• vyzvednutí na uložence
    • ignorace zákazníka. bylo mi odesláno chybně jiné zboží - nabízela jsem vrácení vč. poštovného, nebo slevu 20% (jen té dané věci, ne celé zásilky). bylo mi přislíbeno zaslání 20% na účet a ani po urgencích nic nepřišlo. nejedná se o závratnou částku, ale pro mě jako matku na mateřské je každá koruna dobrá. proto už povahou sortimentu by měli zvolit jiné a správné jednání.

nedoporučuji. i samotné zaslání nebylo nejrychlejší, musela jsem urgovat taktéž. asi je to neživí, a nebo ...časem živit tedy nebude.

• kvalitní a ve srovnání s cenami u jiných prodejců levnější zboží
    • nabídka zboží, které již není v sortimentu
    • informace o zboží, které má špatnou dostupnost a dlouhou dodací lhůtu (sice je o tom člověk informován po objednání mailem nebo telefonicky, ale neškodilo by tuto informaci zakomponovat přímo ke zboží na stránkách)
    • problematická komunikace, nepředávání informací mezi zástupci obchodu

Obchod Bambinoland na mě působil sympaticky kvůli příznivým cenám a poměrně širokému sortimentu. Objednala jsem si odtud několik věcí a postupně byl asi s polovinou z nich probém - přebalovací podložku neměli, žínku také ne (proč je tedy mají v sortimentu?), osušku neměli v požadované barvě a dodací lhůta se nejen díky tomu protáhla; prostěradlo bylo šité na special objednávku a mělo to trvat 14 dní - a kdybych se po 3 týdnech neozvala, jak to vypadá, ani nevím, že se dodací lhůta prodlužuje ne díky prostěradlu, ale lvůli osušce. Celkově - sice syuper ceny a pěkné zboží, ale jde to i jinak.

• DODACÍ LHŮTU A KOMUNIKACI SE ZÁKAZNÍKEM!!!

Určitě nedoporučuji.

• zboží bylo připraveno k odběru až po 2 týdnech

Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz

velice se omlouváme, ale máme v nabídce zboží které se nechává vyrábět (šít) přímo pro zákazníka. S těchto případech skutečně může být délka dodání až 3 týdny. Pokaždé ale o této skutečnosti zákazníka informujeme.

Jakub Jaroš
    BAMBINOLAND.cz

• Příliš dlouhá doba na vyřízení objednávky a předání do uloženky k vyzvednutí (ta dostala zakoupenou věc dnes a slibuje, že bude k vyzvednutí zítra, její hcyba to tedy není)

objednané zboží není skladem, celkem dlouhá dodací lhůta

• Cena vybrané položky
    • Velmi špatná komunikace obchodu. Před dodáním jsem obdržel pouze info, že se objednávka zpracovává. Poté bez jakékoliv zprávy o doručení zvonil dopravce. Náhodou jsem byl doma a zakázku převzal. Následně přišla zpráva, že zboží bude doručeno....

• xxx
    • není schopen zajistit objednané zboží

• Dlouhou dodací lhůtu, po 10 dnech nezpracovali objednávku.

Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz

nevím co myslíte tím že jsme po 10 dnech nezpracovali objednávku. V nabídce máme zboží, které se šije na zakázku kde termín dodání je v řádu několik týdnů. O této skutečnosti je, ale každý zákazník informován emailem.
    S pozdravem BAMBINOLAND.cz

• Nakonec i přes problémy s doručením jsme se zbožím spokojeni.
    • Velmi dlouhá dodací doba, položky se tváří v e-shopu jako že jsou skladem, ale pak trvá jejich dodání i dva týdny (celou objednávku nám posílali natřikrát).
    • V objednávce sice mají prostor na poznámky a zvláštní přání, ale pak to úplně ignorují (psali jsme si o doručení večer nebo odpoledne).

Asi se dají najít daleko lepší a spolehlivější obchody.

• hlavní slabinou obchodu je to, že nabízí zboží, které následně nemůžou zákazníkovi dodat.

