• TOP obchod, rychlost, komunikace precizni kvalita zbozi.

Zatím jsem byl vždy spokojený.

• super e shop!!!!!!! Kvalitně Fungující!!!!!!! skvělá organizace! Doporučuji!!!!!

• Špičkové zboží, znalosti majetele.
    • Krátká otevírací doba, alespoň jeden den v týdnu by měla být delší.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Co se týká otevírací doby, tak je to vždy o domluvě - většinou jsme na prodejně mnohem déle, než je naše oficiální otevírací doba. Ale s tím jedním dnem v týdnu kdy by byla delší otevírací doba je to dobrý nápad, zvážíme to po novém roce! Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

široký výber vysoko kvalitného rybárskeho sortimentu za ceny, ktoré kvalitu len potvrdzujú nakoľko výbavu i oblečenie si kupujeme na dlhšie obdobie.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s naší nabídkou špičkových nástrah a vybavení na přívlač! :) Do sortimentu zařazujeme produkty, které často nemají ani žádné e-shopy v rámci EU, natož v ČR a na Slovensku! Aktuálně naskladňujeme obrovskou várku novinek, doporučujeme koukat na sekci "Novinky" na stránkách a odebírat newsletter. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Pristup, ochota, profesionalita!!!

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Na rychlosti expedice objednávek nám velmi záleží, náš standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Rychlost zpracování a odeslání

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na rychlosti a kvalitě expedice objednávek nám velmi záleží, náš standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Služeb tohoto obchodu využívám již dlouho. Dobrá komunikace. Příjemní majitelé. Velmi rychlé vyřizování objednávek na e-shopu, odesílání objednávek každý pracovní den. V nabídce jsou exkluzivní výrobky, které nejsou v sortimentu jiných rybářských obchodů v ČR. Jsem velmi spokojen.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s námi spokojený! :) Do sortimentu zařazujeme produkty, které často nemají ani žádné e-shopy v rámci EU, natož v ČR! Aktuálně naskladňujeme obrovskou várku novinek, doporučujeme koukat na sekci "Novinky" na stránkách a odebírat newsletter. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Bleskové doručenie

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rychlá expedice objednávek je pro nás velmi důležitá, Zásilky na Slovensko doručujeme kurýrem GLS za 1-2 dny, Zásilkovnou standardně následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Snad největší výběr nastrah od keitechu a jejich dostupnost

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na výběru a především dostupnosti KEITECHU si zakládáme - nemáme za cíl mít "největší výběr", kde budeme mít polovinu zboží neustále vyprodanou, ale mít ty nejlepší a nejoblíbenější modely a barvy gumových nástrah KEITECH pořád dostupné skladem. V praxi tak máme na prodejně stabilně skladem přes 1000 různých modelů nástrah KEITECH! :)

Vše naprosto v pořádku.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený, ale i tak máme za cíl se pořád zlepšovat! Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Výborný eshop. Páči sa mi prístup k filtrovaniu a možnosti zobrazovania variant.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. S variantami u unikátním výběrem barev nástrah jsme si hodně vyhráli a máme v plánu na tom ještě trochu zapracovat a posunout to ještě dále. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Jednoznačne sortiment a rýchlosť dodania.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Náš sortiment špičkových nástrah a vybavení na přívlač neustále rozšiřujeme. Rychlá expedice objednávek je pro nás velmi důležitá, Zásilky na Slovensko doručujeme kurýrem GLS za 1-2 dny, Zásilkovnou standardně následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Rýchle dodanie tovaru
    • Žiadna

Max.spokojnosť

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Velmi rychle vybavenie objednavky dakujem

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Rychlá expedice objednávek je pro nás velmi důležitá, Zásilky na Slovensko doručujeme kurýrem GLS za 1-2 dny, Zásilkovnou standardně následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Rychlý. Spolehlivý.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na rychlosti expedice objednávek nám velmi záleží, náš dlouhodobý standard je doručení následující pracovní den. Máme vlastní unikátní skladový systém, díky kterému nám sklad na 99.99% opravdu sedí a vše máme přesně jak je napsáno na webu. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Rychlé jednání a dobře poradí

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

• široký sortiment a rýchlosť a occhota

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

• V rychlosti je krása:-)

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na rychlosti expedice objednávek nám velmi záleží, náš dlouhodobý standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Výborné ceny a komunikace, velmi rychlé dodání

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Na rychlosti expedice objednávek nám velmi záleží, náš dlouhodobý standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)