Přihlásit se a přidat recenzi

Je to šest dnů od objednávky a zatím se nic neděje...

• Na telefon nereagují.
    • Žádná komunikace ohledně stavu objednávky.

• Nekomunikuji , zboží dosud nebylo dodáno

zboží nedodáno, nelze se dovolat, na chat ani email nereagují

Zboží objednáno a obratem vzorně zabalené obdrženo!

Na pánvi po první použití objevily tmavé skvrny, které nešly odstranit.
    Pánev vracíme. Jsem zklamaná.

rychlé dodání

23.1. Jsme objednali zboží které je skladem s tím, že nejpozději do 2.2. zboží dorazí. Dnes je 2.2. žboží nikde a obchod nereaguje na telefony.

Neodpovidaji na mail,neberou telefony.

Objednávka učiněná a zaplacená 7.12.2021 doposud nedorazila (29.12.201), i když zboží bylo uváděno skladem. Na maily ani tel. výzvy obchod nereaguje.

Přišlo mi zcela jiné zboží,než jsem si objednala,a než které bylo inzerováno a na obrázku. Obchod vůbec nekomunikuje,nereaguje na Messengeru,ani na emailu.

• Telefon není dostupný

Zboží jsem objednal a zaplatil 7.12. Dnes je 24.12., zboží nemám, obchod nekomunikuje ani na jednom ze dvou uvedených mailů, ani na chatu.

• zboží nedorazilo, telefony nezvedají

Do dnešního dne zboží nedorazilo. Pouze při objednání mi bylo sděleno, že se začalo pracovat na vyřízení objednávky.

• Zboží na stránkách uvedené skladem a týden po objednání a zaplacení ještě ani zmínka o jakékoliv změně stavu objednávky. Jako by ani nebyla v systému a přitom už chtějí ohodnotit zboží???

Velká spokojenost.

Rychlá komunikace a ochotné jednání a včasné dodání zboží.

Byl to můj první nákup a vše proběhlo bez problémů. Oceňuji rychlé dodání.

• Komunikace s majiteli je takřka nemožná
    • Zboží jevící se skladem vlastně skladem není

Jeví se jako seriózní obchod, ale realita je na hony vzdálená. Nereagují na emaily, na telefon, na sms, na chat, ani přes messenger. Když se mi konečně povedlo s nimi spojit, tak mi bylo řečeno, že zboží snad dorazí do konce týdne (dva pracovní týdny pro zboží skladem). Prý pořád dávají do pořádku převzetí po předchozím majiteli (které jak mi bylo řečeno proběhlo v únoru). Telefonní číslo uvedené na heurece vede k minulému majiteli.