Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Cena
    • chtěl jsem menší průměr vlasce, ale nebyl

Dobrá sleva na vlasec, bezkonkurenční

• Skvělé kvalitní zboží, rychlost dodání, vždy vše v pořádku.

• Bleskové doručení a vždy vše v pořádku.

• Mimořádný výběr vybavení a nástrah, které jinde nenajdete.

Rychle vybavenie super

• pokazde vse na 100%
    • rychlost a dostupnost

Spolehlivost,kvalita a super servis..

Za mně Bestangler .cz jeden z nejlepších e-shopů co znám .Zboží luxusně zabalené,rychlé dodání a profesionální jednání.Bestangler.cz mohu jenom doporučit,prostě top e-shop.

• TOP obchod, rychlost, komunikace precizni kvalita zbozi.

Zatím jsem byl vždy spokojený.

• super e shop!!!!!!! Kvalitně Fungující!!!!!!! skvělá organizace! Doporučuji!!!!!

• Špičkové zboží, znalosti majetele.
    • Krátká otevírací doba, alespoň jeden den v týdnu by měla být delší.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Co se týká otevírací doby, tak je to vždy o domluvě - většinou jsme na prodejně mnohem déle, než je naše oficiální otevírací doba. Ale s tím jedním dnem v týdnu kdy by byla delší otevírací doba je to dobrý nápad, zvážíme to po novém roce! Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

široký výber vysoko kvalitného rybárskeho sortimentu za ceny, ktoré kvalitu len potvrdzujú nakoľko výbavu i oblečenie si kupujeme na dlhšie obdobie.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s naší nabídkou špičkových nástrah a vybavení na přívlač! :) Do sortimentu zařazujeme produkty, které často nemají ani žádné e-shopy v rámci EU, natož v ČR a na Slovensku! Aktuálně naskladňujeme obrovskou várku novinek, doporučujeme koukat na sekci "Novinky" na stránkách a odebírat newsletter. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Pristup, ochota, profesionalita!!!

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rádi všem poradíme s výběrem nástrah a vybavení na přívlač, zakládáme si na odbornosti a vlastních zkušenostech s produkty které prodáváme. Na rychlosti expedice objednávek nám velmi záleží, náš standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Rychlost zpracování a odeslání

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na rychlosti a kvalitě expedice objednávek nám velmi záleží, náš standard je doručení následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Služeb tohoto obchodu využívám již dlouho. Dobrá komunikace. Příjemní majitelé. Velmi rychlé vyřizování objednávek na e-shopu, odesílání objednávek každý pracovní den. V nabídce jsou exkluzivní výrobky, které nejsou v sortimentu jiných rybářských obchodů v ČR. Jsem velmi spokojen.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s námi spokojený! :) Do sortimentu zařazujeme produkty, které často nemají ani žádné e-shopy v rámci EU, natož v ČR! Aktuálně naskladňujeme obrovskou várku novinek, doporučujeme koukat na sekci "Novinky" na stránkách a odebírat newsletter. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Bleskové doručenie

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Rychlá expedice objednávek je pro nás velmi důležitá, Zásilky na Slovensko doručujeme kurýrem GLS za 1-2 dny, Zásilkovnou standardně následující pracovní den. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

• Snad největší výběr nastrah od keitechu a jejich dostupnost

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Na výběru a především dostupnosti KEITECHU si zakládáme - nemáme za cíl mít "největší výběr", kde budeme mít polovinu zboží neustále vyprodanou, ale mít ty nejlepší a nejoblíbenější modely a barvy gumových nástrah KEITECH pořád dostupné skladem. V praxi tak máme na prodejně stabilně skladem přes 1000 různých modelů nástrah KEITECH! :)

Vše naprosto v pořádku.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený, ale i tak máme za cíl se pořád zlepšovat! Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)

Výborný eshop. Páči sa mi prístup k filtrovaniu a možnosti zobrazovania variant.

Reakce obchodu BESTANGLER.cz

Moc děkujeme za recenzi. S variantami u unikátním výběrem barev nástrah jsme si hodně vyhráli a máme v plánu na tom ještě trochu zapracovat a posunout to ještě dále. Přejeme spoustu úspěchů na rybách. :)