- Rychlost odesílání
Opakovaně jsem velmi spokojena.
Hezký den,
děkujeme Vám za nákup a milou recenzi. Velice nás těší, že jsme s našimi službami spokojena a oceňujete rychlost odeslání. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly. :)
Těšíme se na Vaše další objednávky. :)
S přáním pohodového dne
Aromaniac -
- musel jsem osobně vyzvednout a jet až do Prahy,neboť doprava zdarma se na pody nevztahuje
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a pozitivní hodnocení, kterého si moc vážíme. Akce doprava zdarma se vztahovala na nákup naší čerstvě pražené kávy Aromaniac. Příště můžete třeba využít příležitost a přidat kávu Aromaniac k objednávce jako dárek pro sebe nebo někoho blízkého, aby bylo možné využít výhody dopravy zdarma. :)
Když bude třeba, klidně se na nás obraťte, rádi s čímkoliv poradíme. :)
S pozdravem a přáním pohodového letního dne
- Velký výběr
- Rychlé zaslání
- Vynikající káva
- Možnost výběru způsobu mletí
- Praktické doplňky
Hezký den,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme nadšeni, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále. :)
Aromaniac -
- stálá vysoká kvalita kávy
- dobrá cena
- rychlost dodání
prostě není důvod měnit dodavatele.
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Velice si vážíme, že patříte mezi naše stálé Aromaniac zákazníky. Budeme se snažit, aby všechny Vaše zkušenosti s nákupem byly neustále pozitivní. :)
- Spolehlivost a rychle doručeno
Hezký den,
děkujeme Vám za nákup a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete naši spolehlivost a rychlost doručení.
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá! :)
Těšíme se na příště!
- Rychle dodané zboží
- Dobře zabalené
- Zboží odpovídá
Celková spokojenost
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání, kvalitou balení i našimi produkty. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. :)
Těšíme se na Vaše případné další nákupy! :)
- Rychlé dodání na zasilkovnu
- Dobré ceny
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a velice potěšující hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojena s našimi cenami a rychlostí dodání. :)
Těšíme se na Váš případný další nákup!
- Super služba
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení a je skvělé, že jste spokojená! To je náš hlavní cíl! :)
- rychlost doručení
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Rychlé odeslání je pro nás jednou z priorit, protože víme, jak je to bez kávy těžké!
Aromaniac -
- Nakupuji opakovaně, kvalitní zboží i ceny, velký výběr.
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s naší kávovou dodávkou spokojena a věříme, že i ty případné budoucí Vám udělají stejnou radost. :)
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte.
S pozdravem a přáním krásného letního dne
Aromaniac -
Rychlí a levnější než markety
Krásný den,
děkujeme za Vaši objednávku i milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojen a budeme se těšit na případný další nákup. :)
S pozdravem a přáním příjemného dne
Aromaniac -
Čekala jsem až obchod naskladní jeden druh kávy, který nebyl na skladě. Až k dispozici byl, tak zase chyběla jiná káva z mé objednávky..
Objednávku jsem zrušila a kávu koupila jinde. Nemám čas týden čekat jestli kávu pošlou.Reakce obchodu Aromaniac
Hezký den,
opravdu nás velice mrzí, že se Vaše zkušenost s námi nepovedla. Upřímně se omlouváme za vzniklé komplikace s dostupností kávy. Plně chápeme Vaši frustraci a mrzí nás, že jste svou objednávku zrušila.
Bohužel jsme čekali na napražení jedné kávy a jakmile se dopražila, zrovna došla zásoba jiné. Nechceme, aby zákazníci dostávali starou kávu, a proto udržujeme zásoby tak, aby se to nestávalo. Velmi nás mrzí, že nám to tentokrát výjimečně nevyšlo, a doufáme, že nám dáte šanci Vás příště přesvědčit o našich kvalitách.
Abychom Vám ukázali, jak moc si Vás vážíme a nechceme o Vás přijít, zasíláme Vám zdarma naše čerstvě pražené kávy. Doufáme, že Vás to potěší.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.
S pozdravem a přáním příjemného dne
- doručeno do 24 h od objednávky, výborná káva
Reakce obchodu Aromaniac
moc Vám děkujeme za tak krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste ocenila rychlost doručení a kvalitu naší kávy.
Budeme moc rádi, pokud nás doporučíte svým přátelům či známým. :)
S pozdravem a přáním hezkého dne
- OK
OK
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení, kterého si velice vážíme. :)
Jsme moc rádi, že jste spokojen.
S přátelským pozdravem,
BEZVADNÝ
Hezký den,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste s našimi produkty spokojen. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám udržet vysokou úroveň kvality.
Těšíme se na Váš další nákup a přejeme Vám krásné dny plné voňavé kávy! :)
S pozdravem,
Aromaniac -
Trochu zpoždění, ale jinak dobrý.
Hezký den, milá Venino,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení a nákup. Jsme velmi rádi, že jste spokojená. :)
Jedna z káv ve Vaší objednávce se velmi rychle vyprodala, a proto naši pražiči museli nasadit plné obrátky a napražit další kilogramy. Věříme, že Vám naše káva přinese mnoho radosti a pohody.
Pokud budete chtít jakkoliv poradit či pomoci, neváhejte se na nás obrátit. :)
S pozdravem a přáním příjemného letního dne
- Dobré ceny
- Rychlé odeslání
Reakce obchodu Aromaniac
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že oceňujete naše ceny a rychlost odeslání.
Kdyby bylo třeba neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, jsme tu pro Vás. :)
S pozdravem a přáním hezkého dne
Aromaniac -
Nakupují pravidelně a jsem vždy velmi spokojená ,chutná káva ,rychlé odbavení objednávky , milá konverzace. Tento obchod mě prostě baví.
Hezký den, milá Pavlíno,
moc děkujeme za Vaši věrnost a krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi službami i kávou dlouhodobě spokojená. Vaše pozitivní zkušenosti a milá slova jsou pro nás největší odměnou a inspirací. :)
Těšíme se na Vaše další objednávky a přejeme Vám mnoho příjemných chvil s naší kávou!
- Dobrá káva
- Přehledný e-shop
- Rychlost dodání
Krásný den,
velmi nás těší, že jste byl/a spokojen/a s naší kávou, přehledností e-shopu i rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a taková zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb. :)
Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na další objednávku!
S pozdravem a přáním pohodového dne
Aromaniac