- Rychle jednani, super zakaznicka podpora
- Zajímavý sortiment pro zdraví
- Rychlé a spolehlivé dodání
Vše OK
- rychlé dodání
Vždy rychlí . Zboží perfektní
Zboží došlo poškozeno, ale velice chválím komunikaci s obchodem a okamžitou výměnu poškozeného zboží, děkuji za takový přístup. Teď už si užívám nový vločkovač , vločky jsou z něj luxusní. Obhlídalová
První nákup a vše OK.
Rychlé dodání, dobrá cena
Spolehlivě a rychle.
Dobrý výběr, rychlé doručení na zásilkovnu
- Netradiční značky výrobků, např. Ankarsrum
Děkuji za velkou ochotu a pomoc. Za bleskové odeslání a profesionální přístup. Ráda se vrátím zase.
Spokojenost, rychlé doručení.
- Sortiment Berkey
Dobrá nabídka Berkey, kterou jsem jinde nenašel. Jen zklamání z přístupu… Koupil jsem filtr Berkey se 4 filtračními kartušemi. Pár kartuší stojí myslím 4650Kč. Poslali mi jich omylem 6. Takže se připravili o pěknou sumu. Ábrž jsem poctivej trouba, zavolal jsem jim, nevěděli o tom. Poslal jsem to zpátky na jejich náklady, přitom jsem objednal dva filtry na arsen a fluor. Neodpustili mi ani poštovné. Není to jejich povinnost, ale já bych to ve svým kšeftě udělal. Poselství zákazníkovi - cením si toho.
- rychlost
- exkluzivní zboží pod jednou střechou
- většina zboží skladem
Velká radost a spokojenost.
Obchod je v pořádku, ale vlastní náhradní díl není dobře konstrukčně vyřešen, protože při velmi opatrném provozu odšťavńovače se už podruhé ulomily "zámky" násypky. Byl jsem nucen znovu zaplatit téměř 600 Kč.
B. Marek -
- rychlost a spolehlivost prodeje
Jsem naprosto spokojena s tímto obchodem. Výborná komunikace, rychlost doručení zboží.