Nezasielaju na Slovensko

Přijel jsem 27.9. pro zboží a bylo zavřeno.70km zbytečně.

Reakce obchodu AUTOMARKET-Sukorady

Děkujeme za reakci, ale popravdě řečeno jste sem nejel vůbec, stavoval se tady Váš kolega, který jezdí každý den okolo. Dnes se tady pro tu jednu pojistku stavil. O tom, že bude ve čtvrtek 27.9. zavřeno jsme informovali na našich stránkách. Asi tak :-)

• Zboží uvádějí skladem ale nemají jej.

• široká ponuka
    • dobrý sortiment
    • nedodávanie tovaru do zahraničia

• Zboží má jiné parametry, než jsou prezentovány na www

Nemají aktualizovány www se skutečností.

Reakce obchodu AUTOMARKET-Sukorady

Děkujeme za hodnocení :-)
    Cituji klasika: „Náš ústav se vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let!“
    Při telefonické komunikaci Vám bylo ihned nabídnuto vrácení kompresoru, který neměl kroucenou hadici, ale rovnou o kratší délce. Vycházeli jsme z informací dodavatele. O tom, že změnil parametry výrobku, podle dodavatele inovoval, jsme nebyli informováni. Do obsahu každého balení "nelezeme", není to ani reálné. Na naši nabídku na vrácení zboží a úhrady nákladů jste nereagoval, a kompresor jste si nechal. Takže, ať Vám slouží k plné spokojenosti. Asi tak...

• Pomalý..jednalo o zboží skladem, a čekalo se 3 dny na expedici

Reakce obchodu AUTOMARKET-Sukorady

Ano, máte pravdu a děkujeme za Vaši reakci. Zboží jste si objednal v pátek po 16. hodině, kdy už zde nikdo není. Vámi objednané zboží vedeme skladem ve 2 - 4 kusech. Objednávky vyřizujeme v pořadí došlých objednávek. To že si totéž zboží někdo objednal před Vámi se stává, zvláště jde-li o koncové světlo na nákladní auto za 275,- Kč (obj.č.0205LL60) V momentě, kdy zboží dojde je následně doplňováno a posíláno dalším zákazníkům. Takže asi tak.