- -v tomto obchodě jsem ještě nenakupoval,tak jsem to vyzkoušel,protože se mi zboží zamlouvalo
- -výborná komunikace
- -rychlé dodání
S dodaným zbožím jsem velmi spokojen.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Váš nákup a kladné hodnocení. Těšíme se a pevně věříme ve Vaši další návštěvu.
AutodilyJIMO.cz -
- Zboží odpovídající popisu.
- Rychlost odeslání a doručení zboží.
- Možnost zaplatit kartou.
- Více možností způsobu dopravy.
- Nic.
S nákupem jsem byl spokojen, prodejce mohu doporučit ostatním kupujícím.
- rychlé doručení kvalita výrobku 100%
doporučuji
AutodilyJIMO.cz -
- No prostě vše v pořádku.
- Komunikace,rychlost odeslání.
- Nelze nic vytknout.
V každém případě, budu-li potřebovat, využiji znova tento obchod.
Doporučuji všem.Reakce obchodu autodilyjimo.cz
AutodilyJIMO.cz -
- extrémně rychlá doprava, zboží odpovídá popisu
vřele doporučuji - absolutní spokojenost
- rychlá komunikace
- rychle dodání
- umí poradit
- zboží sedí bez problému jako originál
mohu doporučít
AutodilyJIMO.cz -
- Komunikace,dodání zboží,přehledný web.
- levné ozdoby
- vylepší vzhled vozidla
- lepící pásky u mne nevzbudily důvěru a proto jsem je posíli oboustrannou lepicí páskou
dobré a levné ozdoby. Jsem celkem spokojen.
u prodávajícího je to moje první, co jsem koupil, ale jsem celkem spokoje. Komunikace a rychlost dodání bez problémů
Určitě bych prodejce doporučilReakce obchodu autodilyjimo.cz
- dobré ceny ?
- rychlost vyřízení objednávky
- Karbonová folie o rozměrech 152x100 ? když dorazila měla rozměry 143,5 x 88 cm ? jako vážně ?
- nedoporučuji tento E-shop
- nedoporučuji ani Aukro účet
Nevidím jediný důvod co takový lidé tady ještě na českém trhu dělají
Vážený zákazníku,
je nám velice líto, že jste nespokojen. Nerozumíme však tomu, proč jste se neozval s reklamací? 152 cm je šířka role, tento rozměr je jasně dán, takže tyto nesrovnalosti jsou více než zvláštní. Bohužel jste neuvedl ani své jméno, takže udělujete špatnou recenzi místo vyřešení problému. Na aukru jsou všechny hodnocení ověřené, Vaše je anonymní pouze s cílem nás poškodit.
Autodilyjimo.cz -
Vše v nejlepším pořádku.Kvalitní zboží.Doporučuji
- vše ok
Doporučuji - vše OK.
- Ok
Ok
AutodilyJIMO.cz -
Skvělý obchod, rychle jednání a doručení zboží
- Dobré ceny
- Rychlé vyřízení objednávky
- Velmi dobrá komunikace
Nakupoval jsem teprve podruhé, ale naprosto bez problému. Za celkem solidní ceny a zboží bylo rychle a v pořádku během pár dní doma.
- cena, kvalita
za tu cenu jsem maximálně spokojen...
Oslnění vážně omezí.
Do tmy to není !
Mlha, déšť, šero, to jo..Reakce obchodu autodilyjimo.cz
AutodilyJIMO.cz -
- - zboží došlo vořádku a v čas, vše bez problému!
- - nic
- doporučuji všem!
- - slušná cena
- - komunikace
- - po obdržení platby rychlé dodání
- - nic
Všem doporučuji.Ochota komunikace při vznesení dotazu.
Vše ok.
AutodilyJIMO.cz