- dobra komunikace
Dobrý.
- Ceny,rychlost dodání,přehlednost eshopu
Ok nákup
Rychlé dodání zboží. Příznivé ceny.
Rychlost
Rychlé vyřízení a dobrá cena.
cena
Vše OK. Bez problémů byly i vráceny peníze za část nepoužitého zboží.
- rychlé dodání
- Přehledná nabídka a velmi ochotné jednání po telefonu.
- rychlost
- spolehlivost
Ok nákup
+ Lepší cena, i když zaplatím dopravu než v obchodě. Rovněž více odstínů barvy.
Přijatelné ceny,velký výběr zboží,rychlé dodání.Naprostá spokojenost s obchodem.
NEDOPORUČUJI!!!!! Zboží jsem si objednala 26.5.2024. Balík doputoval až 3.6.2024 ačkoliv slibují toto: Standardní doba od objednání k předání přepravci je do 3 pracovních dnů. Dále: 31.5.2024 mi volali, že zboží o velikosti 0,25l nemají, že posílají 1l a hlavně, že opět mají napsáno:V případě jakékoliv nejasnosti s objednávkou Vás obratem budeme kontaktovat. Jejich OBRAT trval 6dní!!!!!
A po rozbalení - ŠOK, poslali mě úplně jiné ředidlo ( od jiného výrobce) než jsem měla objednané, s tím že je to to samé. Po zjištění SLOŽENÍ, jsme zjistili, že nám poslali úplně něco jiného, než jsme očekávali. Asi se potřebovali ředidla zbavit.
Proto NEDOPORUČUJI, proto že u tohoto obchodu nevíte co Vám dorazí.Reakce obchodu Barvy Morys
Dobrý den vážená paní,
děkujeme za nákup u nás i za zpětnou vazbu, byť nás mrzí, že nejste s nákupem spokojena.
Zjišťoval jsem okolnosti Vaší objednávky, abychom se mohli do budoucna vyvarovat případných chyb. V objednávce skutečně došlo k tomu, že jsme zjistili, že Vámi objednané zboží 3x0,25 L ředidla bude delší dobu nedostupné, což mírně zdrželo expedici objednávky.
S touto informací jsme Vám volali a nabídli alternativní produkt na základě informací, které jsme telefonicky obdrželi, nabídli jsme rovněž možnost vrácení platby, pokud by alternativní produkt nevyhovoval. Souhlasili jste s náhradním ředidlem, kterého jsme poslali o 0,25 L více beze změny ceny, v naději, že Vás toto gesto potěší a alespoň trochu vykompenzuje drobné zdržení doručení.
S obdrženým zbožím, jak uvádíte, jste po dodání nebyla spokojena. Nemám ale v evidenci, že jste nás v této věci kontaktovala. Standardně máte 14 dní na odstoupení bez udání důvodu, v tomto případě bychom zajistili i svoz na naše náklady. Tuto možnost máte vždy a objednávku bychom obratem vyřešili jinak, nebo refundací.
Jak jsem již uváděl, mrzí nás, že nákup u nás vnímáte negativně, snažili jsme se však udělat maximum k tomu, aby vše proběhlo k Vaší spokojenost. Zcela určitě se nikdy nesnažíme nějakým pokoutným způsobem po tajnu zbavovat nějakého zboží. O každé změně v objednávce zákazník vždy ví, což byl i Váš případ.
Domnívám se proto, že došlo jen k nějakému nedorozumění nebo chybě v komunikaci. Omlouvám se za mírné zdržení expedice objednávky a věřím, že pokud se u nás rozhodnete nakoupit znovu, budete se moci přesvědčit, že na nás je spolehnutí a že pro Vaši spokojenost uděláme maximum.
S pozdravem Vladislav Müller
Barvy Morys -