Už tam nikdy nic neobjednam
Neskutečně dlouhá dodací lhůta u zboží, které bylo dle e.shopu skladem.
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, dost nás mrzí, že má vůbec někdo potřebu napsat takovou recenzi. Heureka radí, ať se spojíme se zákazníkem a vysvětlíme si to. Při tel. kontaktu tedy zákazník tvrdí, že čekal na balík 14 dnů, což jsme mu hned vyvrátili. Tak se prý spletl, protože dostává denně mnoho zboží a rozhodně nemá čas to řešit. Špatná recenze na nás však zde zůstane.
- Dostal jsem jiný ovladač než je na obrázku a než jsem si objednal. Protože je funkční, nic jsem s tím nedělal.
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, výrobce přestal původní ovladač vyrábět a nahradil jej tímto. Je to napsané v popisu produktu. Navíc je u produktu přiložený obrázek jak s novým, tak se starým ovladačem.
https://www.autoprofi.cz/in-dalkovy-ovladac-k-sw-a-sl-modelum-pohony-vrat-28505.html -
Ani po 14 dnech mi zbozi nebylo doruceno, ale na internetu maji zbozi "skladem"...
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, zboží skladem bylo a také ihned odesláno. Bohužel vámi vybraný dopravce zásilku zřejmě ztratil. Určitě je však lepší kontaktovat nás přímo a ne po 14 dnech přes Heureku.
https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=NB5880639928M -
Zásilku ještě nemám dorucenou
Vůbec nefunguje jak má, podvod.
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, to není podvod, ale elektronika. To se bohužel někdy stane i u renomovaných značek. Na nás je, abychom vše dali do pořádku a zboží vyreklamovali nebo vyměnili za nové. Raději nás příště kontaktujte přímo. Ušetříte čas a zbytečná nedorozumění.
- Termín dodání. Kdybych věděl ze do týdne zboží nedorucite, objednal bych si jinde u serioznejsiho dodavatele. Potřeboval jsem to na tento víkend. Dekuji hlavně za skusenost. Je lepší se držet osvědčených firem!
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, je nám líto, ale situace s dopravci je nejhorší za posledních deset let. V našem zájmu je objednávku vyřídit co možná nejrychleji. Standardně obdrží zákazník zboží do dvou dnů. Jestliže kurýr dodává balík tři dny místo jednoho, tak můžeme akorát podat reklamaci. To je však bohužel většinou úplně bezpředmětné.
- Ve výsledku žádnou...
- Nereagují na jakoukoliv komunikaci.
- Nakup a zapomeň ...
Tento obchod rozhodně nedoporučuji. Chtěl jsem vrátit zboží které má problémy s funkčností ale obchod dělá mrtvého brouka.
Vyhněte se obloukem !!!Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, absolutně nerozumíme této recenzi. Žádný reklamační protokol ani telefonické spojení k této objednávce jsme nezaznamenali. Jestliže není nějaký produkt funkční, tak jej určitě zákazník zašle zpět a bude žádat buď výměnu, nebo vrácení peněz.
Zboží uvedené skladem, skladem nebylo
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Tato reakce nás velmi mrzí, protože jsme všechny objednané položky skladem měli, ale ne v takovém množství. Doposlání zbytku zboží jsme navíc potvrdili maximálně do týdne.
Hodnocení bylo odstraněno – zákazník hodnotí nákup v jiném eshopu.
Hodnocení bylo odstraněno – zákazník hodnotí nákup v jiném e-shopu.
- dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, bohužel přes víkend objednávky nezpracováváme. Jestliže dorazí objednávka z pátka na sobotu v 0:38, tak se vyřizuje v pondělí. To byla přijata i platba za zboží a v úterý připraven balík pro dopravce. Vyzvednutí proběhlo podle trasování ve čtvrtek na výdejním místě.
- Nespolehlivé nikdy bych nic od vas neobjedala zboží neprislo. Uz ho nechci
- Dlouhá doba doručení
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, standardně dodáváme max. do 3 dnů. Bohužel nám zboží od importéra dopravce někde ztratil a museli jsme objednat nové. Tím se dodávka multimediálního autorádia opozdila o 2 dny. Moc se omlouváme za vzniklé potíže.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- 6ádnou nemá
- V zákonné lhůtě 14ti dnů jsem zboží vrátil, ale peníze jsem obdržel až po urgování a ještě mi celá částka vrácena nebyla (a to nemluvím ani o tom, že jsem platil 2x poštovné a přišel jsem tím o 160 Kč).
Obchodování nedoporučuji
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, eshop opravdu není půjčovna a i když zboží vrátíte do 14 dnů, tak náklady spojené se zasláním zpět jsou na straně kupujícího. Udělali jsme vyjímku a odeslali zboží, které nedosahovalo minimální výše objednávky, peníze zaslali zpět za týden po obdržení ( ze zákona je to 14 dnů ) a stejně dostaneme takovouto recenzi. Je to pro nás bohužel nepříjemné poučení.
Nemám co hodnotit, zatím zásilka nebyla doručena
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, této recenze je nám opravdu líto. Objednal jste si záznamovu kameru starší modelové řady. V dobré víře jsme vás informovali, že cca do týdne dorazí nový, vylepšený produkt, který jsme vám navíc nabídli za spec. zaváděcí cenu. Moc tedy nerozumíme vaší reakci.
- špatná komunikace
Objednali jsme na firmu zboží s platbou předem.
Ihned jsme zboží zaplatili a potřebovali jsme vystavit pro účetní oddělení
zál. fakturu.
Asi po 10 urgencích nám ji stále nevystavili.
Zboží taky ještě nemáme.
Tak snad se dočkáme...
S jistotou můžu říct, že tady už nakupovat nikdy nebudu !!!Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, bohužel náš systém negeneruje zálohové faktury automaticky a posíláme je dodatečně do dvou až tří dnů. To jsme vám i několikrát sdělili. I když zavoláte 10x denně, tak se na tom nic nezmění. Poprosili bychom o drobet porozumění v tomto předvánočním období.
Recenze byla smazána, neboť se nejednalo o hodnocení obchodu.
Přišlo mi zboží jiné barvy, místo červeného přišlo zelené které je levnější..
Reakce obchodu AUTOPROFI CZ
Dobrý den, přeci jestli obdržím autorádio se zeleným nebo červeným podsvícením je obrovský rozdíl. Skladově nám vše sedí a jestliže se tak opravdu stalo, tak proč nás nikdo nekontaktoval a po 14 dnech píše až sem na Heureku? Všechny barevné variace jsou samozřejmě stejně drahé.