• Na webu inzerují zboží skladem a po objednání zruší, že je nedostupné.

Zakoupena myčka na nádobí Bosch. Ačkoliv zboží bylo skladem, tak dorazilo za 5 den od objednání. Myčka je vyrobená v Polsku - tato infomace na eshopu chybí. Po 18 dnech přestala myčka fungovat. Na telefonní linku abychom toto vyřešili se není možné dovolat.

• Rychlé dodání
    • Nedoporučuji pro toho, kdo požaduje rozdílnou dodací a fakturační adresu. Zadání je nelogické a krkolomné, strávil jsem tím půl hodiny. Nakonec mi přišla stejně faktura se špatnou adresou.

• neúplná informace k akci daného zboží.

S obchodem nemám problém,ale doprava hrůza.

Vyberte si jiný obchod, který bude spolupracovat s lepším dopravcem. Zboží ještě nedorazilo a nevím kdy se jim to podaří.

• Doručení výrobku proběhlo s velkými komplikacemi, několikrát se mi sdělovalo, že si mám osobně zásilku vyzvednout v místech, kam se nedostanu, když nemám automobil.

Nevýhoda: komplikované oznamování, celkem 5x, že si mám výrobek vyzvednout v místech, kam se normální smrtelník nedostane. Doručení bylo horor. Poslední fáze, tj. konkrétní doručení po zbytečných oznámeních, kde je výrobek uskladněn a že si mám pro něj osobně přijet, považuji za neuvěřitelně "nevstřícné".

• Nepresny popis zboží

• doručení zboží v plesnivém obalu se stopami po potřísnění vodou

výhodná cena není hlavním ukazatelem spolehlivosti obchodu

• dobrá cena
    • 2 ks skladem při objednání ale nakonec nedodán ani jeden.Neaktuální stránky.

předem si oveřte dostupnost,není vždy aktuální.

Zboží, které obchod ve své e-shopu nabízel, mi nebylo doručeno - dle telefonické informace již nelze u dodavatele objednat.

Z mé strany obchod nedoporučujeme.

• Zboží již dodavetel nedodával a obchod bery mi to neoznámil

Nenakoupil jsem neboť výrobek, ač inzerován, již nebyl v prodeji.