• nevim
    • nedodržuje dodací luhutu

nic moc

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Dobrý den, no ono je někdy nemožné dodržet lhůtu, v podobných případech, jako byl Váš. 22.1. jste večer učinil objednávku, dne 23.1. jsme Vám odeslali email s žádostí o potvrzení Vaší objednávky a informaci, kdy dojde přibližně k expedici zboží, protože se jednalo o produkt, který nebyl skladem. Na toto jste nikterak nereagoval, a až 3.2. jste nám zaslal email, že si zboží zakoupíte u konkurence a o nás se negativně zmíníte přátelům na sociálních sítích. Když jsme Vám sdělili, že jste dosud nepotvrdil Vaši objednávku a na náš email nereagoval, vymlouval jste se, že jste nic neobdržel (někdy se stává, že například zákazník má plnou emailovou schránku, ale v tom případě nám o tomto přijde upozornění - ve Vašem případě se tak nestalo, email Vám dorazil v pořádku).
    Vždy je nejlepší před osočováním ostatních, si zamést před vlastním prahem :-).
    Krásný den.
    Armytactical.cz

• První zkušenost a hned špatná.
    • Když se mi zboží ukáže jako skladem já si ho objednám a zaplatím. Po dvou dnech mi přijde email kde se píše, že zboží není skladem. Tomu nerozumím.

Když se mi na stránkách ukáže, že něco je a pak mi dojde email, že zboží není. Tak je asi něco špatně. Peníze mi do týdne sice byly vráceny, ale i tak je to pro mě špatná zkušenost s tímto obchodem.

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Dobrý den, ve Vašem případě se opravdu stalo, že produkt byl veden jako skladová položka, ale již byl doprodán. Za to se omlouváme, peníze (objednávka byla na platbu předem) Vám samozřejmě byly neprodledně vráceny na Váš účet.

• nevim o zadnych ...
    • neaktualizovane stranky bohuzel ...

nejprve se dotazat a pak teprve objednavat jelikoz zbozi preferovane jako ,skladem, skladem bohuzel neni ...

• Široký sortiment zboží.
    • Nevím, tak dalece se neznáme.

Vadí mě, že na svých stránkách píšete že je zboží skladem a pak musím čekat na dodávku od subdodatele.

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Dobrý den, u objednaného zboží ale není uvedeno, že je skladem. Proto se čeká na dodání od dovozce. Armytactical.cz

měli tam zboží co jsme chtěli a za přijatelnou cenu
    zboží jsme objednali,ale zatím nic nedorazilo a je to již 12 dní
    ne
    dlouhá dodací doba,teda jestli to vůbec přijde

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Děkujeme za pozitivní recenzi. Odpověď na Váš dotaz viz odpověď níže na předchozí recenzi.

• Dlouhá nabo žádná reakce na objednávku.

V automatickém potvrzení obhednávky bylo oznámení o omezení provozu obchodu na cca týden. Po uplynutí definované doby však žádná komunikace neproběhla, telefon mají nedostupny. Pouze přišel mail s žádostí o ohodnocení obchodu :-)

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Dobrý den, nemáte pravdu. Na hlavní straně eshopu i v potvrzení objednávky je jasně uvedeno, že v době od 30.9. do 11.10. je eshop mimo provoz a veškeré došlé objednávky, budou opět vyřizovány postupně od 14.10. Vaše objednávka spadá do tohoto rozmezí, proto opravdu nemohla být vyřízena. Dnes ráno jste byl informován o datu expedice (zboží není skladem, ani toto není u něj deklarováno). Žádost o ohodnocení obchodu nepřišla od nás, ale automaticky je generována serverem Heureka.cz.
    D.L.

• Objednávka potvrzena okamžitě. Po deseti dnech se nic neděje. Přišel jen dotazník z Heureky: "Jak jsem byl spokojen s nákupem"
    • Na dotaz, kde je moje objednané zboží nikdo neodpoví. Uvedený telefon nedostupný.

Asi nakoupím příště jinde.

• dodací lhůta
    • moc dlouho čekam

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Dobrý den, eshop byl v době Vaší objednávky uzavřen, toto info bylo jasně Všem zákazníkům sděleno v potvrzení objednávky, i na hlavní stránce eshopu. S pozdravem, D.L. Armytactical.cz

• celkem dobrekomunikovat
    • komunikace

komunikovat

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Vaše objednávka se již bohužel nestihla expedovat před uzavřením našeho eshopu z důvodu dovolené, ačkoliv jsme tak předpokládali. Bohužel se nám zpozdila dodávka od dodavatele, s čímž jsme nepočítali, za to se Vám samozřejmě omlouváme. S pozdravem, D.L. Armytactical.cz

Myslím si, že by nemělo být nabízeno zboží, které následně není "dostupné".

