• rychlé dodání

Rychlé dodání zboží, skvělá komunikace, vše skladem, kosmetika krásně voňavá

• přehledný online obchod

- skvělá komunikace
    - rychlé dodání
    - vše skladem
    - přehledné

• Rapidité, superbe site et tout est clair....

Superbe adresse pour des produits français de qualité... Merci pour ce Noël réussi...

• Rychlost

Rychlost dodání a perfektní komunikace .

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Vše proběhlo naprosto v pořádku. Rychlé doručení
  • 100 %

Velmi rychlé doručení zboží.
    Výborná kvalita zboží, používám mýdla pro citlivou pleť, jak sprchový gel tak pevné mýdlo a šampon splňují deklarované vlastnosti, pleť je vyživená i bez následného použití dalších krémů, zcela bez alergické reakce.
    Rovněž balzám pro lepší dýchání je velmi příjemný a účinný.
    Určitě si objednám znovu již vyzkoušené zboží případně další.
    Obchod doporučuji, nabízí originální produkty z Francie, které na našem trhu nejsou běžně dostupné.

• 100 %

Kvalitní, voňavé, krásné a chuťově skvělé produkty, jsem moc spokojená. Skvělá komunikace, rychlé zaslání, nádherné zabalení. Určitě všem doporučuji.

-výborná komunikace
    -prozatím vyzkoušené a top výrobky : fíkové a cibulové chutney
    slaný karamel - různé druhy
    oční krém
    přírodní bio deodorant (výborný nejen na citlivou pokožku a uzliny,svěží jemná vůně)
    přírodní tuhá a tekutá mýdla

- vhodné i jako dárek, velký úśpěch jsem měla s chutney a slaným karamelem-doslova něco výjimečného
    - obchůdek doporučuji a budu se k němu vracet

• 100 %

• Skvělý obchudek, milé a rychlé dodání.

Krásný obchudek. Příjemná komunikace, krásné zboží. DOPORUČUJI !!!

• 100 %

Přehledný obchod. Skvělá komunikace a rychlé dodání zboží. Vše přišlo v pořádku, hezky zabalené a voňavé.
    Určitě doporučuji!