Jsem spokojená.
- Perfektní! Jsem neskutečně spokojená s objednávkou, expresní vyřízení i doručení, úžasná komunikace, 100% zpracování. Mám neskutečnou radost a rozhodně objednám znovu. Děkuji
- Skvělé ceny
- Doslova vše
- Nic. Absolutně žádná nevýhoda.
Perfektní!!!
- Rychlost dodani
- rychlé doručení, aktualizování stavu objednávky
- Zajímavý a pestrý výběr
Objednávka vyřízena během chvilky, doručení také a v super stavu..
- Prostě nejlepší
Paráda, vždy kvalitně a v pořádku :-)
Spokojenost
- Dobrá komunikace
- Rychlé vyřízení
- Zboží a služby kvalitní- spokojenost
Před lety jsem si objednávala zboží a nebyla jsem moc spokojena, hlavně s tím v jakém stavu zboží přišlo. Teď jsem ale NADŠNÁ, krásná kvalita polštáře, hrnečků i odznáčků. Hlavně oceňuji progres v tom jak zboží přišlo zabaleno! Prostě nádhera, určitě doporučuji!
- rychlost, kvalita
Výborná komunikace - upozornili mě na nedostatečnou kvalitu předlohy z mojí strany a počkali, až dodám dostatečné rozlišení. Pak bleskově vyrobili a poslali. Maximální spokojenost s produktem i komunikací!
Zboží je v pořádku, ale měla jsem problém z doručením. 13.12. jsem obdržela e-mail, že zboží je připraveno k vyzvednutí na výdejním místě. Když jsem přišla na výdejní místo 16.12., zjistila jsem, že místo objednaných 10 hrnku mám v zásilce jenom 1. Slečna na výdejními místě byla vstřícná, ale nemění to nic na tom, že jsem musela pro zásilku přijet znova 17.12. a z Balabel se mi ani nikdo neozval.
- Včera mi nebylo doručeno oba dva balíčky jelikož výroba žádala dvě různá čísla trasovaciba tak chtěl kuryu zásilkovny po mně 2x větší částku ,zasilkovna semnou neuměla nic řešit ale belabell semnou vyřešili vše ,bellabell je ochotna firma krásné dělají fotoobrazy za super cenu jsou 100000x procent lepší než firma cewe
- Bellabell doporučuji
Bellabell 1 je milionkrát lepší obchodu než cewe či jiný stránky na výzdobu hrnku fotodarku ,za malý peníz plno parády super
Vše rychlé, super
- Žádná
- Kvalita
Spokojenost jako vždy. Belabel nabízí spolehlivé a kvalitní služby. Ráda se sem vracím.
- dobrá komunikace
- kvalitní provedení polštářku
- spolehlivé doručení přes Balíkovnu
- v předvánočním čase se bohužel prodloužil termín výroby a dodání, ale to se dá pochopit
- Hrnek je nádherný a rychlé doručení
- Rychlá výroba a tudíž rychlé dodání :)