- super ceny
- rychlá doprava
- vstřícnost obchodu
- dárky k objenávce
- perfektní komuminkace
Tento obchod musím vyzdvihnout, objednal jsem autíčko svým dětem. V objednávce byla možnost přidat řidičský průkaz zdarma, jelikož máme dvě děti zadal jsem na řidičský průkaz dvě jména a paní z eshopu mi volala že mi udělají řidičské průkazy 2 pro každé dítě a to zdarma, beru jako perfektní přístup obchodu. Navíc s objednávkou dorazilo i pexeso jako další dárek a 2 balíčky gumových medvídků.
Perfektní nákup a perfektní komunikace. :) Děkuji -
- skvělá komunikace
- dobré ceny
- zboží opravdu skladem
- o ničem nevím
Parádní přístup, paní si v všimla mé chyby a sama mi volala zda je údaj správný, jenalo se o personalizované zboží takže bych ho musel platit znovu. Opravdu skvělé jednání, děkuji a doporučuji.
Reakce obchodu Autaprodeti.cz
Dobrý den pane Prchal, moc děkujeme za recenzi a kdykoliv bude potřeba jsme Vám k dispozici. :)
- Rychlá komunikace
- Velký výběr modelů
- Přehlednost webu
- Dostatek informací
- Okamžité vyřízení objednávky
- Poradí s jakýmkoliv dotazem
- Okamžitá výměna vadného dílu
- Škoda, že jsem obchod neobjevila dříve :-)
Tento obchod musím více než doporučit! Komunikace skrze FB byla okamžitá, profesionální, lidská a plná ochoty. Poradili, vysvětlili, zodpověděli každý můj dotaz. Odeslání autíčka bylo rychlé a veškerá komunikace e-mailem jasná a přehledná. Vadná nabíječka nám byla okamžitě vyměněna, takže si není opravdu nač stěžovat. Jestli hledáte lidský přístup, skvělý sortiment a prozákaznické jednání, je to ten správný obchod pro vás. Litujeme jediného, že jsme ho neobjevili dříve.
A navrch, autíčko je boží a malý řidič je nadmíru spokojený :-)Reakce obchodu Autaprodeti.cz
Krásný den paní Lenko, moc děkujeme za krásnou recenzi. Pokud byste v budoucnu cokoliv potřebovala neváhejte se na nás obrátit. :)
- Rychlá dodacia doba
Reakce obchodu Autaprodeti.cz
Děkujeme. Pokud byste v budoucnu cokoliv potřeboval, tak se na nás neváhejte obrátit.
- Komunikácia top žiadne dlhé čakanie na vybavenie telefonátu ak potrebujete poradiť
Reakce obchodu Autaprodeti.cz
- Jsem velice spokojená s nákupem, před nákupem jsem volala a paní velice ochotná, vše vysvětlila, dala jsem na její doporučení. Objednala a druhý den přišlo, vše v pořádku, byla jsem až překvapená jaká rychlost, s autíčkem spokojená a vnuci už jezdí.
Spokojenost, rychlost dodání super a kvalita autíčka zdá se být dobrá, tak snad vydrží dlouho.
- Komunikace s obchodem naprosto perfektní. Stačí zavolat či napsat a vše vám vysvětlí.
- Nic mě nenapadá
Asi moje nejlepší zkušenost s on-line nákupem jaký jsem zažil. Komunikace s obchodem perfektní. Jak přes e-mail , tak i telefonicky. Když něčemu nerozumíte nebo jen mate hloupé otázky jako já. Není problém telefonicky se na vše zeptat.
Autíčko je super. Vše funguje jak má a montáž je jednoduchá a rychlá. Všechny kabely krom baterie jsou už zapojené takže si s tím nemusíte lámat hlavu jak je v návodu. Což mě moc potěšilo. Baterie byla i dokonce nabitá, tak jsme to mohly hned vyzkoušet. Líbí se mi přepínání na 4x4.
Ovládání autíčka. Manuální ovládání je naprosto bezchybné. Plyn volant vše krásně reaguje. Jediná nevýhoda autíčka je malý rejd ale co jsem tak vypozoroval, tak to mají všechna auta co jsem viděl. Chtělo by to větší. Občas je problém venku něco vytočit.
Ovladač je spis takový bezpečnostní doplněk. Není vyloženě určen na ovládání jako takové. Alespoň podle mě. Občas vynechá v zatáčce a musim třeba dvakrát zmáčknout směr jízdy aby zatočilo a občas i vynechá v zatáčce. Ale jinak vše funguje na ovládání jak má. Takže když to shrnu,
Obchodní komunikace a prodej perfektní autíčko je skvělí a děla obří i té naši nezbednici. Moc se těšíme až povyroste a pořídíme větší a ještě rychlejší
Maverick cam am RS 4x200 -
- Cenově přijatelné produkty. Velmi vstřícní a komunikativní obchod.
- Rychlost doručení
Vše perfektní, doporučuji
- velmi rychlé doručení
- doprava za příznivou cenu, některé produkty dokonce zdarma
- zboží skutečně skladem v ČR
- velký výběr a navazující autíčka až dcera vyroste
- nejlevnější cena na internetu
- odborné poradenství s výběrem
Žádnou nevýhodu jsem nespatřila, obchod určitě budu doporučovat svým známým, kteří budou hledat podobný dárek pro své dítě.
Tým www.autaprodeti.cz -
- Velký výběr v pohodlí domova. Rozumné ceny a kvalitní zboží.
Firmu mi doporučila kamarádka, která zde rovněž spokojeně koupila autíčko. Jsem mile překvapena rychlostí dodání i velkou kvalitou výrobku. Vnučka je nadšená, už nemusí závidět jezdícím kamarádům :-).Má svoje autíčko.
Mohu jen doporučit.Reakce obchodu Autaprodeti.cz
- Komunikace
- O ničem nevím
Zboží dorazilo rychle a vše bylo v pořádku.
Tým www.autaprodeti.cz -
- Dopravné stálo jen 240,-- Kč, přičemž zboží putovalo z SK.
Krásný den,
jsme nový provozovatel domény www.autaprodeti.cz - toto hodnocení získal jiný provozovatel který je nám neznám ale bohužel se hodnocení nedá smazat a takzvaně jsme jej zdědili.
s pozdravem
Autaprodeti.cz