- Ochota poradit
Doporucuji tohoto prodejce.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Váš nákup a kladné hodnocení. Těšíme se a pevně věříme ve Vaši další návštěvu.
- Neberou telefon
- Neodpovídají na e-maily
- Po 3 dnech od objednání a odeslání platby stále nemám platbu potvrzenou ani nevím co je s mou objednávkou
Po přečtení recenze pana Koteka se nedivím že mi nikdo nebere telefon ani 2 minuty po tom co byl obsazený (pravděpodobně někomu volali). V pondělí 17.9.2018 jsem vytvořila objednávku a okamžitě ji zaplatila z banky mám potvrzení o odchodu platby na účet obchodu a zboží stále nikde, samozřejmě nikdo neodpovídá... Měl to být dárek a díky tomuto přístupu budu muset zboží objednat asi jinde a modlit se aby do víkendu dorazilo... Rozhodně nedoporučuji nakupovat a platit převodem u tohoto e-shopu...
Dobrý den paní Jechová,
aby jsme uvedli věc na pravou míru. Vaše platba dorazila 18.9.2018, zboží expedujeme vždy následující pracovní den, viz. obchodní podmínky, tedy 19.9., což je dnes a také dnes bylo zboží odesláno. Co se týče nezvedání telefonů, pokud je v danou chvíli více činností než je momentálně přítomných lidí na pracovišti, telefon nejsme schopni zvednout. Na stránkách upozorňujeme, že nemáme stálou telefonní linku s operátorem. Email jste napsala dnes v 11:30 a hodinu na to už nám udělujete tuto recenzi. Emaily vyřizujeme postupně (naší činností je i expedice zboží, příjem zboží a obsluha zákazníků na prodejně). Děkujeme za pochopení -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Ochota
Jsem naprosto spokojený. Včera jsem objednal a teď mi dovezl pošťák balíček.
- Skvělé jednání, poradí, pomůžou
- Rychlé vyřízení
- Žádnou jsem nenašla
Určitě doporučuji.
AutodilyJIMO.cz -
- Maximálně tak cenu zboží!
- Zaplaceno převodem z účtu ihned po objednání, bohužel zboží po více jak týdnu stále nedorazilo!
Zboží jsem objednal 10.8. a ihned zaplatil převodem z účtu. Bohužel do dnešního dne 19.8. zboží nedorazilo!
Ve středu 15.8. jsem prodejce oslovil a ihned byl ujištěn paní Kaňokovou, že zboží ještě ten den odešlou a omluvila se za zdržení.
Nicméně zboží stále nedorazilo a ani jsem nebyl kontaktován přepravcem GEIS o převzetí zásilky k přepravě!
Všem, kteří by chtěli nakupovat přes e-shop tohoto prodejce doporučuji tedy objednat zboží na dobírku a neplatit nic převodem!
Aktualizace recenze: dnes 21.8. po dlouhém čekání konečně dorazilo domů objednané zboží. Omluvu ze strany prodejce přijímám, ale odmítám smazat tuto recenzi jak drze žádá prodejce! A upozorňuji rovněž na zavádějící recenze ze strany prodejce a jeho zaměstnanců kteří si je zde tvoří sami!
https://photos.app.goo.gl/vgdTJ2xetyCbt6PFAReakce obchodu autodilyjimo.cz
Dobrý den, jak jsme již hovořili po telefonu, bohužel došlo ke skloubení dvou věcí a to pochybení naší nové kolegyně a zároveň dovolené dodavatele. Zásilka již byla odeslána. Ještě jedno se tímto omlouváme za způsobené nepříjemnosti.
Aktualizace recenze: Smazání recenze byla iniciativa naší nové kolegyně, která tuto chybu udělala. (Po telefonickém rozhovoru jste k ní však byl milý , vše se vyjasnilo a neměl jste s tímto problém). Stejně tak jako její vložená recenze. Naši zaměstnanci mají postihy za tyto chyby, proto se snažila nějakým způsobem o nápravu, která nebyla zrovna nejšťastnější. Děkujeme za pochopení -
- Rýchle a spoľahlivé jednanie, doporučujem pre budúcnosť aj iným zákazníkom i na Slovensku
- žiadne
- rýchla oprava lemu
spokojnosť a rýchlosť jednania i vybavenia objednávky
AutodilyJIMO.cz -
Rychlé, seriozní jednání. Zboží adekvátní ceně.
AutodilyJIMO.cz -
Náhoda a jsem velmi spokojen.
- Všechno dorazilo jak mělo
- komunikace výborná,
- dle návodu montáže lok. opěrky vše přesné a za 20 minut hotovo,
- určitě doporučuji
- zatím nic
V tomto int. obchodě jsem nakoupil, jelikož mají přijatelné ceny a i když produkty nejsou originál, tak si myslím, že jsou kvalitní.
AutodilyJIMO.cz -
- byla jsem velice spokojena,rychlé dodání
skvělé
AutodilyJIMO.cz -
maximální spokojenost ve všech směrech včetně komunikace kdy jsem požádal o pomoc a okamžitě tuto dostal. Doporučuji všem.
AutodilyJIMO.cz -
- rychlé doručení, dobré ceny
- nevím
doporučuji
AutodilyJIMO.cz -
- Super obchod. Dodaní proběhlo hodně rychle. E-shop přehlednej a hlavně jsem si mohl vybrat dopravce, to je super.
- -0-
AutodilyJIMO.cz -
- Obchod perfektní, rychlé dodání. Objednal jsem hlavici řadící páky a sedí velmi dobře.
- Jsem spokojený. Děkuji.
Příště objednám znovu z tohoto obchodu.
AutodilyJIMO.cz -
- Super přístup, rychlé vyřízení a zboží nepoškozené a v pořádku.
Příště určitě znovu využiju e-shop
AutodilyJIMO.cz