- Zboží neodpovídá tomu co je na fotografii !
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že jste s nákupem u nás nespokojený. Na Váš email ohledně problému jsme Vám odpověděli a omluvili se za vzniklé problémy. Zboží samozřejmě můžete vrátit k nám na obchod a my Vám vrátíme peníze. Případně se dá vyměnit za alternativu, kterou Vám doporučil kolega. :)
Kontaktovat nás můžete v případě potřeby na telefonním čísle 732147896 (Po-Pá 8-16.00), nebo prostřednictvím e-mailu [email protected].
- Rychlé,kvalitní
Dobrý den Leopolde,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste si pro Váš nákup vybral náš obchod. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
- Vratil som zboži lebo nepasovalo jak malo reklamace a oni ani zasilku spet neprebrali su to podvodnici
- Na reklamacii ma zakaznik 14 dni a oni nepreberu od pošti zasilku spet
Moj nazor je že su to šmejdi reklamoval som vanu do kufru ktera nepasovala napsal reklamaci odeslal poštov za 380kč a oni to neprebrali,co dodat už nigdy
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že jste s naším obchodem nespokojený. Zřejmě zde došlo k zaslaní zásilky na jinou adresu, než je naše provozovna a tudíž nemohlo dojít k převzetí zásilky z naší strany.
Při každém vracení zboží se vyplňuje formulář, který je vytištěný z druhé strany faktury. Zde je také uvedena adresa kam vrácené zboží zaslat. Pokud se ztratí formulář s fakturou, je možné se informovat telefonicky a nebo na našich webových stránkách. Zde je také adresa uvedena. Více už pro srozumitelnost a přehlednost pro tento úkon nemůžeme udělat. Zbytek už není na nás ale zákazníkovi, aby zaslal na adresu jež je pro vrácení zásilky určena.
Pokud máte tedy zájem vrátit zboží, které napasuje nebo není dle Vašich představ, zašlete na uvedenou adresu:
Autodoplňky-obchod.cz
Kalendova 688/11
500 04 Hradec Králové
Adresu jsem Vám pro jistotu zaslala i do emailové schránky.
Děkujeme za pochopení situace a doufáme, že problém se zvládne vyřešit k Vaši spokojenosti.
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
Zboží mi nepřišlo... takže nejde hodnotit!!
Zboží bylo doručeno za 3 týdny a chromovaný práh k pátým dveřím mého Tutsonu je patrně zakázaný doplněk vozu.
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás pokud nastali nějaké problémy ohledně dodání zboží. Pokud s čímkoliv máte problém neváhete kontaktovat naše oddělení na emailové adresa [email protected]. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
- dodnes mi objednané zboží nepřišlo
- Vůbec žádná
Úplně všechna negativa co vůbec mohou být.
Dobrý den pane M.J.,
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že nás hodnotíte negativně na základě objednávky, která u nás nikdy neproběhla. Objednávku kterou jste u nás před časem udělal na kryty hran jsme Vám v řádném čase zaslali na požadovanou adresu.
Poté jste v emailu psal o dodání zboží, které náš obchod nenabízí a ani nikdy nenabízel. Údajně jste si ho v našem obchodě objednal a my ho nedodali. To je bohužel vcelku z naší strany nesplnitelné, pokud zboží nemáme v našem sortimentu a nikdy jsme neměli. Nemohl jste ho tedy u nás ani objednat.
Chápu Vaši nespokojenost, ale bohužel ji nyní musíte mířit někam jinam a ne směrem k nám. Bohužel nemůžeme pomoci, pokud objednávka nebyla vytvořena u nás. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
Nejhorší obchod hruza děs uz nikdy ani nic nekoupim prnize uz maji 14 dni skoro a koberečky nikde po rozhovoru jen slibujou uz unich nekoupim ani gumičku do steraču
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že nejste s objednávkou a naším obchodem spokojený.
Bohužel zboží které jste si objednal se vyrábí na zakázku a je zde tedy možná prodleva. Pokud jste s kolegy mluvil, jistě Vám situaci vysvětlili. Samozřejmě máte plné právo Vaši objednávku kdykoliv stornovat a objednat si zboží u jiného dodavatele.