• Komunikace mezi zaměstnanci obchodu. Na stránkách je zboží označeno skladem a přitom to není pravda. Při nabízení náhradního zboží, pošlou stejně co si člověk neobjedná.

Nedoporučuji, sice je zboží levné , ale osobně už si nikdy z tohoto obchodu nic neobjednám.

• Totální problém s komunikací
    • Absolutně tragické jednání se zákazníkem
    • Dlouhá dodací lhůta
    • V případě výskytu problému se věc neřeší (dle slov prodejce - z důvodu banality - jednalo se o vrácení peněz za zboží!!!)

Mám velmi negativní zkušenosti s tímto obchodem. Jejich jednání v případě, kdy jsem vrátila těhotenské šaty bez obalu (rozuměj igelitový sáček) bylo takové, že se mi snažili namluvit, že z tohoto důvodu je zboží dále neprodejné a peníze mi nemůžou vrátit. Vzhledem k tomu, že sama pracuju u soudu a podobné spory běžně rozhoduju, věděla jsem, že je to nesmysl! Poučila jsem je a upozornila na příp. žalobu na bezdůvodné obohacení v případě, že mi peníze v zákonné 30denní lhůtě nevrátí. Jejich odpověď na mail, kdy se mi předtím snažili asi 3x dovolat (já jsem ale potřebovala písemné vyjádření pro příp. potřebu soudu) byla víc než urážlivá a další argumentace opět lživá (prý náklady na obal a balení se rovnají ceně šatů - tj. cca. 600,- Kč!!! :-) ..), peníze mi ale prý nakonec vrátí! Takže to prostě a jednoduše jen zkoušeli, ale bohužel narazili na člověka, který se zřejmě v právu vyzná lépe než oni! Nechci raději ani vědět, kolika lidem takto peníze nevrátili, a tím se na jejich úkor bezdůvodně obohatili! ROZHODNĚ zde nakupovat nedoporučuju!!! Již nidky více!

• Výhodné ceny, dobrý sortiment
    • Dlouhé dodací lhůty

Objednali jsme noční košili pro těhotnou dceru a dodávka trvala tak dlouho, že jsme se obávali, že dcera porodí dříve, než košlili dostane.

Objednala jsem si tu poprvé a naposledy, zboží jsem zaplatila a ještě nedorazilo...komunikace byla jen na začátku dokud jsem nezaplatila, tudíž to byly jen sliby. Slíbili mi, že boží dorazí v úterý nejdéle ve středu a už uplynul týden od slibu a nikdo se mnou nekomunikuje. Jsem nespokojena na zboží jsem se těšila.

• Obchod nabízí zboží skladem, ovšem skutečnost je pravděpodobně jiná.
    • Dlouhá odezva na objednávku.
    • Žádné informace o stavu objednávky.

Zboží zatím nedorazilo, i když finance již přes týden mají na účtě a bez informace co se s objednávkou děje. Jsem v očekávání v jakém stavu zboží dorazí - jestli vůbec.

• přijatelné ceny
    • špatná komunikace
    • nepřehlednost
    • vysoký poplatek za osobní odběr
    • poměrně vysoký poplatek za balné-zboží v balíku víceméně "naházeno"

S obchodem jsem nespokojena, rozhodně zde víckrát nenakoupím.Komunikace obchodu nic moc.Balík byl špinavý, měl poškozený obal a zboží nebylo dostatečně chráněno.

• Komunikace se zákazníkem. Dodací lhůty!!!

• cena zboží
    • zboží jsem zaplatila a ani po 10 dnech (kdy dorazil dotazník) nedorazilo. Na informační e-maily obchod nereaguje.

kdyby dotazník neposlali, zatím bych nevyplňovala, ale kdo chce kam ...

• žádné
    • není schopen dodat zboží v požadovaném termínu. Uvádí u zboží, že je na skladě a není to pravda, pak jsou dodací lhůty úplně jiné.