Zboží které my bylo doručeno,ale pryskyřicova barva z mého pohledu byla nekvalitní , ani po třech týdnech neuschla jelikož jsem míchal přesně podle návodu a Michal vrtulí podle stanovených otáček který mi byl dodán tak nebylo možné aby barva byla špatně namíchaná . Obchod bych rozhodně nikomu nedoporučil

Dobrý den pane Mišíku,

děkuji za recenzi. Mrzí mě vaše reakce, jelikož jsme spolu ohledně barvy několikrát komunikovali, volali si a posílali fotky. Prošli jsme spolu jak jste barvu nanášel, krok po kroku a došli jsme k názoru, že pokud první vrstva v uschnula a je naprosto v pořádku, není možné, aby druhá vrstva, ze stejné várky, kterou jsme míchali, byla něčím nekvalitní nebo špatně namíchaná.

Psal jste nám, že pryskyřice neuschla jen na některých místech, což může vzniknout špatným promícháním barvy....

Všechny tyto varianty jsme s vámi prošli, bohužel v tomto případě, už pryskyřice neuschne a je jen jediná cesta a to je to sundat dolů. Chápu, že je to nepříjemná situace, ale i tak mě mrzí vaše reakce, protože jsme se vám opravdu snažili pomoct, jak to jen šlo.

Přeji vám krásný den

majitelka

Připravek na odstraneni rzi mě to totálně poškodil kapotu, naďělal daleko větší škodu než jsem na kapotě měl, teď musi na celolak, nedolorucuji výrobek s ošetrením na rez

• Nespolehejte, že si někdo čte poznámky ,které napíšete k objednávce

Zatím jsem nic neobdržel i když jsem zaplatil. Bylo deklarováno že barvu obdržím do tří dnů.

• Zboží objednáno, druhý den že byla úspěšně odeslána objednávka. Čekám už přes týden a stále nic nedorazilo

Dobrý den, v laminovaci sadě děravi aktivátor. Rozlity v kbelíčku. Psal jsem email a obchod nereaguje.....

• Upřímná a inteligentní komunikace
    • Neprofesionalni přístup zaměstnanců
    • Špatná velikost zboží
    • Zničená krabice
    • Popis kvality zboží neodpovídá

Dobrý den paní Lapšanská,

jak už jsem psala v emailu, moc se omlouvám za komplikace, které nastaly s vaší objednávkou. Záměna velikosti je naše vina a děvčata vám měla zavolat předtím, než vám poslala jinou velikost a krabice je bohužel na straně DPD, snažím se balit jak nejlépe umíme, ale bohužel občas se kurýři k balíkům chovají velmi nedůstojně. Ještě jednou se omlouvám a přeji krásný den.

Tereza Janů,
    majitelka

Sice jsem na E shopu objednal, ale žádné potvrzení objednávky ani jiná reakce nebyla.....

• Super barvy
    • Doprava

• Zboží nebylo na skladě a po pár dnech mně zavolali, že není a nebude.

Vůbec neseděla barva kůže s popisovaným vzorkem.

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

děkujeme za recenzi - u barev na koženku a kůží to není tak jednoduché jako u barev třeba na dřevo, kde máte specifický kód, béžová může mít pro každého jiný význam a dokážete si asi představit, kolik odstínů béžové může být, když vám řeknu, že je10 odstínů šedé jen v RAL vzorníku.
    Mrzí mě, že barva se barva neshoduje, ale pokud víčko na spreji neodpovídá barvě vašeho potahu, tak když sprej neotevřete, dá se samozřejmě vyměnit za jiný.

Krásný den

Barva moc tmavá.špatně namichana (((

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

děkujeme moc za upozornění a omlouváme se za komplikace.
    Mícháme barvu přesně podle receptury od výrobce, takže pokud je auto starší, může dojít k nějaké barevné odchylce.

Jestli budete mít cestu kolem, moc rádi se na barvu na místě podíváme, naměříme a na naše náklady namícháme přesně podle odstínu, který na autě máte.