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Vážený pane Filipoure, někdy se stane, že některá z více než 3000 položek v nabídce se zrovna vyprodá či není momentálně skladem. O tom zákazníka vždy neprodleně informujeme, jak se stalo i ve Vašem případě. Jestli s tímto postupem máte problém, jistě příště zvolíte jiný obchod. Hezký den. D.L. - Armytactical.cz

• Neponúka dodávku tovaru na dobierku.

snáď nedôvera k zákazníkovi?

Dobrý den pane Krušpáne,

ano, na Slovensko nezasíláme na dobírku, ale zasíláme po platbě předem na účet, vedený na Slovensku, který jsme speciálně pro slovenské zákazníky založili tak, aby mohli platit bez poplatků za mezinárodní převod. Je to vše uvedeno na našem webu, takže nechápu, proč Vy jako zákazník si nepřečtete základní pravidla obchodu, kde něco nakupujete, nerespektujete je a uvádíte to jako zápor našeho obchodu. K Vaší objednávce: provedl jste objednávku, zadal platbu převodem, následně Vám kromě potvrzovacího mailu o přijetí objednávky byl dále zaslán mail s platebními údaji (částka v Eur, číslo slovenského účtu, variabilní symbol platby). Na toto jste nereagoval, nekomunikoval a proto byla Vaše objednávka stornována. Vy jste si svoji nespokojenost "vybil" na nás touto recenzí, kdy jste nám dal známku 0 z 5 v oblasti spokojenosti obchodu, a 6 minut po této recenzi jste opět objednal zboží na našem eshopu. Takže Vám moc nerozumíme, nicméně Vás opět budeme informovat o platbě jako po první objednávce a budeme čekat na Vaši platbu. Přeji hezký den, D.L, Armytactical.cz

Nabízet zboží,které nemám to je podle mě středověk....

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Pane R.Š., jako středověk mně spíše přijde Vaše hodnocení našeho obchodu. Opravdu je přehlednost našeho obchodu na úrovni známky 1 z 5? Opravdu je hodnocení komunikace našeho obchodu na známce 1 z 5? Potom nechápu, proč jste si něco objednal na tak "mizerném" eshopu. Zboží jste objednal 1.3. ve večerních hodinách (pátek). V pondělí dopoledne jsme Vám odeslali podrobný email s info, že dodavatel zapomněl zaktualizovat skladové info, a ačkoliv zbraň měla být skladem a dostupná, nebyla. Proto nebyl zaktualizovaný ani náš eshop a jeho dodací lhůta. Nabídli jsme Vám řešení stejné zbraně, s jinými střenkami, a nebo počkat 2-3 týdny na naskladnění původně objednané zbraně, to jste odmítl a požádal o storno objednávky, což jsme udělali. Opravdu nevím, co je na tom středověkého. Děkuji za recenzi, ale pro zákazníky má vypovídací hodnotu 0,0. S pozdravem, Daniel Lohr, ArmyTactical.cz

• objednání zboží z domova
    • dodací lhůta po zaplacení je dlouhá

Zajímavý sortiment, je nutné zlepšit expedici k zákazníkovi.

Reakce obchodu ArmyTactical.cz

Vážený zákazníku, děkujeme za Váš názor i recenzi. Jen bych opět chtěl uvést některé nepravdy na pravou míru. Moc nerozumím Vaší formulaci, že dodací lhůta po zaplacení je dlouhá. U nás jste totiž nakonec nic nezakoupil, takže formulace o zaplacení je podivná. V neděli 27.11 jste učinil objednávku na multifunkční nůž, 28.11 a 29.11 jsme se jej snažili sehnat, protože došlo mezitím k vyprodání zásob. Dodavatel nůž bohužel nenaskladnil, proto jsme Vás informovali v dopoledních hodinách dne 30.11 o této skutečnosti a vyzvali Vás k tomu, abyste klidně zkusil nůž sehnat jinde, pokud to pro Vás bude výhodnější a sdělili Vám, že Vás budeme informovat o tom, až nůž naskladníme. Na to jste nás 2.12 informoval o tom, že jste nůž sehnal jinde a požádal o zrušení objednávky, což jsme bezodkladně učinili. Nicméně i Vaše recenze je pro nás přínosem. S pozdravem, Daniel Lohr, Armytactical.cz