- Delší dodací lhůta
- rychlost dodání, dobrá cena
- Jasné a přehledné
Super
- spolehlivost
- Poradí
- Zkušený ochotný personál obrovské množství zboží přímo na prodejne
rychlost
Spolehlivost
- Vše došlo dle objednávky v brzkém čase
Rychlá obsluha se slušnou znalostí
- velmi rychle jednani
- velmi ochotne poradi s vyberem
- velmi prijemni profici
Jsem nespokojený. Dnes je 1. 1. 2025 a objednávka č. 2024011234 nebyla doručena. Předpokládal jsem doručení do štědrého dne a to se nestalo.
Reakce obchodu AzFishing.cz
velice nás mrzí vaše hodnocení. Bohužel jste vaši objednávku odeslal 19.12. s doručením pomocí Zásilkovny, kde jsme nebyli schopni garantovat doručení do Vánoc, tak jak jsme i uváděli při vytváření vaší objednávky. Přestože zásilka byla odeslána ihned následující den, bohužel nestihla být doručena.
Věříme, že i tak vám zakoupená čepice udělá na rybách radost.
Tým AzFishing.cz -
Zboží jsem zakoupila,zaplatila s osobnim odběrem,ale bohužel stránky na tento produkt přestaly fungovat….zatim se peníze nevrátily a ani zboží zatím není…Klimentova
Reakce obchodu AzFishing.cz
Dobrý den, velice nás mrzí vzniklá situace. Během kontroly jsme zjistily, že váš objednaný držák je poničený, bohužel nám během svátků již nestihl dojít nový a v předvánočním shonu jsme vám zapomněli zavolat. Za vzniklou situaci se vám velice omlouváme. Peníze jsme již vrátili na váš účet.
Obchod se mnou vůbec nekomunikuje. Tudíž velké zklamání.
Reakce obchodu AzFishing.cz
Dobrý den, velice nás mrzí vaše negativní recenze. Nevidíme od vás žádný email ani zmeškaný hovor. Vaše objednávku evidujeme jako odeslanou. Pokud s objednávkou není cokoli v pořádku kontaktujte nás prosím na email [email protected], či na telefon 602 271 983.
Velice rychlé dodání. Každý si přijde na své.
- Velký výběr, pěkná prodejna
Vše proběhlo dle dodacích podmínek.
Rychle dodání maximální sookojenost
- Ochota, profesionální přístup