Přihlásit se a přidat recenzi

Dobré ceny, rychlé dodání zboží.

• Rychle vyřízeno...

Byla jsem příjemně překvapena, jak rychle obchod reagoval a zboží mi bylo v pořádku zasláno, díky...

Velmi rychle dodání

• ...spokojenost.

Přesto, že bylo uváděno, že je skladem, jeden nůž skladem nebyl a dodací lhůta byla dlouhá

• rychlé jednání

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Objednávka ze dne 16.07.2020 a zboží jsem si vyzvedl až 12.08.2020,takže již žádné objednání v tomto obchodě-e schop.

Po 9 dnech od objednání zboží mi napsali, že 2 položky nejsou a ani nebudou skladem. Vybrala jsem si tedy náhradní zboží, opět 2 dny bez odezvy, takže zatím nevím, jak to dopadne.
    Obchod jsem využila jen díky dárkovému poukazu k narozeninám, jinak by mě nenapadlo si zde něco objednávat, mám své ověřené e-shopy.

no nevím...zboží mělo být do týdne, ale nedorazilo - pak mělo být "do dalšího týdne", opět nic - na e-mail z e-shopu nereagují, zatím se nic neděje, takže nezbývá, než čekat, až se někdo ozve (jestli vůbec)

• Zboží nedorazilo

• Velký výběr velmi pěkného zboží, které jinde nenajdete.

Velký výběr, rychlé dodání, výhoda osobního odběru v prodejně, ochota a milé jednání.

Hrozne nepruzna konunikace,zbozi skladem neni skladem.pote prijde mail ze zbozi je odeslano,za tri dny volam,proveruji,omluvaji se,ale nakonec ani nejsou schopni rict kdy zejim vlastne zbozi dorazi a kdy ho budou moct odeslat..Po desti dnech cekani je informace melo by to kazdnym dnem dorazit velmi nepresvedciva..pusobi to na mne velmi neprofesionalne...

rychlé doručení, příznivá cena

Zboží zatím nedošlo , ale dodací lhůta u mého objednaného výrobku
    byla dlouhá a já o ní věděla .
    Komunikace s obchodem na velmi profesionální úrovni .

• Rychlé doručení
    • Nepoškozené zboží

Absolutní spokojenost se vším , mnohokrát děkuji.

Zboží nebylo ihned k dispozici, proto jsem objednávku zrušila a objednala u jiného e-shopu. Peníze mi byly bez problému vráceny.
    Info o tom, že zboží není na skladě bych doporučila, aby bylo k dispozici při zadávání objednávky a ne až po uhrazení peněz.

Profi jednání,vstřícnost - ochota BEZVA KOMUNIKACE
    .DOPORUČUJI

obchod nabízí zboží, které pak nemá skladem a objednávku emailem zruší bez náhrady a bez další komunikace (((( takže očekáváte zásilku a nic nepřijde!!!!

vše ok