Obchod hodnotím jednoznačně kladně
- pohodlí z domova
- ochota a vstřícnost
- dobrá cena
spolehliví a ochotní,doporučuji.
- Hledala jsem určité zboží a Váš obchod ho měl a za velmi dobrou cenu
- Málo zboží na internetovém obchodu
Jsem spokojená,zboží dorazilo včas a v pořádku.
Reakce obchodu ArmyTactical.cz
Máte pravdu, zboží není nikdy dost a snažíme se na tom stále pracovat. :-). Přejeme hezký víkend a rádi Vás zase u nás uvítáme třeba někdy příště. Daniel Lohr, Armytactical.cz
- přehledné internetové stránky,
- široká nabídka zboží.
Dobrá volba!
- objednání zboží z domova
- dodací lhůta po zaplacení je dlouhá
Zajímavý sortiment, je nutné zlepšit expedici k zákazníkovi.
Reakce obchodu ArmyTactical.cz
Vážený zákazníku, děkujeme za Váš názor i recenzi. Jen bych opět chtěl uvést některé nepravdy na pravou míru. Moc nerozumím Vaší formulaci, že dodací lhůta po zaplacení je dlouhá. U nás jste totiž nakonec nic nezakoupil, takže formulace o zaplacení je podivná. V neděli 27.11 jste učinil objednávku na multifunkční nůž, 28.11 a 29.11 jsme se jej snažili sehnat, protože došlo mezitím k vyprodání zásob. Dodavatel nůž bohužel nenaskladnil, proto jsme Vás informovali v dopoledních hodinách dne 30.11 o této skutečnosti a vyzvali Vás k tomu, abyste klidně zkusil nůž sehnat jinde, pokud to pro Vás bude výhodnější a sdělili Vám, že Vás budeme informovat o tom, až nůž naskladníme. Na to jste nás 2.12 informoval o tom, že jste nůž sehnal jinde a požádal o zrušení objednávky, což jsme bezodkladně učinili. Nicméně i Vaše recenze je pro nás přínosem. S pozdravem, Daniel Lohr, Armytactical.cz
- Komunikace se zákazníkem, osobní přístup, snaha vyjít vstříct zákazníkům
Přehledná a obsáhlá nabídka, osobní přístup majitele. Mohu jen doporučit.
Děkujeme za pochvalu a přejeme hezký den :-), D.L, Armytactical.cz
- nákup z domova
- nakupuji zde poprvé nemohu posoudit
zaujal mně určitý druh zboží
cena ok
obchod bych doporučil -
- absolutně nic
- neseriozní jednání, doba dodání zboží je strašně dlouhá a chtějí po vás peníze za něco co ste si neobjednali, vyhrožují!!! sem v šoku co se může objevit za lidi je mi z toho na blití
nikdy v životě
Reakce obchodu ArmyTactical.cz
Vážená paní Šlehoferová, Váš styl psaní s několika vykřičníky opravdu nelze přehlédnout a děkuji Vám tímto za Vaší identifikaci. Opět bych Vás chtěl poprosit, abyste nelhala. Rád bych uvedl věc na pravou míru, aby si všichni udělali pravdivý obrázek o Vámi uvedené věci. U nás jste si objednala zboží firmy Surplus v sobotu 29.10.2011. Zboží bylo speciálně pro Vás zakoupeno v Německu, protože se nenacházelo ve skladových zásobách ( u popisu zboží ani nebylo uvedeno, že je skladem). K Vám bylo přepravní službou odesláno dne 10.11.2011 přepravní společností, Zboží jste následující den bezdůvodně odmítla převzít, takže nám jej přepravní společnost vrátila zpět. Již jsem Vás informoval mailem, že veškeré objednávky v našem internetovém ( a nejen našem ) obchodě jsou závazné dle VOP, konkrétně čl. 3.9. V případě bezdůvodného odmítnutí převzetí zboží zákazníkem má prodávající právo vystavit zákazníkovi fakturu na 200 Kč za uskladnění nepřevzatého zboží, což je ošetřeno v bodě 6.2 VOP. Což jsme také učinili a tuto fakturu Vám zaslali. Jak s ní naložíte, je již jen na Vás, o možných právních důsledcích jsme Vás informovali.
Takže není pravda to, že jste "na bundu čekala přes měsíc" (jak jste nám sdělila mailem) a rovněž není pravda, že chceme peníze za něco, co jste si neobjednala. Vše tohle jsem se Vám ale již snažil (marně) vysvětlit mailem, takže nečekám, že to pochopíte ani nyní. Naštěstí je zákazníků Vašeho ražení opravdu minimum a pro Vaše i naše dobro jistě příště zvolíte jiný obchod. S přátelským pozdravem, Daniel Lohr, Armytactical.cz