Ne zrovna zdvořilá komunikace.

• Zboží mi měl přepravce doručit na adresu, sám si, ale rozhodl, že zboží uloží na výdejním místě, které mám 6km vzdálené od bydliště, ze zdravotních důvodů jsem si proto nemohla nijak zásilku vyzvednout. Do obchodu jsem 2x psala a nikdo mi na meil neodepsal. Myslela jsem, že obchod kontaktuje dopravce o doručení na adresu, ale nic. Kontaktovala jsem i dopravce a ten mi sdělil, že zboží pošlou na zpět, že se jim musí ozvat obchod.

Zboží sice obchod odeslal rychle, tím to, ale pro mne skončilo.

Reakce obchodu Babiccin obchod

Dovolte, abych reagovala na tuto recenzi. Po tom, co jsem zásilku reklamovala na popud zákaznice, přišel informační email od Zásilkovny , že z kapacitních důvodů může být zboží přeposláno na výdejní místo Zásilkovna, tudíž jsem to v té době nemohla ani tušit. Zásilkovnou jsem byla ujištěna, že se jim zásilka nakonec podařila doručit. Bohužel nejsem přepravce, a tudíž způsoby doručení v tuto předvánoční dobu nejsem schopna ovlivnit. Zásilkovna mi nesděluje, jakým způsobem zásilku dodá. Předpokládám, že je to stav přechodný a po Vánocích budou přepravci fungovat tak, jak jsme zvyklí.

• Veľmi drahé poštovné ktoré si uctujete.Je to hanba že si uctujete hrozne peniaze aze

Nikdy viac

• Čaje ktoré som objednal 27.1.2020 mi boli doručené ale záruka im končila 8.1.2020... maximálne nezodpovedné...
    • Neodporučujem nakupovať po svojej skúsenosti!

Zasláno jiné zboží, neodpovídají na stížnosti, neseriozní!!!!

• Objednávka složitější, nabízený způsob úhrady(platba z účtu kupujícího na účet prodávajícího zavádějící, složité získání č.ú.od majitelky firmy. Odběr v zásilkovně bez problémů.

• ceny
    • rychlost dodávky
    • slabá kvalita výrobku magnetický pás Dr.Levina !!!

píšou že mají testy na ruzné výrobky,ale tento magnetický pás asi těžko testovali, nedá se vubec použít,přišito 12 ks magnetu na pásu z gumy ! velikost xl je tak na M až L,tedy malé.
    P O Z O R !!! Jestli budete chtít reklamaci-vrácení zboží,musíte vypsat formulář na webu,zaplatit poplatek a potom čekat.
    Přesto že ze zákona o internetových obchodech mají povinnost převzít zboží /nepoškozené v puvodním obalu/ do 14 a to bez udání duvodu.

Bohužel jsem si koupila mimo jiné 3druhy koření a 2 z toho končili spotřebu do konce března. Myslím že to není normální u takového zboží.

• Normální
    • Normální

Jistě má tento obchod zajímavé zboží z bylinek, ale zboží, které jsem objednala je pro mne bezcenné.

bez komentáře:http://www.novinky.cz/ekonomika/378360-konopny-sprchovy-gel-obsahuje-mikroby.html