Dobré ceny, velký výběr
Hezký den,
děkujeme za pochvalu! Jsme rádi, že jste spokojený s dobrými cenami a velkým výběrem.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Kdykoli budete něco potřebovat, jsme tu pro Vás! :)
Přeji krásný zbytek dne
Aromaniac -
- Rychlé vyřízení objednávky, s obchodem jsem spokojen.
- Žádná není.
Hezký den,
děkujeme za Vaše milé hodnocení a nákup. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a naším obchodem. :)
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těšíme se na další nákupy.
S pozdravem a přáním pohodového víkendu
Aromaniac -
- Rychlost, ochota, vstřícnost, kvalita a cena
Hezký den,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a pozitivní hodnocení! Moc nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí, ochotou, vstřícností, kvalitou a cenou našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
Těšíme se na Vaši další objednávku a budeme se snažit, aby naše služby byly i nadále na vysoké úrovni. :)
S pozdravem a přáním krásného letního víkendu
Aromaniac -
Nakupuji pravidelně, konstantní výborná úroveň.
Krásný den, milá Zdeňko,
velice Vám děkujeme věrnost a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste s námi dlouhodobě spokojená. Vaše slova nás motivují k tomu, abychom i nadále udržovali a zlepšovali naši úroveň. :)
Aromaniac -
- není třeba někam jezdit v pohodlí domova mám co potřebuji děkuji moc
Hezký den,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že si můžete objednat z pohodlí domova a mít třeba i naší kávičku v ruce.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou. :)
Těšíme se na Vaše další objednávky!
- rychlost, spolehlivost, kvalita
Hezký den, milá Danuše,
děkujeme za tak krásné hodnocení. Jsme potěšeni, že jste ocenila naši rychlost, spolehlivost a kvalitu.
Takové hodnocení jsou pro nás největší radost. :)
Aromaniac -
- Krasna prodejna a milá prodávající. Děkuji a doporučuji.
Krásný den, milá Dagmar,
děkujeme Vám za krásná slova! Velmi si vážíme Vaší pochvaly a doporučení. Jsme rádi, že jste s naší prodejnou a službami spokojena.
Těšíme se na Vaši další návštěvu! :)
- Rychlost, vše perfektní
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spojený s rychlostí našich služeb a vše proběhlo v pořádku. Vaše pochvala nás velmi těší. :)
Věříme, že i Vaše příští kávové objednávky proběhnou stejně pozitivně jako ty stávající. :)
- Dobré ceny
- Skvělá káva
Hezký den,
děkujeme Vám za nákup a perfektní hodnocení. Velice nás potěšilo, že Vám naše káva chutná a jste spojena i s našimi cenami. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a motivuje nás k neustálému zlepšování. :)
Budeme se těšit na Vaše případné další kávové objednávky. :)
Aromaniac -
- rychlé dodání, dobrá komunikace
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlým dodáním objednávky i komunikací z naší strany. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a pozitivní zpětná vazba nás velmi těší. :)
Těšíme se na Vaši případnou další objednávku!
Vse ok
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku i velice potěšující hodnocení. Budeme rádi, když se k nám brzy vrátíte. :)
- Kvalitní výrobky
- Nejlepší káva
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a velmi potěšující hodnocení. Jsme rádi, že jste s námi i našimi produkty spokojeni. Budeme se těšit na Vaši případnou další kávovou objednávku. :)
Aromaniac -
- Slušný výběr kávy, zajímavé ceny, komunikace s přátelským a uvolněným nádechem :-)
prodejna až v Praze... pro nás z Ostravy nezbývá, než se spolehnout na funkční eshop a doručovací agenty...:-(...
Hezký den,
mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Mrzí nás, že k návštěvě naší prodejny to máte daleko, ale pevně věříme, že doručení přes zvoleného přepravce proběhne v pořádku k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na Váš případný příští nákup. :)
Aromaniac -
- rychlé a bezproblémové doručení
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku i milé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit na případný další nákup. :)
Rychlost spolehlivost
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše bylo v pořádku a pevně věříme, že to tak i zůstane! :)
Rychlost
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. :)
- Rychlý výdej
- Možnost prohlédnout příslušenství na prodejně
- Pěkné prostředí
Výborná káva, rád zkouším nové druhy a Aromaniac jich nabízí vždy více než dost
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení. Jsme nadšeni, že Vám naše káva chutná a že Vás těší široký výběr, který Aromaniac nabízí. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly. :)
+++++
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a skvělé hodnocení. Velice si vážíme, že patříte mezi naše stálé Aromaniac zákazníky. Budeme se snažit, aby všechny Vaše zkušenosti s nákupem byly neustále pozitivní. :)
Aromaniac -
- Zboží dodáno druhý den po objednání.
Hezký den, milá Jindřiško,
děkujeme za Vaši objednávku a milé hodnocení! Těšíme se na příště. :)
Bez problémů
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a hodnocení! Těšíme se, až si svou objednávku zopakujete. :)
Aromaniac