- Az do domu
- Nema
Super
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení, které nás moc potěšilo. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená.
kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Zboží se dá hezky kombinovat, aby k sobě ladilo..
- Některé vzory, barvy už nejsou v nabídce a ani do budoucna se s nimi už nepočítá..
S obchodem jako takovým jsem byla spokojena..co mne ale hodně naštvalo bylo, že jsem čekala téměř týden na zboží, které bylo už zaplacené a převzaté kurýrní společností..nakonec se dozvím, že zboží leží už pár dní v depu, jelikož mne kurýr 2x nezastihl doma..žádná SMS, žádný telefonát..a to celý jen kvůli tomu, že prodejce neuvedl tento oznamovací detail u přepravní společnosti..kdybych se už nezačala pídit po zboží, nejspíš by v depu leželo ještě dneska..nicméně obchod jako takový špatný neni a snad v něm ještě někdy nakoupím..
Hezký den paní Madejová,
děkujeme za Vaše hodnocení. Ve výprodeji máme vzory, které se již nevyrábí a to z důvodu, že látka, která je potřebná k jejich ušití se již nevyrábí /výrobce látek mění vzory/.
Dále jsme zkontrolovali Váši zásilku. Dne 10.5.2016 nám byla připsána platba na účet a 11.5.2016 byl Váš balíček předán přepravci a dále dle informací PPL:
Datum a čas Status
11.5.2016 20:42 Zásilka se nachází na vstupním depu.
12.5.2016 6:28 Zásilka se nachází na doručujícím depu.
12.5.2016 9:03 Zásilka je doručována.
12.5.2016 16:43 Zásilka nebyla doručena z důvodu nezastižení adresáta - nemožnost zanechat oznámení
18.5.2016 18:17 Zásilka doručena. Převzal ....
Nálepka PPL měla všechny náležitosti i telefonní číslo a byla Vám na email zaslána i informace s číslem balíku, které jste mohla sledovat. U žádného zákazníka jsme zatím nezaznamenali tento problém, který nás moc mrzí.
Zdraví kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Nákup v pohodlí domova.Děkuji.
- Výběr
- Nevím o žádné
vynikající
kolektiv The best shipper s.r.o. -
...tento obchod doporučuji všem, super komunikace i rychlost, děkuji, určitě jsem zde nenakupovala naposledy, ráda se vrátím pro další zboží :-)
- široký sortiment
- snadné objednání
profesionální jednání
doručení zboží v daném termínu
obchod doporučím ostatním
100% spokojenostReakce obchodu Batoleshop.cz
- Velký výběr,přehlednost
- Na dost věci se čeká měsíc,u některých věcí dost vysoké ceny
- Komunikace
- asi žadné jen maličkosti
SUPER
- nízká cena
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení, které potěší. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená.
- Rychlá doba dodání
- Velký výběr
- Málo poboček
Ochota.Dobrý jednání.ano.
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení na Heureka.cz. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený.
- Velký výběr zboží
- Přehledné stránky
- Na výběr mnoho barevných variant
- O ničem nevím
Doporučuji!
Hezký den,
děkujeme za Vaši reakci, která nás potěšila.
kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Vybavení pro kojence od postílky až po doplňky na jednou.Taky se mě líbí nabídka doplńků.
- zatím nemůžu posoudit jelikož čekám na vyřízení objednávky.
To budu moc posodit až bude moje objednávka vyřízena.Jinak co se týče stránektak doporučuji i přátelum.
- Není problém s reklamací.
- dobrý sortiment
dobrá cena, rychlá doprava
- Velký výběr za rozumné ceny.
Zboží jsem v pátek odpoledne objednala, hned v pondělí dopoledne mi bylo doručeno. Vše pečlivě zabaleno. Nemám co vytknout.
- Poštovní i když nakoupíte za vyšší částku.. ale byl to docela velký balík, takže chápu...
Rýchly dovoz, zboží jak popsáno na internetu..
Protože zboží ještě nedorazilo nemohu dotazník řádně vyplnit. Líbilo se mi objednat vše z domova a v jednom obchodě. Většina zboží, které jsem objednala byla k dodání ihned nebo do 14 dní. Pouze jedna položka byla do 30 dní. Žila jsem v domění, že dostanu část do 14 dní a potom zbytek.
Jinak se mi líbil výběr a pokud někdo nepospíchá, tak je nákup ideální. -
- Obchod s sidlem v praze a vydejnu a kompletaci v ceskem tesine.