• rychlé dodání

Přijde mi jako drzost poslat dotazník spokojenosti, když mi zboží ještě nebylo doručeno. Doručení neodpovídá dodací době uvedené na e-shopu.

• - Baustore uváděl "skladem, expedice do 48 hodin", později oznámili, že dodání bude do 4 týdnů. Po urgenci, kdy stále obchod zboží prezentoval "skladem" se paní omluvila, že šlo o chybu a radiátor dorazil.
    • - Bohužel, problém s termínem dodání byl to nejmenší. Protože jsem byl na operaci, tak jsem zboží rozbalil až dnes -(. Nejen, že byl radiátor i pod igelitem špinavý od šmíru, ale bohužel první trubka shora na žebříku i naražená a to tak, že je po obou stranách prohlubně prasklá barva. Při převzetí od dopravce Toptrans to vidět nebylo -( Vše zakrýval igelit. Nicméně radiátor nebyl vůbec zabalen v nějakém ochranné fólii či krabici.

U Baustore zboží prebírat asi jen osobně a vynechat dopravce jako je Toptrans.

• Skvělá komunikace s obchodem.

Za mě super obchod. Při jakýchkoliv obtíží s objednávkou jsou ochotni a dělají vše aby zákazníkovi vyhověli. Zboží přišlo a jsem velice spokojená. Moc děkuji

• Rychlost.

• rychlost
    • dobrá komunikace

bez problémů - rychlé dodání

• Rychlost

• Cena, sortiment
    • Dodací lhůta, ale to je patrně problém výrobce zboží

Doporučuji k nákupu

• vše ok

• Ackoliv meli u vsech produktu napsano ze jsou skladem a ze expeduji do 48 hodin, tak jen napsali ze cekaji na produkt a ze mne budou informovat a uz to je pres tyden a stale zbozi neni odeslano.

Nedoporucuji

• ochota, vstřícnost,rychlost
    • zatím nic

• obchod dobře komunikuje
    • delší dodací lhůta, ale obchod komunikoval a prodloužení vysvětlil

• příznivá cena
    • rychlé dodání

Vše ok.

• rychlost
    • cena
    • profesionální a velmi příjemné jednání

• Ochotně a rychle odpovídali na otázky
    • Tvar výrobku neodpovídá obrázku/ fotce
    • Kdybych věděla, že se produkt bude teprve vyrábět, neobjednala bych. Čekala jsem strašně dlouho na dodání.

• Velice rychlá expedice a rychle dodání.
    • Zboží dorazilo poctivě zabalené a nepoškozené.

Ochotelu