• Rychlost odesílání

Opakovaně jsem velmi spokojena.

Hezký den,

děkujeme Vám za nákup a milou recenzi. Velice nás těší, že jsme s našimi službami spokojena a oceňujete rychlost odeslání. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly. :)

Těšíme se na Vaše další objednávky. :)

S přáním pohodového dne

Aromaniac

• musel jsem osobně vyzvednout a jet až do Prahy,neboť doprava zdarma se na pody nevztahuje

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a pozitivní hodnocení, kterého si moc vážíme. Akce doprava zdarma se vztahovala na nákup naší čerstvě pražené kávy Aromaniac. Příště můžete třeba využít příležitost a přidat kávu Aromaniac k objednávce jako dárek pro sebe nebo někoho blízkého, aby bylo možné využít výhody dopravy zdarma. :)

Když bude třeba, klidně se na nás obraťte, rádi s čímkoliv poradíme. :)

S pozdravem a přáním pohodového letního dne

• Velký výběr
    • Rychlé zaslání
    • Vynikající káva
    • Možnost výběru způsobu mletí
    • Praktické doplňky

Hezký den,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme nadšeni, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále. :)

Aromaniac

• stálá vysoká kvalita kávy
    • dobrá cena
    • rychlost dodání

prostě není důvod měnit dodavatele.

Hezký den,

děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Velice si vážíme, že patříte mezi naše stálé Aromaniac zákazníky. Budeme se snažit, aby všechny Vaše zkušenosti s nákupem byly neustále pozitivní. :)

• Spolehlivost a rychle doručeno

Hezký den,

děkujeme Vám za nákup a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete naši spolehlivost a rychlost doručení.
    Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá! :)

Těšíme se na příště!

• Rychle dodané zboží
    • Dobře zabalené
    • Zboží odpovídá

Celková spokojenost

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání, kvalitou balení i našimi produkty. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. :)

Těšíme se na Vaše případné další nákupy! :)

• Rychlé dodání na zasilkovnu
    • Dobré ceny

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a velice potěšující hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojena s našimi cenami a rychlostí dodání. :)

Těšíme se na Váš případný další nákup!

• Super služba

Hezký den,

děkujeme za Vaše hodnocení a je skvělé, že jste spokojená! To je náš hlavní cíl! :)

• rychlost doručení

Hezký den,

děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Rychlé odeslání je pro nás jednou z priorit, protože víme, jak je to bez kávy těžké!

Aromaniac

• Nakupuji opakovaně, kvalitní zboží i ceny, velký výběr.

Hezký den,

děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s naší kávovou dodávkou spokojena a věříme, že i ty případné budoucí Vám udělají stejnou radost. :)

• Rychlé dodání

Hezký den,

děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte.

S pozdravem a přáním krásného letního dne

Aromaniac

Rychlí a levnější než markety

Krásný den,

děkujeme za Vaši objednávku i milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen a budeme se těšit na případný další nákup. :)

S pozdravem a přáním příjemného dne

Aromaniac

Čekala jsem až obchod naskladní jeden druh kávy, který nebyl na skladě. Až k dispozici byl, tak zase chyběla jiná káva z mé objednávky..
    Objednávku jsem zrušila a kávu koupila jinde. Nemám čas týden čekat jestli kávu pošlou.

Hezký den,

opravdu nás velice mrzí, že se Vaše zkušenost s námi nepovedla. Upřímně se omlouváme za vzniklé komplikace s dostupností kávy. Plně chápeme Vaši frustraci a mrzí nás, že jste svou objednávku zrušila.

Bohužel jsme čekali na napražení jedné kávy a jakmile se dopražila, zrovna došla zásoba jiné. Nechceme, aby zákazníci dostávali starou kávu, a proto udržujeme zásoby tak, aby se to nestávalo. Velmi nás mrzí, že nám to tentokrát výjimečně nevyšlo, a doufáme, že nám dáte šanci Vás příště přesvědčit o našich kvalitách.

Abychom Vám ukázali, jak moc si Vás vážíme a nechceme o Vás přijít, zasíláme Vám zdarma naše čerstvě pražené kávy. Doufáme, že Vás to potěší.

Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním příjemného dne

• doručeno do 24 h od objednávky, výborná káva

Reakce obchodu Aromaniac

moc Vám děkujeme za tak krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste ocenila rychlost doručení a kvalitu naší kávy.

Budeme moc rádi, pokud nás doporučíte svým přátelům či známým. :)

S pozdravem a přáním hezkého dne

• OK

OK

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, kterého si velice vážíme. :)

Jsme moc rádi, že jste spokojen.

S přátelským pozdravem,

BEZVADNÝ

Hezký den,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste s našimi produkty spokojen. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám udržet vysokou úroveň kvality.

Těšíme se na Váš další nákup a přejeme Vám krásné dny plné voňavé kávy! :)

S pozdravem,

Aromaniac

Trochu zpoždění, ale jinak dobrý.

Hezký den, milá Venino,

děkujeme Vám za Vaše hodnocení a nákup. Jsme velmi rádi, že jste spokojená. :)

Jedna z káv ve Vaší objednávce se velmi rychle vyprodala, a proto naši pražiči museli nasadit plné obrátky a napražit další kilogramy. Věříme, že Vám naše káva přinese mnoho radosti a pohody.

Pokud budete chtít jakkoliv poradit či pomoci, neváhejte se na nás obrátit. :)

S pozdravem a přáním příjemného letního dne

• Dobré ceny
    • Rychlé odeslání

Reakce obchodu Aromaniac

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že oceňujete naše ceny a rychlost odeslání.

Kdyby bylo třeba neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, jsme tu pro Vás. :)

S pozdravem a přáním hezkého dne

Aromaniac

Nakupují pravidelně a jsem vždy velmi spokojená ,chutná káva ,rychlé odbavení objednávky , milá konverzace. Tento obchod mě prostě baví.

Hezký den, milá Pavlíno,

moc děkujeme za Vaši věrnost a krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi službami i kávou dlouhodobě spokojená. Vaše pozitivní zkušenosti a milá slova jsou pro nás největší odměnou a inspirací. :)

Těšíme se na Vaše další objednávky a přejeme Vám mnoho příjemných chvil s naší kávou!

• Dobrá káva
    • Přehledný e-shop
    • Rychlost dodání

Krásný den,

velmi nás těší, že jste byl/a spokojen/a s naší kávou, přehledností e-shopu i rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a taková zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb. :)

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na další objednávku!

S pozdravem a přáním pohodového dne