Přihlásit se a přidat recenzi

Dobrá komunikace i rychlost doručení.

Uzasna komunikace,vse velmi rychle vyrizeno a v poradkz,dodano..

Rychlost dodání, skvělá komunikace

• Velice přehledný e-shop, skvělá věc je, že hned vidíte přímo v e-shopu u každé položky, kdy bude zboží nejpozději skladem :-)
    • Zboží bylo doručeno s předstihem.
    • Velice příjemná komunikace.
    • Kvalitní, krásné a k tomu české produkty.

• On-line chat

Vše je možné prodiskutovat přes online chat, což je velice rychlé a praktické. Ve všem mi byl online shop nápomocný.

Přehledný obchod, skvělá nabídka, dobré ceny.

Krásne veci, ale bohužiaľ dodacia lehota je fakt dlhá, sama som sa musela spýtať, kedy mi zboží dorazí a najvtipnejší bol email: Skvělá správa, vaši objednávku zítra odesíláme..., takže to budú tak ešte ďalšie 2 dni kým mi to dorazí. Skor by ma potešil e-mail: Vaše objednavka je již na cestě k vám....

Reakce obchodu BeeMy

děkujeme za vaše hodnocení a moc nás mrzí vaše nespokojenost, zřejmě došlo k nedorozumění.

Jelikož jste si objednala výrobek, u kterého bylo avizováno "skladem za 5-7 dní" , tak ho bohužel nemůžeme doručit ihned jako výrobek skladem. Výrobek, který je takto označen je ve výrobě, teprve ho švadlenky šijí.

Na dotaz ohledně dodání objednávky, který jste nám zaslala 4 den od objednání, jsme vás informovali o předběžném obdržení výrobku z dílny. Po obdržení výrobku z dílny, výrobek pro zákazníka připavíme, zabalíme, ale někdy už bohužel nestihneme svoz dopravcem na stejný den.

Zákazníka se snažíme informovat o každém kroku procesu objednávky, o její přípravě, přípravě k odeslání a odeslání. Jedině tak má zákazník přehled, co se děje s jeho objednávkou. Je pro nás důležité dodržování termínu odesílání objednávek.

Přeji hezký den
    Martina

Skvělá komunikace, rychlé doručení, nádherné zabalení! (nemám ráda, když si někdo nechává krabice s tím, že "se jednou budou hodit", ale tyhle jsou fakt boží a jednu jsem si musela nechat... :-))
    Věci jsou krásné, merino je nejlepší na světě, takže když je deka 100% merino, určitě bude skvělá. Zatím jsme jí ale nevyužili, porod je teprve každým dnem....

Reakce obchodu BeeMy

moc děkujeme za vaše hodnocení.

Hezký den
    Martina

• Mile a ochotne jednanie .

Hezký den,

děkujeme, že jste si vybrala naše výrobky.

Martina

• Moc hezké a kvalitní zboží
    • Rychlé dodání

Moc děkujeme :-)

Super!!!

My děkujeme..

Martina

• Objednala jsem si těhu polštář a bavlněné čelenky pro sebe. Obojí má strašně příjemný materiál, barvy odpovídají. Polštář po pár nocích zdá se ideální a čelenky sedí na dospělého přesně. Nemám co vyčíst. Myslím, že to nebyla poslední objednávka.

Reakce obchodu BeeMy

Děkujeme a budeme se těšit na další objednávku..

• Krásné výrobky, dělané s láskou! Moc se mi líbí, že ke každému výrobku byl přidán přesný popis s návodem na praní/správné užívání, aby správně sloužil! Navíc jsme dostali k nákupu milý dárek! Velká spokojenost.

• kvalitni zpracovani

• Mantinel přišel pěkně zabalený, moc mě potěšila kvalita výplně i příjemný materiál povlaku. Vypadá moc krásně. Mohu jedině doporučit.

• Bezproblémový nákup
    • Skvělá komunikace
    • Osobní přístup

• Opravdu kvalitní zboží české výroby
    • Krásné a originální
    • Rychlost doručení, dobrá komunikace
    • Vše dobře zabaleno

V obchodě jsem nakoupila už podruhé a určitě ne naposledy. Suché bazénky i míčky jsou opravdu kvalitní, míčky se nám zatím nepodařilo ani po roce a půl intenzivního používání promáčknout (a to se občas “vykoupou” i dospělí) Mantinel i zavinovačka krásné, praktické, po několikátém praní stále jako nové. Toto zboží už bych nekoupila jinde (bohužel jsem o tomto obchodě nevěděla s prvním miminkem).
    Nádherné čelenky v dárkové krabičce.
    Nákup tady je opravdu radost. Mohu jen doporučit.

Uuuuuzasne perove zavinovacky!

Rychle dodani, skvela komunikace.

• Jsem naprosto spokojena se vším i když jsem na zboží nakoukla jen na rychlo (synek dostane k vanocu), barva je krasna, zpracovani taktez. Urcite to nebyla ma posledni objednavka