Prozatím jste se tak nerozhodl, tak věříme že objednávka k Vám již brzy dorazí. Expedovat budeme jakmile se zboží kompletně naskladní. Kdyby jste si přál expedovat zboží skladem a zbytek zaslat později., vždy se dá s kolegy dolmluvit. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
Zboží v avizovaném termínu 2-3 dny nedorazilo, a ani po týdnu ne. Komunikace z obchodu žádná, až když byla objednávka stornována, obratem napsali, že mohu zboží expedovat..Přes slušné vysvětlení proč jsem se rozhodl ke stornu žádné vyjádření, pouze odpověď, objednávka byla stornována.
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
pročetla jsem konverzaci jenž zde popisujete. Komunikace mimo odpovědi na Váše emaily bohužel neproběhla. Za což se omlouváme, ale bohužel u nás probíhají veliké změny a je nedostatek zaměstnaců, kteří se o tuto komunikaci starají a jsou tím pádem přehlceni.
Ke komunikaci našeho kolegy: Proběhla vstřícně, vysvětlil proč nastal problém a že samozřejmě pokud si to přejete objednávku stornujeme. Bohužel Vás nezajímalo nic krom toho, že Vám někdo vcelku rychle odpověděl na Váš email, ale předtím Vám nebyl schopen dát vědět o dostupnosti. V poslední zprávě Vás informoval, že objednávka je stornována jelikož je slušnost dát tuto informaci zpět zákazníkovi, aby si byl jist , že se tak opravdu stalo.
Mrzí nás Vaše nespokojenost a doufáme, že v jiném obchodě jste pořídil lépe a bez problému který se zde vyskytl. :)
Tobišková M
Nedodává zboží.
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Velice nás mrzí negativní slova k našemu obchodu. Zboží které jste si objednal, jsme bohužel nestihli dodat včas dle dostupnosti během vytvoření Vaší objednávka. OHledně toho Vás samozřejmě kolega kontaktoval a vy jste souhlasil s pozdějším dodáním. Doufáme, že tedy brzy budeme moc Vaší spokojenost s naším obchodem napravit.
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
- Nezřetelné o jaký se jedná produkt
- Přípravek částečně vyteklý v krabici
- Krabice dovyplněná "odpadem"
Vše dorazilo a v čas, ale stěrače přestože pasují jsou klasické univerzální s adaptéry, což jsem nechtěl a nebylo to v popisu, jeden přípravek byl částečně rozteklý po přepravní krabici. Ta byla pro vyplnění nacpaná věcmi co asi posbírali po zemi, špinavé igelitové pytle, špalky od izolepy..
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás velice, že zboží Vám došlo poškozené. Pevně věřím, že po zjištění jste nás tedy neprodleně kontaktoval abychom mohli problém napravit. Pokud se tak nestalo, bohužel pak nejsme schopni s tímto problémem dále nakládat.
Balící materiál nepoužíváme "co kde najedme na zemi", ale pouze to co nám slouží k vyplňování krabic. Může se tedy jednat o kartony, sáčky, folie či jiné materiály. Z většiny případů se jedná o výplň, která přišla například i od od našeho dodavatele. Takže se jedná o několikátou recyklaci, což je k přírodě rozhodně ekologičtější nežli si nechat nějakou speciální vyrábět.
Bohužel není v naších silách používat speciální výplň, tak aby se to více neodrazilo na ekologii a na ceně balného. To je pro Vás samozřejmě zdarma. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
- Nepasující gumové koberce!!!!
dodání zboží je v nedohlednu
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Velice nás mrzí Vaše negativní recenze k našemu obchodu. Při objednání vany do kufru jste měl informaci o naskladnění do 14 dnů. Po 10 dnech jste se informoval telefonicky a kolega Vám předal informace i s otázkou zda chcete čekat dál. Potvrdil jste a dokonce jste se dohodli, že Vám dáme vědět před odesláním zda zájem stále máte.
Snažíme se neustále přizpůsobovat situaci a dostupnosti upravovat. Vzhledem ke stále probíhající pandemii je nedostatek personálu a materiálu pro výrobu a u některých výrobků čekáme třeba i dva měsíce na dodání, a to prozatím bez vidiny úspěchu. Děkujeme za pochopení a doufáme v brzké dodání i Vám.