Ještě jednou se omlouvám za komplikace a přeji krásný den

• Dorazily do druhého dne
    • Dorazily jiné barvy než měly
    • Barvy byly použité (chyběly bezpečnostní pojistky)
    • Spreje byly omlácené

Dobrý den pane Nováku,

jak jsem vám již psala na email, na Facebooku a na Googlu, bezpečnostní pojistky nejsou u všech sprejů a spreje na rez je třeba vůbec nemají - není to povinností výrobce je do sprejů dávat. Barvy opravdu použité nebyly.
    Situaci jsme spolu vyřešili a spreje jsme vám okamžite poslaly nové. :-)

Přeji krásný den

• Nevím
    • Nevhodně zabaleno zboží (část dodávané barvy v balíku vytekla - zjištěno po rozbalení)
    • Špatná komunikace se zákazníkem ( o odeslání zásilky jsem byl dřív informován přepravní společností, až později odesílatelem)

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

moc nás mrzí vaše špatná zkušenost - ohledně barvy, moc se omlouváme, pokud byla barva vyteklá, snažíme se barvy balit nejlépe, jak to jde, do drtě, do bublinkové folie, ale jakmile předáme balík do rukou DPD, tak už je to mimo naši moc a pokud se nějaký kurýr rozhodne k balíku zachovat nehezky, bohužel, už nejsme schopni toto ohlídat, ale snažíme se, jak to jde, těmto situacím předcházet.

Byli bychom ale rozhodně rádi, kdybyste nás o tomto informoval a my bychom měli šanci, vymyslet nějakou kompezaci nebo alternativu, jak vám ztrátu barvy vynahradit.

Ohledně emailu, bohužel, nedopatřením některé naše emaily končí neoprávněně ve spamu, je možné, že i vaše potvrzení přepravy skončilo právě tam... pokud tomu tak není, tak se moc omlouvám.

Přeji vám krásný den

Tereza Janů

• zboží vůbec nedorazilo a nikdo se neobtěžoval dát vědět proč

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

balíček jsme hned druhý den poslali na vámi zvolené výdejní místo ale vrátil se nám z jako nevyzvednutý... :-(
    Čím blíž jsme k Vánocům, tím více jsou výdejní místa přeplněná a moc mě mrzí, že vás DPD o balíčku neinfomovalo, bohužel, to s těmi dopravci je občas těžké...

Mějte se krásně

Tereza

• žádná
    • zboží(3 sprejové bary)zabaleno do obálky.Dorazilo v katastrofálním stavu,barvy vystříkané,celá vnitřní strana obálky plná barvy,porušeny ventily.
    • špatné balení

nedoporučuji

Dobrý den pane Goldbachu,

moc mě mrzí, že vám spreje přišly ve špatném stavu.
    Bohužel, v dnešní uspěchané době, někteří dopravci zachází s balíčky hůře, než se zachází s kufry na letišti a ačkoliv se snažíme zabalit věci sebelíp, jakmile balíček opustí naši prodejnu, tak už je to jen v rukách dopravní společnosti.

V předešlé korespondenci už jsem se vám omluvila a poslala vám peníze na účet...
    Více už proto bohužel udělat nemohu.

Přeji krásný den

amatéři

Rychlost připraveného zboží super. Ale tím pro mě nadšení končí. V obchodě byla paní, která nebyla schopná odpovědět na naše dotazy k zakoupeným výrobkům. Zároveň jsme při vyzvednutí zboží chtěli koupit další věci, ale to byl také problém, protože nám paní nebyla opět schopná poradit.

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost – v tuto chvíli zaučujeme jednu novou kolegyni a vypadá to, že jste bohužel narazila právě na ni. To nás samozřejmě neomlouvá a pokud kolegyně nevěděla a neuměla poradit, měla se obrátit na někoho dalšího z našich zaměstnanců. Omlouvám se za pochybení z naší strany, vím, že teď bude těžké váš názor změnit, ale pevně věřím tomu, že když příjdete příště, podobná situace se rozhodně opakovat nebude.

Pokud budete potřebovat poradit a aplikací Silver Sand, dejte mi prosím vědět, ráda se s Vámi na to podívám.

Přeji Vám krásný den

Tereza

nedokázali poslat barvu samostatně

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

bohužel nerozumím vaši recenzi, koukal jsem na vaši objednávku a objednával jste si 1 sprej, nic víc. Tudíž netuším, co jsme dokázali či nedokázali poslat samostatně.

Richard Janů

Zboží sl

Reakce obchodu Barvy-Laky Janů

velice nás mrzí vaše hodnocení, zvláště proto, že jste si objednala polomasku s filtry, kterou jsme v důsledku koronaviru už neměli skladem, proto jsme vaši objednávku stornovali na základě telefonické domluvy s vámi.

Hezký den,

Richard Janů