Rychlé dodání

• Spolehlivost, rychlé dodání, velká kvalita výrobků

• Velmi rychle odbavení objednávky a musím uznat, že po letech hledání bot, které nesešmajdám po 100 km jsou boty od Bennonu první, které opravdu vydrží.

• Přehlednost stránek, popis jednotlivých výrobků, rychlost dodání a zpracovaný tiskopis v případě výměny/ vrácení.

Machři neuděláte chybu, viz výhody.

• rychlost dodání

Super

• Rychlé dodání a vysoká kvalita produktu. Boty vypadají skvěle.

Obchod je super,perfektní komunikace a rychlé dodání zboží.Jsem maximálně spokojený.

Rychlé dodání, kvalitní zboží - ověřeno už z minulosti.

Zboží bylo dodáno velmi rychle. Potřebovali jsme i jiné velikosti, ty ale bohužel nebyly, zadala jsem mail, že chci být informována o naskladnění, ale nepřišlo mi žádné potvrzení. Tak doufám, že info dostanu.
    Ale jinak 100% spokojenost. Děkuji

• Rychlé doručení
    • Balíček dobře zabalen

Skvělý obchod a skvělé zboží.

Velmi rychlé vyřízení.

Rychlá dodávka došla v pořádku

Jsem naprosto spokojený zákazník. Výborné výrobky této značky mohu vřele doporučit. Mám jen dobré zkušenosti z výrobky této značky.

Reakce obchodu Bennon

moc vám děkujeme za skvělou recenzi a taky za doporučení našich výrobků. Těší nás, že máte s našimi produkty pozitivní zkušenost. To je pro nás ta největší pochvala. Budeme se těšit na vaši další návštěvu a věříme, že budete i nadále spokojen.

Perfekní spoluprace.

• Rychlé dodání

Obuv vypadá pěkně uvidíme jak obstojí v terenu

Reakce obchodu Bennon

děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že se vám obuv líbí a věříme, že bude i dobře sloužit. Budeme rádi, když nám napíšete na [email protected] vaši zkušenost s tím, jak nakonec obuv obstála v terénu. Mějte hezký den.

Zdraví Filip z Bennonu

Velký výběr, velmi příjemné ceny, dokonalá komunikace s obchodem.

Super přístup a rychlost dodání.

Perfektní pohory, skvěle sedí i bez předchozího prošlápnutí, nepromoknou a navíc dobře vypadají. Bleskové dodání.

Reakce obchodu Bennon

děkujeme vám za pozitivní recenzi. Jsme nadšení, že naše pohory splnily vaše očekávání. Stejně tak jsme rádi, že vám zásilka byla dodána bleskově. K pohorám: přece jenom všeobecně doporučujeme je nejdříve prošlápnout a naimpregnovat. Aby vydržely déle jako nové a vy jste při nepříznivém počasí nebyla nepříjemně zaskočená. Přejeme vám spoustu pohodlných kilometrů v nových botách a budeme se těšit na vaši další návštěvu.