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
- Objednávku jsem učinil před třemi týdny a přesto, že obchod ihned reagoval s tím, že objednávka se vyřizuje a že bude dodána dle deklarované dostupnosti (do 14-ti dnů) neděje se vůbec nic. A i přesto, že jsem se na obchod již obrátil s dotazem, neděje se stále vůbec nic. Obchod se zákazníkem vůbec nekomunikuje. Celá věc je o to horší, že jsem objednávku uhradil předem a tak mi vše začíná připomínat nechvalně proslulé "šmejdy".
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás Vaše negativní recenze k našemu obchodu. Bohužel v závalu práce nestíháme všechny zákazníky včas informovat ohledně objednávek a jejich zpoždění. Vše se provádí telefonicky. Pokud zákazník kontaktuje emailem s dotazem na stav reagujeme většinou do pár hodin a případně nabízíme i vrácení peněz zpět na účet s omluvou za nedodržení termínu. Bohužel v rámci Corona-krize vznikají ve světě nedostatky materiálů na výrobu gumových součástek a produktů a tím se téměř zastavila dodávka některých produktů. To zjistíme, ale až ve chvíli kdy nám ji dodavatel po x týdnech nedodá. :(
Omlouváme se ještě jednou a děkujeme moc za pochopení.
- dlouhá dodací lhůta
Nespokojenost, ptáte se mi na zboží, které mi ještě nedorazilo.
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás Vaše nespokojenost s naším obchodem. Bohužel Vámi vybrané zboží, již v době vytvoření objednávky, má dostupnost expedice do 14 dnů od vytvoření objednávky. Zde je tedy jasné, že Vaše objednávka dorazí v nejbližších dnech a my tak budeme expedovat podle původních informací, které Vám dorazili na email už v době vytvoření objednávky. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
Zbozi mi bylo doruceno a znicene,jeden ofuk na forda fokuse lll byl zlomeny na pul.
Vážený pane,
zásilku jste obdržel 19.12. a teprve 30. jste nás e-mailem informoval o vrácení zboží, aniž byste uvedl důvod. Ofuky jsme přijali 4.1. v potrhané přelepené krabici, což by mohlo vysvětlit Váš přístup k uplatnění reklamace. Pokud byste nás informoval obratem, zboží bychom nahradili novým, aniž byste musel cokoli vracet. Tak, jak je u nás běžné.
Mirko Janošič - reklamační oddělení Autodoplňky-obchod.cz -
Kvalita zboží neodpovida ceně
Dobrý den Květoslave,
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že nejste s objednaným držákem spokojený. Pokud budete chtít můžete ho vrátit klidně bez problémů nepoužitý zpět k nám do obchodu.
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz -
Ze tří objednaných produktů... 50 dní od objednání nepřišel ani jeden!! Veselé vánoce.
- Nereaguje na reklamaci ofuků. Hraje mrtvého brouka. Produkt byl nekvalitní a praskl již při instalaci.
Nekomunikují, neřeší reklamaci.
Vážený pane,
na Vaši "reklamační" zprávu jsme odpověděli prosbou o zaslání fotografie poškození. Dosud jste však nereagoval. Vzhledem k ročnímu prodeji cca 4000 sad ofuků již máme jistou praxi v posuzování "reklamací" podobného typu, kdy zákazník nesprávnou instalací ofuky poškodil (mj. případů je v řádu jednotek).
Mirko Janošič - reklamační oddělení Autudoplňky-obchod.cz -
Dlouho jsem čekal na doručení.
Reakce obchodu Autodoplňky-obchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Vámi objednané zboží mělo při vytvoření objednávky dostupnost 14 dní na naskladnění a odeslání objednávky směrem k Vám. Zboží nám dorazilo a dnes se expeduje. Tudíž jsme dodrželi to co již bylo řečeno při vytvoření objednávky. Děkujeme tedy za trpělivost a věříme, že zboží Vám bude brzy dobře sloužit. :)
Asistentka e-shopu www.autodoplnky-obchod.cz