Přihlásit se a přidat recenzi

Maximalna spokojnost, gulicky su kvalitne a v peknom farebnom prevedeni. ☺ Drobec sa s nimi velmi rad hra.

• Kvalitní zboží
    • Česká výroba
    • Výborná komunikace

Výrobky jsou nádherné a kvalitní. Dopředu bylo na webu napsáno, že jeden výrobek má delší dobu dodání, což oceňuji. Stejně jako milou komunikaci ze strany obchodu. Můžu jen doporučit.

• Moc zboží není skladem a tudíž čekací doba je dlouhá i z tohoto důvodu jsem objednávku zrušila(stálé odkládání termínu)

Reakce obchodu BeeMy

děkujeme za Vaši recenzi.

Košík pro miminko, který jste si objednala měl dobu naskladnění 5-7 pracovních dní a s tímto jste si výrobek objednala. Jelikož jste na košík hodně spěchala, snažili jsme se s dodavatelem domluvit dřívější dodání. Koše byly naskladněny za 6 dní od Vaší objednávky. Vše jsme s Vámi komunikovali přes emaily a na Vaše přání, že jste našla prodejnu, kde si košík sama vyzvednete jsme objednávku zrušili.

Bohužel u výrobků, které nejsou z naší dílny dodací lhůty neovlivníme (neurychlíme), ale zákazník má od nás vždy informaci, kdy bude položka doskladněna.

Vaše negativní hodnocení nás opravdu mrzí. Na skladě máme 90% našich výrobků, které odeslíláme do 2-4 pracovních dnů.

• Nadherne veci
    • Krasne sedí

Byla to ma druha objednávka a urcite ne poslední. Celenky i cepicky jsou moc krásné. Určitě doporucuji.

Hezký den,

děkujeme a těší nás Vaše spokojenost.

Martina

• Už po několikáté zde nakupuji a vždy naprosta spokojenost. Péřová zavinovačka je úžasná. Materiál a provedení super. V kočárku vypadá luxusně a krásně hřeje. Cena odpovídá kvalitě.

Nic.

Krásný den,

děkujeme za recenzi a také za to, že se vracíte.

Martina

Krasne a kvalitní veci. Rychle doručení. Maximální spokojenost.

• Rychlost dodání. Vše v pořádku. Kvalitní výrobky.
    • Nic.

• Rychlé dodání, zboží-mikino šaty zabalené v krásném plátěném pytlíku, to vše ještě v bublinkové folii. Jsem moc spokojená i s kvalitou šití i s kvalitou materiálu. vřele doporučuji

Vše naprosto v pořádku ;-)

• Krasne zbozi
    • Rychlost

Skvělý obchod, krásné věci pro miminka. Spokojenost.

• Rychlá reakce na dotaz
    • Inzerována doplňková položka nebyla v e-shopu

Komunikace a ochota super. E-shop vizuálně super, ale chyby, které byli ochotni flexibilně řešit . Bohužel mi nesedlo zakoupené zboží.

• Vyrobeno v ČR
    • Kvalitní materiály
    • Po vyprání hnízdečko krásně drží tvar
    • Rychlost dodání

Před objednávkou jsem s paní na instagramu konzultovala barvy a další podrobnosti. Paní byla velmi ochotná, velmi rychle reagovala a za pár dní zboží došlo. Všechny výrobky jsou nádherné. Všem co chtějí mít krásné, sladěné doplňky pro miminko doporučuji.

Krásný den,

my děkujeme za objednávku a moc nás těší Vaše spokojenost.

• Rychlé dodání
    • tvrdost materiálu
    • barva

Deka je hezká, ale na obrázku mnohem hezčí, než ve skutečnosti, je i docela tvrdá, a to i po oprání, ani velikost není předností této deky.

Reakce obchodu BeeMy

děkujeme za hodnocení a mrzí nás, že nejste spokojena.

Deka je vyrobena ze 100% bavlny v úpravě froté a proto je silnější než jiné letní deky. Některé maminky dokonce tuto deku využívají i jako ručník pro miminko.
    Rozměry máme uvedeny u všech výrobků, aby si zákazník mohl před koupí výrobek třeba přeměřit s jinou dekou, zda tento rozměr vyhovuje.

• krásné zboží
    • bleskové odeslání
    • krásně zabaleno

Reakce obchodu BeeMy

my děkujeme za recenzi a za objednávku.

• pěkně zabalené věci
    • delší čekací doba
    • po týdnu čekání mi napsali, že 1 výrobek není, a že ho dodají za 2 týdny

Reakce obchodu BeeMy

děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel někdy nemáme výrobek skladem a zabere nějaký čas, než ho na dílně vyrobí. Omlouváme se za delší čekací dobu.

Přeji hezký den,

• Krásné zboží, skvělí a ochotni prodávající a proste vše na 1*

• Rychlé bezproblémové doručení, pěkné, odpovídající zboží.

• Rychlé dodání a krásně zabalené

• rychlé dodání
    • chtěl jsem černou a šedou roušku, přišly dvě šedé a u jedné chyběly gumičky

Reakce obchodu BeeMy

děkujeme za Vaši recenzi.
    Černé roušky bohužel nevyrábíme a nebylo tedy možné je ani objednat u nás na eshopu. Objednána byla rouška šedá a béžová, které Vám byly dodány.
    Velice se omlouváme, zda u jedné chyběly gumičky. Zřejmě jsme v tom množství roušek při kontrole chybějící gumičky přehlédli. Budeme Vás kontaktovat.