze strany obchodu, ale vše vyřešeno a zboží dorazilo.
Naprosto bleskové dodání.
Jako vzdy top zbozi. Muj trafic hrahe jak na diskotece.
Potřeboval jsem vylepšit zvuk ve svém Civicu X, ale nechtěl jsem investovat větší sumy za rozsáhlejší realizace, které jsem našel u různých konkurenčních prodejců. (Montáž jsem nechtěl dělat sám.) V bestaudiu mi poradili s výběrem konkrétních reproduktorů a nabídli brzký termín montáže. Vše proběhlo hladce, pánové jsou profíci. Sdělili mi také přibližnou úroveň zlepšení - kolem 20-30%, což bylo realistické. Zvuk se tak zlepšil z velkého podprůměru na příjemný poslech - takové minimum co bych v moderním autě očekával. Celkově tedy rozhodně doporučuji a pokud bych se rozhodl dále zvuk vylepšit, udělal bych si výlet do Plzně znovu - i rozsáhlejší realizace zde jsou cenově přijatelné.
Nedávno jsem koupil reproduktory na tomto e-shopu. Jsem více než spokojený s komunikací obchodu i přesto že jsem potřeboval zásilku do určitého data a Zásilkovna balíček z důvodu nadlimitní zásilky poslala zpět do obchodu tak komunikace s obchodem byla na jedničku a vše dopadlo nakonec skvělé. Reproduktory jsem měl do data kdy jsem potřeboval. Doporučuji každému kdo si tu chce něco pořídit.
- Rychlé dodání objednaného zboží, dobrá komunikace s obchodem, ochota poradit s následnou instalací do vozu. Doporučuji.
- Fajn komunikace,
- Vše v pořádku
Jak je možné, ze když nemají zboží skladem, tak mi ho dovolí systém objednat? Pak mi píšou mail, ze ho nemají a vrátili mi peníze…
Nejlepší obchod pro ozvučení aut
- Přehlednost web stránek, ceny, rychlost dodání
Po tel. domluvě nachystali i materiál na zapojení. Super příprava .
- Sortiment
- Ochota poradit
- Dobré ceny
- Velmi rychlé dodání, vstřícnost, poradenství po tel. Vše na 1.
Mohu jen doporučit.
Ví co prodávají, v případě neznalosti poradí atd.
Zboží dorazilo druhý den po objednání. -
Reproduktory 165 mm sice dorazili v pořádku a včas, ale distanční kroužky byly na repro 130 mm. To nikdo není schopen kroužky přiložit na repro, by ihned poznal, že nepasují?
Super, pěkné zabalené.