Ve Vašem obchodě jsem nakoupil na doporučení známých a byl jsem spokojen.

• Na internetu uváděli jako dárek k tažnému zařízení alkohol tester, ale jaksi ho asi zapomněli přibalit. Že by marketinkový tah??

S obchodem celková spokojenost.

Vše proběhlo v pořádku, komunikace obchodu velmi strohá , ale zásadně pouze k věci....

• V případě, že objednané zboží není skladem, nabídnou jiné srovnatelné, resp. lepší zboží za cenu objednaného

• Je to supet

• Nekomunikují, doposavad se nikdo neozval

Tento obchod asi nefunguje, neboť se mi doposavad nikdo neozval. Nakonec jsem sehnal koš jinde, kde mi ho zaslali do dvou dnů. V tomto eshopu ani po měsíci žádná odpověď.

dobry

Nákup bez problémů, platba předem OK

Naprosto perfektní 100% servis ze strany obchodu !!!! I přesto, že jsme objednali zboží, které nám z technických důvodů nevyhovovalo, zaměstnanec obchodu po telefonické konzultaci přivezl osobně ještě ten samý den na naší adresu jiný typ zboží + perfektně zaškolil jak zboží obsluhovat. Výměna proběhla bez sebemenšího problému. Obchod doporučuji všem!!

• Komunikace, rychlost dodání, vstřícný přístup.

• Hledal jsem náhradní díl na nosič Atera Strada a v tomto obchodě mi poskytli perfektní konzultaci a nabídli mi přesně to, co jsem potřeboval.
    • Cena těch dílů není zrovna nízká - ale to asi není obchodem.

Dostal jsem co jsem potřeboval a s ohledem na mou dovolenou byla expedice zboží zpožděna - ale až moc.

• schopnost poradit pri vyberu,rychlost dodani

obchod .OK.

• Slusna cena
    • Pres chat komunikuji i v pozdnich hodinach
    • Vyborna domluva
    • Vysli vstric ve vsem
    • U nekterych produktu neni moc detailni popis
    • U nekterych produktu chybi parametry
    • Obrazky nekde tez spise jen pro ilustraci

Obchod rozhodne doporucuji, velmi vstricny prozakaznicky pristup a pri vytvareni prehledu v danne tematice mi pracovnik pres chat doplnil spoustu uzitecnych informaci.

• srovnání cen
    • Doba dodávky.
    • Poškozený obal zboží při transportu.
    • Kdyby to byl háklivější výrobek na otřes,zásilku bych nepřevzal
    • Nedodání záručního listu.

Při odstranění těchto připomínek DOBRÝ.

Reakce obchodu Autonosice-Autoboxy.cz

Velice se omlouvám, za zpoždění dodání, ikdyž většinu zásilek expedujeme nejpozději do druhého prac. dne. Pokud bylo balení nosiče poškozeno, je vždy lepší zásilku rozbalit a před řidičem zkontrolovat a případně sepsat protokol o poškození, a zboží nepřebírat.
    Jako záruční list k nosiči slouží dodaná faktura. Jiný doklad není výrobcem dodáván.

Děkujeme za vaši recenzi, díky níž můžeme dále zlepšovat naše služby.

S pozdravem,
    Jan Matras
    Autonosice-Autoboxy.cz

• cena

u mě špatně zvolená spediční společnost

Reakce obchodu Autonosice-Autoboxy.cz

Děkujeme za vaši objednávku a následnou zpětnou vazbu. Bohužel Česká pošta nepatří mezi nejspolehlivější dopravce. Proto po zkušenostech již dopravu přes tohoto dopravce nenabízíme, abychom zlepšili komfort dodání.

• K objednávce měl dorazit dárek v hodnotě 390 Kč a ten do dnešního dne nemáme.

Reakce obchodu Autonosice-Autoboxy.cz

Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti, ale po emailové komunikaci jsme dárek doposlali v pátek přes Českou Poštu. Tedy v pondělí nebo v úterý bude dárek u vás.

Při prohlížení stránek mi radili.
    Nakonec u nosiče na taž.zař. nešlo otevřít zadní dveře F.multipla. Bez problémů vyměnili za jiný model.Zajistili i odvoz vyměňovaného modelu.

Prodejce byl velice ochotný, poradil a dělal vše proto, aby dodal i zboží které neměl momentálně na skladě co nejdříve. Mohu jedině doporučit!

• Obchod nabízí kvalitní zboží.
    • Cena je příznivá.
    • Osobně zavolají a příjemně komunikují.
    • Rychlost-zboží dorazili druhý den.
    • Slabiny za mě obchod nemá.

Určitě obchod doporučuji.
    Nebyl žádný problém.
    Kontaktní osoba, zboží i doprava - to vše v absolutním pořádku.

• Profesionální a kvalifikovaný přístup. Bezkonkurenční rychlost vyřízení objednávky.
    • Perfektní ceny, široký sortiment.

Zkušenosti pouze pozitivní.Doporučuji tento obchod.