- Otřesná komunikace
15.10. jsem objednala dceři boty vel. 21, dorazily mi dvě levé boty jedna vel. 21 druhá 22, okamžitě jsem se na prodejnu obrátila přes e-mail, odpověď mi přišla až za 3 dny, ať nic nedělám, že paní ověří, jestli mají druhou správnou botu skladem, od té doby jsem se nedočkala žádné odpovědi na moje maily, až když jsem je začala uhánět po několika dnech telefonicky, tak mi paní řekla, že druhou botu má, ať jim původní balík vrátím, že mi pošle ty správné. Balík jsem odeslala, napsala mail a opět ticho po pěšině, boty nikde, odpověď žádná, do telefonu mi paní tvrdila pořád nějaké výmluvy, že mi psala mail, pak že boty už poslala, pak že balík poslala asi někam špatně,... No 7.11. mi balík po urgencích přišel a v něm úplně jiné boty než jsem objednala, naštěstí správná velikost. Už ale nemám sílu něco řešit. Tohle byla moje druhá špatná zkušenost s tímhle obchodem. Poprvé jsem objednala nosítko, kdy bylo naopak přišité zapínání bederního pásu, to jsem řešila reklamaci více než měsíc. Tady už neobjednám.
Absolutni katastrofa! Před 14 dny objednáno a zaplaceno zboží inzerované jako skladové. Dodnes nemám z e-shopu žádnou zprávu, na e-maily nikdo nereaguje, na Facebooku bez reakce a telefon nikdo nezvedá…
- ceny
- rychlost doručení
- Rychlé doručení
- Prověřený e-shop
Vše v pořádku
- Prodejce nekomunikuje
- Poplatek za prezentaci zboží ve výši 450,-
Paní prodavačka na prodejně Vám ukáže zboží, které si můžete vyzkoušet tak, jak všude jinde. Ovšem na konci je Vám naúčtováno 450,- za vyzkoušení zboží, paní prodavačka Vám občas odborně pomůže s přitáhnutím popruh u nosítka, tato činnost prodavačky je vyúčtována obchodem na konci prezentace nosítek na těžko uvěřitelných 450,- korun jako odborné poradenství. Tento poplatek je zamýšlen tak, že si u tohoto prodejce koupíte nosítko do 14 dnů od vyzkoušení, následně Vám bude o tuto částku resp. 450,- ponížena celková cena nosítka. Problém nastane v případě, kdy koupit u pana prodejce některé zboží prakticky nelze, zboží prezentované jako skladem nejspíš skladem není a tím pádem je Vám znemožněno ponížení o již zmíněných 450,- viz výše. Pan prodejce nereaguje na tel., nereaguje na email. Tímto jednáním bylo de facto znemožněno kupujícímu práva vyplývajícího ze smlouvy, a to na započtení již výše zmíněného poplatku na cenu nosítka. Zvážíme, zda nebude tato věc předána ČOI k posouzení.
- Ceny
- Rychlost doručení
- široký sortiment
- příznivé ceny
Objednávka byla provedena 27.4., zboží k dispozici do nějakých 9 dnů, tuším. Dne 4.5. jsem obdržela e-mail, že zboží si přebral dopravce a je na cestě je mě. Od té doby nic. Dopravce se neozval a obchod nereaguje na dotazy.
rychlé vyřízení
- Podrážka bot byla špinavá a od toho byl ušpiněn i vnitřek krabičky
- Na obrázku v e-shopu měly boty hvězdičky, ale dorazily jiné boty než byly na obrázku
E-shop měl upozornit, že se jedná o používané zboží! Boty jsem si nechala a nic jsem neřešila, byly by to starosti navíc.
- Výběr
- Ceny
- Rychlost zaslání
- Bezproblémové vrácení když bylo třeba
Rychlé jednání, vše v naprostém pořádku.
- Rychlé odeslání
- Doporučuji