• Cena
    • Rychlé doručení
    • Odvoz staré i když za nízkou výkupní cenu
    • Nová baterie nebyla přednabitá
    • Nová baterie dle testu má kondici tak jako baterie po 1-2 letech používání

Z nákupu jsem rozpačitý - baterie dorazila rychle a za rozumnou cenu, ale byla nabitá z cca 30% a dobíjel jsem ji cca 18h na 100%. Pak jsem jí dal otestovat a výsledkem byl celkový stav baterie 80%, který vychází z toho, že deklarované napětí má mít 750A, ale tato má pouze 670A, což je tak hodnota po roce až dvou používání. Možná špatné skladování? Nebo špatný kus? Kdybych nepotřeboval baterii hned dát do auta a začít používat, tak bych ji vrátil a zkusil objednat jinde.

Baterii sem si objednal ta dorazila. Stim ze odkoupi mou starou baterii tu jsem odeslal zpět a žádná reakce ani peníze nedorazily tak asi někdo ze zaměstnanců pochybyl a peníze za starou si ponechal

baterie měla 12,39v

Reakce obchodu AutobaterieHNED.cz

mrzí nás, že máte pochybnosti o kvalitě dodaného zboží. Rádi bychom uvedli, že každý kus před odesláním měříme a naměřené napětí uvádíme v záručním listě. Takováto baterie by nebyla expedována. Pokud má baterie 12,39V, doporučujeme v první řadě zkontrolovat její stav – nebyla poškozená při přepravě? Prasknutí a vytečení jednoho článku by mohlo způsobit pokles napětí. Také prosím zkontrolujte stav vašeho voltmetru a vemte v úvahu, že napětí se musí měřit na baterii nezapojené ve voze. V opačném případě je takovéto napětí normální. Pokud i tak budete mít o výrobku pochybnosti, obraťte se na nás s žádosti o vrácení nebo reklamaci, budeme velmi vstřícní.

Vzhledem k tomu, že se obchod jmenuje autobaterieHNED, a zboží bylo doručeno s dvoudenním zpožděním oproti avizované termínu na eshopu, vzbuzuje obchod nedůvěru v uvedené termíny doručení.

Zboží bylo ok, baterie nebyla úplně nabitá - dobil jsem. Rychlost doručení po Praze zrovna Fofr nebyla: 1.den objednávka, 3.den doručení. Celkem běžné doručení, ale ne uplně levné. Svoz starých autobaterií asi nenabízí. Tzn. pro mě cesta do sběrného dvora.

Příště asi objednám jinde.

• Rychlost dodání.
    • Prodávají akumulátory 1 rok po datu výroby a to se mi nelíbí.

Doporučuji si dát veliký pozor na datum výroby.

• již nikdy

neseriozní obchod

• Špatná komunikace
    • Nechce se jim vracet peníze

Objednávka stornována z důvodu objednání jiné baterie. Kurýr byl již na cestě, Autobateriehned.cz mu zavolali, ať baterii nedoručuje z důvodu objednání jiné - což bylo zcela dle dohody. Druhá baterie přišla, nicméně za onu stornovanou jsem ani po více než 14 dnech nedostal peníze zpět, a to i přes tři e-mailové urgence - a na e-maily reagují sporadicky. Asi si takto zlepšují cash-flow.

Reakce obchodu AutobaterieHNED.cz

Dobrý den, prošel jsem si komunikaci s vámi a musím uznat naší chybu. Vaše žádost byla nešikovně zařazena k vyřízení tak, že se nevyřídila. Zavedl jsem opatření, aby se to neopakovalo. Nebojte se, tímto způsobem nemáme zapotřebí vylepšovat své cash-flow, došlo opravdu k pochybení jednotlivce. Přijměte proto prosím naší omluvu, peníze vám dnes vracíme na účet.

• moc dlouhá doručovací doba