Děkuji za skvělou spolupráci . Stihli jste doručit dárek pro dceru k narozeninám v rekordním čase.
- Rychlé, spolehlivé, bezproblémové
Absolútne mne tovar neprišiel na mail neodpovedajú ! Veľmi zla skúsenosť ! Nikdy viac
Reakce obchodu bbns.cz
Dobrý den, omlouváme se za Vaší špatnou zkušenost.
Po bližší kontrole, jsme bohužel Váš e-mail našli ve spamu, a proto Vám nebylo odpovězeno.
Vaše objednávka byla stornována a to z důvodu skladové chyby.
Za nastalé nepříjemnosti se velice omlouváme.
Team BBNS -
Perfektní komunikace a rychlé dodání
Rychlé dodání zboží. Doporučuji!!!
Objednávka nedorazila, nejsou k dispozici žádné informace
19.12.2023 jsem objednávala tenisky Jordan, které jsem platila ihned po objednání převodem z účtu. 23.12.2023 mně od této spol. přišla zpráva, kde mě opět vyzývali k platbě za objednávku. V první moment jsem si myslela, že jsem naletěla na podvodníky, protože nebrali ani telefon. 27.12. jsem jim odepisovala, že moje platba proběhla v pořádku, načež pak naštěstí reagovali. Zjistili, že se platba systémově nespárovala, proto ta opakovaná výzva a že již pracují na objednávce. Do dnešního dne však stále čekám.
- Bohužel opakovaně další rok přes urgenci a ujištění, že boty přijdou do Vánoc, dárek opět včas nedorazil, předání zboží dopravci bohužel až pátý den po objednávce.
Hezké zboží a výběr, pozdní odesílání, pokud tedy na zboží někdo spěchá, raději využít jiný obchod.
Reakce obchodu bbns.cz
Dobrý den paní Andreo, u Vámi objednané velikosti, nebylo expresní doručení, kdy je teda běžná doba doručení 3-7 pracovních dnů. V tomto časovém rozmezí, jsme Vaší zásilku doručili.
Od 17.12. jsme žádnému zákazníkovi neslíbili doručení do Vánoc, pouze maximální snahu, abychom tak učinili. Udělali jsme vše proto, abychom zásilku do Vánoc doručili, ale bohužel se to již nestihlo.
Vaše objednávka byla plně vyřízená 21.12., tedy 3. den po objednání a následně odeslána.
Děkujeme za důvěru a samozřejmě se omlouváme za případné. komplikace. -
- S tímto obchodem jsem velice nespokojená. Objednávala jsem zde boty a měli mi přijít do Vánoc to se však nestalo. Na Nový rok mi objednávku zrušili, takže čekání na boty se opravdu nevyplatilo, když ani nedorazily.
- Nevýhoda obchodu je délka objednáni trvá už 13 dni a čekala jsem , že mi dojde pro dceru do Vánoc. Deklarovali jste zboží do Vánoc. Objednávka byla vytvořena 17.12 2023 Doufám , že dojde k nápravě nebo sleva na objednávce. Tomášková Lada
Reakce obchodu bbns.cz
Dobrý den paní Tomášková, Vaše objednávka byla vytvořena 17.12., kde jsme již nedeklarovali doručení do Vánoc. Maximálně jsme slíbili, že uděláme vše proto, abychom zboží stihli doručit do 24.12.
Vaše objednávka byla plně vyřízená 23.12. a následně odeslána. Z důvodů svátků a volných dnů, je zásilka stále doručována přepravcem. Nyní se nachází na expedičním depu a tedy bude doručena první pracovní den.
Samozřejmě se omlouváme, že nejste plně spokojená. Snažili jsme se doručit všechny objednávky do Vánoc, bohužel ne všude se nám to podařilo.
- Rychlé dodání, bezproblémová komunikace
rychlost dodání před vánoci - paráda
- Skvělá domluva
Všechno v pořádku
- ODPORUCAM 100%
Objednany tovar trva velmi dlho ,na otazku kedy pride tovar nemal kto odpovedat.
Reakce obchodu bbns.cz
Dobrý den, máme za to, že jste si nás spletla s jiným obchodem, protože Vaše objednávky byla stornována na Vaší žádost, potom kdy jsme Vás kontaktovali s žádostí o dokončení platby v rámci 24 hodin od vytvoření objednávky.
- Super rychlost
Avantajos ca preț
Bleskurychlé doručení
- Rýchle dodanie tovar super kvalita