Zboží bylo deklarováno skladem, přesto ani týden od objednávky nebylo expedováno.

Reakce obchodu Baudum.cz

Dobrý den, při expedici objednávky došlo k chybnému zadání adresy (špatné zadání PSČ) a zboží se nám vrátilo jako nedoručitelné. Za tuto chybu se omlouváme a zboží je dnes expedováno znovu s opraveným PSČ.
    Omlouváme se za chybu, způsobené prodlení a případné komplikace.

Zboží objednáno a potvrzeno přijetí objednávky s dopravou a druhý den doručen mail s jinou cenou, navýšenou o třetinu ceny zboží.

Reakce obchodu Baudum.cz

Dobrý den, během přeceňování zboží došlo k lidské chybě a na e-shopu byla bohužel uvedena špatná cena. O této skutečnosti jsme Vás informovali a několikrát se Vás pokusili kontaktovat s tímto vysvětlením. Samozřejmostí byla možnost zrušení objednávky, bohužel ale k žádné komunikaci z Vaší strany doposud nedošlo.

• Píší zboží skladem, ale po týdnu ještě nedorazilo

Reakce obchodu Baudum.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení. Toto zboží jsme museli doplnit přímo od výrobce (zboží bylo v tu chvíli skladem u dodavatele). Druhý den po objednání byl zákazník E-Mailem informován o předpokládaném termínu expedice zboží. V pátek se bohužel již nepodařilo časově zajistit převzetí kurýrní službou a zboží odcházelo v pondělí.