- Skvely a siroky sortiment zbozi, vcetne mych oblibenych Saucony. Bleskove vyrizeni objednavky
- Ceny
- Rychlost dodání
- Velmi rychlé odeslání i dodání.
- Rychlé dodání, neuvěřitelná profesionalita při poradě telefonem, milé a vstřícné jednání
Rychlé dodání, neuvěřitelná profesionalita při poradě telefonem, milé a vstřícné jednání. 30let pracuji v obchodě, obsluhuji eshop atak mohu posoudit a ohodnotit jak TOP obchod.
Reakce obchodu Best4run
Díky, Alo, toho si moc vážíme. Budeme se snažit i dál, tohle nám dává jistotu, že to má smysl. Lenka, Best4Run
- Vynikající obchod, včetně poradenství
kvalitní zboží
dobré ceny
mám ho za rohem -
- rychle vyřízeno
- Rychlost zaslání
- V obchodě vždy dobře poradí.
- Objednané zboží přišlo do 2 dnů.
D9bré ceny ve srovnání s konkurencí, široký výběr a rychlé doručení. Co víc si přát? :)
Vše proběhlo rychle. Boty mi bohužel nesedí, zboží jsem vrátila. Peníze zpět na účet mi zatím nepřišly.
- Malé veľkosti skladom
- Korektný výsledok problému s voucherom
- Zdĺhavé riešenie problému s voucherom
Eshop mi zaslal automatizovaný email s voucherom, na ktorý som nemala nárok. Následne objednávku preveroval 3 dni - objednávka zo skladu teda prišla po 7 dňoch. Stačilo zdvihnúť telefón a kontaktovať ma v deň uskutočnenia "podozrivej" objednávky.
Na druhú stranu sa k tejto chybe eshop postavil čelom a poskytol adekvátnu kompenzáciu. -
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Komunikace obchodu.
- Vše v pořádku
- Rychlost dodání
- Perfektní poradenství se zbožím
Velký výběr sportovního vybavení. Příznivá cena doprodejové kolekce vybraných bot. Bleskové dodání zásilky - jeden den objednáno, druhý den doručeno!
Reakce obchodu Best4run
To je dobře, protože když se člověk těší na nové boty, není žádný dopravce dost rychlý :D Ať se dobře běhá! Lenka, Best4Run
- Výborná komunikace, rychlost dodání.
- Extrémně rychlé doručení i v předvánočním shonu
- Milá osobní komunikace
- Individuální přístup
Uživatelsky dokonale zpracovaný obchod, který „poradí“ skoro stejně dobře jako návštěva specializovaného obchodu. Neuvěřitelné množství informací o produktech, výborná navigace a cesta nákupem. Jeden z top e-shopů, na které jsem narazila napříč různými obory.
Reakce obchodu Best4run
Wow, tak to jsme si snad ani nezasloužili :) Ale naživo je to ještě o kousek lepší, to mi věřte :) Krásný den, moc děkujeme a ať se dobře běhá. Lenka, Best4Run
- Rychlé vyřízení objednávky i následných drobných nedopatření, výborná komunikace s obchodem, ochotní, milí. Za mě velká spokojenost.
Reakce obchodu Best4run
Díky moc, snažíme se a jsme rádi, když můžeme udělat radost. Ať se dobře běhá, Lenka, Best4Run