- Rychlé jednání
- Skvělý přístup
- 10/10
Dlouhá doba jiná velikost nedoporučuji
Reakce obchodu Benia.cz
velmi mě mrzí, že jste měl špatnou zkušenost s naším obchodem. Chci se vám osobně omluvit za zpoždění v doručení.
Po prověření vaší objednávky jsem zjistil, že kvůli velkému vytížení a nemocím na skladě jsme bohužel odeslali vaše zboží až 3 dny po vytvoření objednávky.
Napište mi prosím na [email protected], rád se vám za tuto nepříjemnost odměním nějakou kompenzací, která alespoň trochu může pomoci snížit vaši negativní zkušenost.
Děkuji za pochopení a těším se na vaši odpověď.
Miroslav Honysch | Majitel Benia.cz -
- Velmi dobrá profesionální komunikace, zboží bylo doručeno do 24 h od objednávky !!!
Reakce obchodu Benia.cz
moc děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byli s naší komunikací a rychlostí doručení spokojeni.
Vaše zpětná vazba je pro nás velkou motivací a těšíme se, že jsme vám mohli poskytnout pozitivní zkušenost.
Pokud budete potřebovat něco dalšího, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,
- Dodáno bez odkladu.
Reakce obchodu Benia.cz
moc děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jsme vám mohli doručit zboží bez odkladu a že jste byl spokojený.
Pokud budete potřebovat cokoliv dalšího, rádi vám opět pomůžeme.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
- První nákup a naprostá spookojenost
Reakce obchodu Benia.cz
děkujeme za vaši recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byl spokojený s vaším prvním nákupem.
Pokud budete potřebovat něco dalšího, rádi vám opět pomůžeme.
- Vše OK
Reakce obchodu Benia.cz
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud budete potřebovat další kvalitní pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vám opět pomůžeme. U nás vždy najdete to, co potřebujete pro bezpečnou a pohodlnou práci.
Spokojenost
Reakce obchodu Benia.cz
děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí doručení i s naším zbožím. Pokud budete potřebovat další kvalitní pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vás opět obsloužíme.
Těšíme se na váš další nákup.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
vše fungovalo rychle a spolehlivě, děkuji :-)
Dobrý den, Petře,
moc děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že vše probíhalo rychle a spolehlivě. Pokud budete v budoucnu potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi se o vás postaráme.
- Super komunikace, kvalitní zboží
Dobrý den, Jano,
moc děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená s naší komunikací i s kvalitou zboží. Pokud budete potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vás opět obsloužíme.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
Mají zboží které jsem hledal, doručení trvá o malinko déle ale jinak elková spokojenost
Dobrý den, Milane,
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste u nás našel zboží, které jste hledal.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
- velmi rychlé vyřízení objednávky
Dobrý den, Ludmilo,
moc děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jsme vaši objednávku vyřídili rychle a k vaší spokojenosti. Pokud budete potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vám opět pomůžeme.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
- Rychlé dodání a výborná komunikace
Zboží bylo dle představ , bohužel jsem omylem objednal jinou velikost.Obchd ochotné komunikuje a zboží bylo rychle vyměněno.
Dávám 1Reakce obchodu Benia.cz
Dobrý den, Jardo,
moc děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jsme vám mohli rychle vyřídit výměnu zboží a že jste byl spokojený s naší komunikací. Pokud budete potřebovat jakékoliv další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vám opět pomůžeme.
- ⭐⭐⭐⭐⭐
Reakce obchodu Benia.cz
moc děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s nákupem u nás. Pokud budete potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vás opět obsloužíme.
Miroslav Honysch | Benia.cz -
- rychlost dodání, naprostá spokojenost s dodaným produktem
Reakce obchodu Benia.cz
moc děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání i s produktem. Pokud budete potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vám opět pomůžeme.
rychlost dodání, kvalita zboží
Reakce obchodu Benia.cz
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání i kvalitou zboží. Pokud budete potřebovat další pracovní oděvy, obuv nebo ochranné pomůcky, rádi vám opět pomůžeme.
Zásilkovna v místě bydliště
- Rychlost vyřízení objednávky
Obchod mohu jen doporučit
- Velice kvalitní boty za super ceny.
- rychlé vyřízení objednávky
- Přehledný e-shop
- Široká nabídka
- Dobré ceny
- Rychlost doručení
- Průbėžné info o stavu objednávky